martinlupac Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Všichni tu děláte reditele někde ?:-D že máte na takový úpravy a na takový auta :-D hezká. Ale jednička byla lepší... Ale totok je základ no. Věřím, že se povede minimálně, tak jako ta předchozí. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Gratulace pane;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Jee černý kombík, tak to schvaluju :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Moc pěkná změna, kombík v černé...je vidět že máš vkus ;) těším se na nové vlákno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Gratuluju k O2, už teď vypadá hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Díky za kladné ohlasy, z auta jsem nadšený! Hodím sem komplet info o nástupci plus pár fotek a tímto bych chtěl toto téma uzavřít a přesunout se do sekce kam teď patřím... bylo mi tu s vámi fajn a vaše úpravy budu samozřejmě nadále sledovat B) Jak už jste uhodli ještě před zveřejněním tak je to černej kombík s motorem 2.0TDI BKD, Najeto má už 250tkm ale beru to jen jako číslo které ne vždy něco znamená.. co se týče výbavy tak jsem dlouho vybíral auto které mi bude sedět a nakonec se našlo :) je to klasika ELEGANCE - climatronic, parkováky, polokůže, maxidot, multifunkce, výhřevy, rozjezd do kopce atd atd :) a na autě jsou 18" z RS a dokonce zapsané v TP :D samozřejmě už jsou za námi 2 malinké úpravičky a to: oranžové parkovačky vpředu a krytky šroubů v kolech :D tady nějaké fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Parádní sis jí málem odřel v té garáži :o takle napasovat ten zadek ke zdi novým autem klobouk dolu já bych nikoho na metr k tomu nepustil :D natož takle zaparkovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 jojo první parkování bylo trošku divoký :D ale naštěstí bez újmy dnes už to vyšlo líp ;) pokračování zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=29578&p=1587603 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Hm koukám kuze :P to uz by mi chyběli jenom xeny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 jak na to tak čučím, je tam origo podvozek nebo RS pružiny? na to, že je to na 18" to vypadá dobře nehcceš se stavit k Ostravě? rád bych se projel :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2015 kosine az se jednou vydam k funovi na chip tak ten kousek uz zatebou dojedu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 prodáno! myslím si že šla do dobrých rukou :) ještě vám tu predstavim nový povoz ;) Věř, že v dobrých rukou bude, dokonce jsi mě udělal fotku, kde mám obě Octy společně. Chápu to loučení zažil jsem ho několikrát, ale jak říkáš život jde dál a jestli mě chlapci vezmou mezi sebe, tak její další kilometry můžou sdílet se mnou. Založím pak na ni nové vlakno. Hodně zdaru škodováci a ještě jednou děkuji majiteli za neskutečně vstřícné jednání. PS: stáhl jsme si celou fotodokumentaci vozu a popisy úprav abych měl k autu historii Novej majitel asi sem na forum nepůjde, že? :) Tímto zdravím, a nebojte se, cokoli nového budu poctivě hlásit:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Misto noveho tematu nebude lepsi pokracovat zde ? :-) jinak vitej na foru o octu se dobre starej, je to pekny kousek. Mnoho stastnych kilometru a at dela radost ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 čauvec, dneska sem tu tvoji ex-hnědou O1 předjížděl na pražském okruhu u Lochkovického tunelu směr Ruzyně. pěkné to vidět za jízdy Tak to na té tvojí s duplexem, jsem mohl oči nechat?:)) Krásný to máš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2015 mrkni prosimte na ten spinac brzdovych svetel, nechapu co se tam zas stalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Misto noveho tematu nebude lepsi pokracovat zde ? :-) jinak vitej na foru o octu se dobre starej, je to pekny kousek. Mnoho stastnych kilometru a at dela radost ;-) Děkuji, beru na vědomí, příběh bude pokračovat zde: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2015 zkusim napsat adminum jestli by nesla sprava vlakna prehodit na tebe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 adolfik tak do jara se ozvi až pojedeš na čip :D svezl bych se před i po :D za odměnu nechám napéct buchty a koláčky od maminky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2015 To zni lakave :) urcite se ozvu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 mrkni prosimte na ten spinac brzdovych svetel, nechapu co se tam zas stalo :D Kouknu na to, ale mám za to že jsme s ní včera couval do dvorka a vše bylo ok. Hold kdyžtak pořídím nový:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 nechce někdo kola? :D http://auto.bazos.cz/inzerat/51904927/nova-kola-18-22540-nove-5x100-mozna-vymena--doplatek.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Proč mám takový blbý pocit, že to auto skončí na nějakých tuctových 15- 16" .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 A už to začíná... Proč někdo prodává takové parádní kola zapsané v TP... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 To je moc špatný toto, a už teda je ina seriovym pidvozku, dle toho co píše "že bylo"... A nechci rejpat, ale ta představa o ceně cca 20K je celkem dost, ale jestli jsou ty gumy fakt nový ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Tomu autu tydle kola naprosto padnou! Jsou krásný a já bych se jich teda nevzdal =-O zvlášť když jsou v TP... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Září 18, 2015 Sdílet Odesláno Září 18, 2015 To je moc špatný toto, a už teda je ina seriovym pidvozku, dle toho co píše "že bylo"... A nechci rejpat, ale ta představa o ceně cca 20K je celkem dost, ale jestli jsou ty gumy fakt nový ... Auto je stále na sportovním podvozku, jen kvůli rodině se budou dávat jiné pružiny. Drhnu i když si dozadu naložím kočárek :( Tomu autu tydle kola naprosto padnou! Jsou krásný a já bych se jich teda nevzdal =-O zvlášť když jsou v TP... Nakonec jsem kola nechal a čeká je nový lak A už to začíná... Proč někdo prodává takové parádní kola zapsané v TP... Mohlo to být třeba i proto že mám doma ještě Keskiny a mít dvoje takhle hezká a drahá kola při čekání rodiny je u mě k neuživení..18ky rozhodně zůstanou jen nevím která a co se týče zápisu v TP Keskiny odpovídají přesně rozměrům co jsou v TP :( Buď v klidu :))) Auto je stále na sportovním podvozku, jen kvůli rodině se budou dávat jiné pružiny. Drhnu i když si dozadu naložím kočárek :( Nakonec jsem kola nechal a čeká je nový lak Mohlo to být třeba i proto že mám doma ještě Keskiny a mít dvoje takhle hezká a drahá kola při čekání rodiny je u mě k neuživení..18ky rozhodně zůstanou jen nevím která a co se týče zápisu v TP Keskiny odpovídají přesně rozměrům co jsou v TP Buď v klidu :))) Až budou přelakovaný lakem a na autě tak to sem nahodím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 18, 2015 Sdílet Odesláno Září 18, 2015 barva je to uřčitě zajímavá ale k tomuhle tipu kol mi víc sedne ta origo stříbrá.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2015 Za mě dobrý těším se na výsledek. zdá se mi to nebo tam máš místy nedofuky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubajzhomolka Odesláno Září 18, 2015 Sdílet Odesláno Září 18, 2015 Za mě dobrý těším se na výsledek. zdá se mi to nebo tam máš místy nedofuky? Hele nějak se mě zablokoval tam ten profil. Takže novej tento. Jinak ty kola byly focený ve tmě jen to blbě odráží svítí na to halogen a blesk foťáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.