Přejít na obsah

Hnědá metla

Doporučené příspěvky

Je neskutecne jak jsi tu octavku opravil k obrazu svemu, fakt kloboucek, je videt ze jsi tomu venoval dost casu a bavi te to :)

Nicmene, nemuzu si pomoct ale na nekterych fotkach zepredu mi tvoje octule pripomina skodu 120 :) nicmene o to vic se mi to libi, proste ma tvoje auto neco do sebe a vypada originalne :)

Preju hodne stesti pri dalsich upravach :)

Odkaz ke komentáři

no co na to napsat :D každopádně Děkuji za pochvalu toho si vážím! přirovnání ke 120 mne ale pobavilo ale věřim tomu že to myslíš v dobrém :) věnoval jsem ji opravdu dost času a hlavně taky peněz, nicméně poslední dobou si stále častěji kladu otázky ve smyslu jestli má ještě význam do toho vrážet tolik peněz nebo to raději prodat a koupit novější auto...

Odkaz ke komentáři

Tak ses konečně dočkal a budeš to mít opravený, jo? :palec:

Co se týká toho, jestli pořídit nové auto? Pokud jsi s tímto spokojený a vyhovuje ti, tak neměň. OI jsou poslední poctivý auta, který toho hodně vydrží a nejsou náročný na údržbu, což se u nových aut říc bohuželt nedá... :(

Takový příklad ze života. Kolega z práce si koupil novou Kiu (model z hlavy nevím), ale má v tom motor 1,4 předělaný hned po koupi na LPG a každých 40tis km musí měnit jakási kovová pouzdra na ventilech, pokud by jezdil jen na banzín, tak každých 80tis km, tak co to je, abych každých 40-80tis km vrážel do motoru 10tis Kč za opravu? :O

Další kolega z práce má Hyundai ix20 se stejným motorem a taky na LPG a čeká ho to nejspíš taky a takové ''vychytávky'' budou určitě i u jiných značek, takže být tebou, tak zůstávám u OI... ;)

Odkaz ke komentáři

Jasna paka ze to myslim v dobrem :) Na fotkach po vymene narazniku, prelakovani kapoty mi prave pri fotce zepredu tu 120 pripomina :) asi hodne udelalo v jake vysce a uhlu jsi to vyfotil, hodne dela i barva, kazdopadne se mi to hrozne libi :)

Tadyta fotka mi prpomina onu 120 :)

b2318ac857ee86235c682f59b4623c38.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...