jardap007 Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Ajo sorry moje chyba ja na to zapoměl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 včera dorazily rámečky budíků tak hned putovali na své místo ještě pár detailů + dořešit stropnici a co se týče interiéru budu spokojen ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 (upraveno) Vypada to fakt lip! Pecka intors :-) Upraveno Květen 19, 2015 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 akorat asi zrusim stickerbombs na tech sloupkach :D uz se to k tomu nehodi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 stickera zruš, rámečky budíků jsou bomba, ale ta cena je humus, 500 za takový kousek, ale stojí to za to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 jojo cenu taky nechápu... dával jsem i s poštou rovných 600 :o stickers půjde pryč a sloupky do černa - strop a ostatní sloupky už černé jsou tak ať je to komplet ;) jen ten strop asi předělam - jsou tam vidět mapy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Jojo tihle samolepky se mi hnusy uz :D to je dobře ze to das do cerna ;) interiér máš hezkej a cistej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 noo ono cistej - jak kdy :D diky pochvala potesi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 (upraveno) Na fotkách vypadá ciste :D Upraveno Květen 19, 2015 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Ten sticker je pecka :) v tom interieru to vypadá TOP:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 mě se ten sticker taky líbil když sem to viděl v Příbrami, možná jen by třeba bylo zajímavý nechat ho jen na jednon sloupku ten sticker a druhej hodit do černý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Tak vám teda pěkně děkuju :D takže koupím ještě jedny a budu je střídat podle nálady :D jinak ráno jsem přišel k autu a svítila stropní lampička což jsem nechápal tak jsem odemkl, nastartoval a svítidla pořád (čudlík ve střední poloze) pak jsem dojel do práce a chtěl jsem zamknout a zamkli se jen dveře řidiče a ostatní vůbec nereagovali - mám tedy podezření na mikrospínač řidičových dveří že si myslí že dveře jsou pořád otevřené... nebo myslíte že by to mohlo dělat i něco jiného? budu vděčný za každou radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 určitě ti poradí Konny, podle jeho slov to bude spíš studený spoj na tišťáku zámku :) žejo pane? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Tak počkáme jestli se vyjádří :D ale se.e mě to teda zase se hrabat ve dveřích a pak mi tutově zas bude drnčet tapec... :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Mikrospínač je zlo, mě se sem tam nerožne u spolujezdcových a u zadních pravých se nerozsvítí vůbec, ale zase lepší než aby svítil pořád :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 To sviceni by mi nevadilo to se da vzdycky vypnout ale to zamykani je peklo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Tak to udelej jako Mr.Bean s Mini dej si tam visaci zamek :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 pitomec :D jinak dneska se zadařilo! člověk je hned klidnější, mám z toho velkou radost! obrovské díky patří milos0785 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 No ty semáš :D taky na tom ted pracuju ale shaním typový list :D jak si to zapsal ty ? :)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Taky pres typovy list jinak to bohuzel nejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Zitra v 8 mi drz palce at mi to vyjde taky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 nemáte nějaké typáky na úpravu ? už se s tím seru týden, ale pořád to nevypadá jak originál :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 neco mam ale naskenovat bych stihl nejdriv o vikendu ale pokud tedy chces tak mi hod do zpravy mejla a ja ti to poslu ;) milosi drzim palce ale na urade celkem pohoda takze v klidu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 Takže další poznatky: už mi začli blbnout i okýnka a auto teď nejde zamknout ani zevnitř tlačítkem občas je i chvilka kdy nereaguje vůbec nic na ovladači řidičových dveří, takže teď zamykám auto tím stylem že zamačkávám všechny čudlíky jak idiot takže už fakt nevím co s tím může být protože tohle přeci neudělá mikrospínač a celkově s tím zámek nemá nic společného... takže mne napadá dveřní jednotka nebo kabeláž v průchodce, začlo to dělat včera kdy celej den lilo jak z konve takže by tam mohla hrát roli vlhkost. setkal se už někdo s tímto problémem? opravdu budu vděčný za každou radu a zkušenost.... díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Květen 21, 2015 Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 (upraveno) Můžeš mít uhnilý kontakty ve dveřní jednotce. Mě to potkalo taky - nesvítila mi safe dioda, blblo zamykání a stahování okna. Konektor je blbě utěsněnej, dostává se do něj voda a piny časem zoxidujou nebo dokonce úplně odpadnou. Na vrakáči jsem musel sehnat dveřní jednotku a kabeláž, celkem mě to stálo cca 1500 Kč. Musí se ale dát pozor, aby sedělo označení na jednotkách. Upraveno Květen 21, 2015 uživatelem Ladis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 jojo na tu jednotku mam prave zalusk ;) jo a safe dioda porad sviti ať je odemceno nebo zamceno proste porad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Toto zámek nebude dělat, ale vypadá to opravdu na uhnilé kontakty v konektoru dveřní jednotky :( . Mrkni na to a uvidíš, pak dej vedět na co jsi došel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 vcera vecer jsme to s milosem rozhodili a konektor se zda byt ok ale co jsme nakukovali do ty jednotky tak to tam vypadá ze je to v jednom miste vyhnily a je prepalena cesticka a samtam mozna i studenak takze zkusim sehnat jednotku a uvidi se. samozrejme to dopadlo tak ze jsme to rozebrali a pak se jen chlastalo a odjizdelo s tapcem v kufru :D :D jen dotaz jestli nekdo poradi ktery to cislo na jednotce je dulezity pri koupi jine? diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Presne jak pise Adolfik :D. Dyt nemuzeme porad jen pracovat nekdy musime vypnout a uzit si :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 neco jsem nafotil... na foto vnitrku jednotky je i videt to podezrely misto jakoby vzadu to zeleny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.