Adolfik Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Taky mne to už napadlo s tou fólií ;) tak koupim nejspíš další blinkry a zkusím folii :D ještě tohle zkusím vzít lakem a uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 zkus to folíí, ale ona moc do oranžova není.. jinak za mě spíš ne, ty oranžové blinkry podle mě auto dělají starší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Mě by se u tebe líbili černé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Něco vymyslím snad do Žamberka a nechám vám to jako překvapení :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Me se to libi ale zkusil bych fakt spise tu folii jak pisou kluci, taky jsem nad tim premyslel jak jsem strikal vnitrek blinkru ze misto cerne striknu oranzovou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 prave s tou folii je to jak pise kosin - tvari se jako oranzova ale ve finale je zluta :D nakonec jsem se rozhodl ze tudy pro me cesta nevede a udelam cerne vnitrky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Tak oranzove blinkry uz nezijou :D chtel jsem je jeste zkusit vylepsit lakem ale kdyz jsem je sundal z auta tak mi jeden upadl na beton a rozsekal se na sracky :( :D asi mi je nekdo nepral :D mam tam tedy zase ty s tou folii... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 :D ja jsem ti je nepřál ja se obětuji pro jolektiv jinej by se nepřiznal :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 :D teda jardo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 alespon nekdo se prizna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 :D hehe nech tam ty cerny ta oranzova je moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Jinak Adolfiku jak ses bavil o tech krytech, vcera jsem lestil a prasklinky zmizly :) Mrkni na moje vlakno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Srpen 8, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Tak vidím že nejsem jediný kdo zápasí s blinkrama, já je nalakoval, všechno bylo supr ale jak jsem je slepil tak to to lepidlo cele posralo :D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 :D to Já je zas nemůžu rozlepit aniž bych je zničil :D to plexi se hrozně štípe :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Srpen 8, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Za mně ty oranžový taky ne. Docela se mi líbí na stříbrný metle, k tvojí barvě se mi moc nehodily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 8, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 zkus si je nahřát v troubě taky jsem to tak dělal ale i tak musíš opatrně... :D praská to samo a velmi lehce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 jojo to asi zkusím, už na minulém autě jsem pekl v troubě světla a občas vařím v hrnci termostat - doma ze mě mají obrovskou radost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Srpen 8, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Ty dívej, já už jsem to vzdal :D normálně jsem je teď koupil po dva od DEPA, z jednoho použiju předek, z druhého zadek a je to ;). Odbrušuju to malou bruskou od dremelu a bude to paráda si myslím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Srpen 8, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 jojo to asi zkusím, už na minulém autě jsem pekl v troubě světla a občas vařím v hrnci termostat - doma ze mě mají obrovskou radost :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2015 již v pondělí již v pondělí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 14, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2015 hezky :) tak na žamberk v plné parádě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2015 To byla priorita stihnout to do Žamberka protože takto bych tam nejel! ale na autě je ještě tolik lakování že do plné parády bude mít i tak hodně daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Srpen 14, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2015 Tak to bude určitě supr když je to plech z Frýdku-Místku :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 jojo bude to kvalita :D stal krasnych 370kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 15, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 Je neskutecne jak jsi tu octavku opravil k obrazu svemu, fakt kloboucek, je videt ze jsi tomu venoval dost casu a bavi te to :) Nicmene, nemuzu si pomoct ale na nekterych fotkach zepredu mi tvoje octule pripomina skodu 120 :) nicmene o to vic se mi to libi, proste ma tvoje auto neco do sebe a vypada originalne :) Preju hodne stesti pri dalsich upravach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 no co na to napsat :D každopádně Děkuji za pochvalu toho si vážím! přirovnání ke 120 mne ale pobavilo ale věřim tomu že to myslíš v dobrém :) věnoval jsem ji opravdu dost času a hlavně taky peněz, nicméně poslední dobou si stále častěji kladu otázky ve smyslu jestli má ještě význam do toho vrážet tolik peněz nebo to raději prodat a koupit novější auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 15, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 Tak ses konečně dočkal a budeš to mít opravený, jo? Co se týká toho, jestli pořídit nové auto? Pokud jsi s tímto spokojený a vyhovuje ti, tak neměň. OI jsou poslední poctivý auta, který toho hodně vydrží a nejsou náročný na údržbu, což se u nových aut říc bohuželt nedá... :( Takový příklad ze života. Kolega z práce si koupil novou Kiu (model z hlavy nevím), ale má v tom motor 1,4 předělaný hned po koupi na LPG a každých 40tis km musí měnit jakási kovová pouzdra na ventilech, pokud by jezdil jen na banzín, tak každých 80tis km, tak co to je, abych každých 40-80tis km vrážel do motoru 10tis Kč za opravu? :O Další kolega z práce má Hyundai ix20 se stejným motorem a taky na LPG a čeká ho to nejspíš taky a takové ''vychytávky'' budou určitě i u jiných značek, takže být tebou, tak zůstávám u OI... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 jojo do zamberka bude opraveno ;) jinak pokud bych se rozhodl jit do novejsiho tak by to samozrejme byla O2 ;) to co pises je bohuzel smutna realita protoze dnes se uz ani "premiove" vozy nedelaji podstive :( ja osobne bych ale jine auto nez koncernove nekoupil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 15, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 Jasna paka ze to myslim v dobrem :) Na fotkach po vymene narazniku, prelakovani kapoty mi prave pri fotce zepredu tu 120 pripomina :) asi hodne udelalo v jake vysce a uhlu jsi to vyfotil, hodne dela i barva, kazdopadne se mi to hrozne libi :) Tadyta fotka mi prpomina onu 120 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Tak a ted tejden bez ni :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.