JohnyM Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Ahoj, představuju Vám moji O1 combi, rok výroby je konec prosince 1999. Z části FL, z části ne, je to takový mix od výroby. Je to 1.9 Tdi 66kw. Auto mám již dva roky, najel jsem sním cca 33 000km, vždy mě dovezlo. Žádná leštěnka to není, je to rodiné auto, co musí sloužit určitě ještě 5 let, ideálně 10 ( snad nejsem najivní). Opravy závady : Hřeben řízení vyměněn + servo olej Přední kotouče + destičky 1x přední ložisko 1x zadní ložisko 1x prasátko Komplet rozvody s pumpou - originál v převodovce Váha vzduchu Asi 15ks žárovek Komplet přední náprava - 4x silentblok, 4x čep, vše od stabilizátoru, tyčka řízení Manžeta na homokinetickém kloubu Nový vlnovek Výfuk za KATem se mi zlomil - zavařeno Výměna podtlakových hadiček Vyvaření promáčklých prahů Úpravy : Rádio pioneer DEH - 3400UB Komplet černý interiér řadička z 02 - zkrácen páka řazení Klasický nárazník Originální světla Zástěrky u předních kol Handsfree parrot odstranění všech samolepek, křídel atd a další.. Postupně sem budu přidávat co se mění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordweb24 Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Ahoj, hezke auto. Ty neorigo svetla nevypadaj spatne. Ale to denni sviceni prej nic moc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Březen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Prodával jsem je protože neskutečně v nich praskaly žárovky a ani se mi nelíbily. Dneska nákup v Lídlu :-) Ahoj, hezke auto. Ty neorigo svetla nevypadaj spatne. Ale to denni sviceni prej nic moc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Vítej, octa vypadá moc pěkně a je dobře, že jsi se zbavil těch světel a dal jsi originály . Teď jen dodělat zadek, ať je to sladěné a taky by nebylo špatný si nechat vyleštit ty přední světla, budou ti i líp svítit ;) . Jinak přeju ať slouží mnoho kilometrů bez poruch a ať ti dělá jen samou radost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Březen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Světla na fotce vypadají zašle, ale jsou celkem dobré. V léte se budou lakovat páté dveře a dělat velikýýý servis :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Právě, že na fotce vypadají zašle, ale fotky někdy klamou ;) . Až budeš dělat ty dveře, tak dej i zadní face nárazník, ať je to komplet sladěný s předkem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 vítej, moc pěkný kombík :) tak hlavně ať jezdí a dělá radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Vítej vítej...koukám "H" na značce, takže hradecký kraj Červená je krásná barvička a na kombíku obzvlášť. Tak ať ti slouží bez poruch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Březen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Ano, H sedí :-) Nové gumové originální koberečky jsou na cestě :) Materiál na odhlučnění dveří, nové repro a LED světla na osvětlení nohou už jsou doma a čekají na velký letní servis :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Pěkný plány... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 To jsou dobrý letní plány, ty schvaluju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Březen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 Tak dnes proběhlo umití interiéru a zevnějšku. V týdnu proběhna výměna za letní kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 moc pekna... nech dlho sluzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Pěkné plány a již hotové úpravy ! Tohle auto Ti v klidu bude ještě dlouho sloužit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Duben 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2015 Tak už mám přezuto, začala první opravy po zimě. Příprava na lakování horních částí prahů (obouchaný od dveří) je už v průběhu. Zjisil jsem že mám prasklou jednu pružinu, nové už jsou doma + pár dalších drobností..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Duben 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Přední pružiny jsou vyměněny, musím říct že auto je o něco výš. Vždy jsem měl pocit že předek je trochu snížen, ovšem jízdní vlastnosti jsou podle mě lepší! Původně jsem myslel že mi hučelo pravé přední ložisko, mechanik ale říká že to je pravé zadní, takže to budu muset vyměnit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 no bacha na to, taky jsem si myslel že mi hučí zadky, udělaly se předky a ticho, aby tě pan mechanik nechtěl natáhnout na prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Duben 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Jsem si jistý že ne, díly si totiž dodávám sám :-) Dnes proběhla standardní očista interiéru i exteriéru. Viz foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Duben 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Připravené kabely pro zadní repro + anténí zesilovač + porovnání kabelů za rádiem, aby mohlo být konečně na svém místě. Nové rádio jsem instaloval přes zimu, ale vodiče byly tak ztuhlé že to nějak nešlo. Reproduktory jsou zatím jen v kapse sedačky, až bude čas tak půjdou do plastů v kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Pěkně si hraješ ! Kabely dej určitě do chrániček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Duben 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Díky! Jak to myslíš do chrániček ? Vodiče jsem chtěl schovat normálně pod lištu nad prahy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Buď je dát do bužírky nebo omotat izolačkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Duben 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 K čemu by to bylo? Vždyť kabely se nebudou hýbat ani nic kolem a kuny mě to uvnitř asi nerozhryžou :D Mimochodem, nevíte někdo jaké je zapojení toho světýlka v předních dveří? Respektive, který vodič ve dveřích se spíná (nebo rozpíná) když se otevírají dveře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Vibracemi a kpntaktem s okolními plasty se Ti mohou prodřít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 No, izolačka stojí prd tak proč to neudělat :) Dnes jsem zjistil, že když volám přes handsfee (Parrot), tak se zadní repro nevypne, ale ztlumí (přední je 100% vypne), je to normální? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Červen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 Ahoj, tak 65% podvozku prošlo omlazovací kůrou ve formě odrbání čehokoliv co nevypadalo pěkně, odrezovač, základovka + gumoasfalt s voskem na vrh. PZ byl v jednom místě prasklý, už je svařený. Práce na 3,5 dne, šílená makačka ležet pod autem a něco tam dělat. Na zbylou část auta (přední), se vubec netěšim, bude to hrůza! Dále jsem komplet vystříkal všechny dutiny resistinem ML. Bubny dostaly nový kabát + jsem vybrousil zadní brzdy aby nikde nic nedrhlo a bylo čisté. Kola doplněny o nové vymezovací kroužky z Polska. V prostoru u motoru jsem obalil do plastové omotávky cokoliv co by mohlo chutnat kunám :) Zadní reproduktory jsou již na svém místě, kabely jsou pečlive schované, takže nikde nic nekouká. Auto pujde brzy k mechanikovi, asi špatný homokynetický kloub. Včera jsem vytepoval komplet všechny sedačky a koberce v autě, to byla špína! Fuj! A to auto udržuju poměrně čisté, pravidelně v něm luxuji a občas čistím pěnou! V blízké době konečně vytlumím přední dveře + finální opravy laku, nalakování 5 dveří a nové znaky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Ty jo paradna praca... na ten podvozok by som sa mal pozret asi aj ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 hooodně luxusní péče :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Červen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Psycho - popravdě to nedoporučuji, pokud nemáš zvedák nebo montážní jámu! Práce je to hrozná, byl jsem totálně zapatlaný od barev a ten gumoasfalt!!!!! Měl jsem ho ve vlasech, za ušima, všude :) Nemáte někdo doporučení jak lakovat bílé plasty co jsou mezi předním sklem a předními dveřmi a plasty na sloupkách za předními sedačky? Říkám si jestli nebude jednoduší to potáhnout koženkou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Viem si to predstavit ja som cez vikend cistil motorovu cast (pricom som zacal od spodu aby som potom nelezal v chemii) a este rano mi priatelka vyberala bordel z hlavy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.