Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

kruci a když přejíždíš nějaký nerovnosti, to ti guma nevadí o lemy? :)

nebo auto stává doma a nejezdí v normálním provozu?

jinak moc pěkně snížený

na to existují dorazy, aby tlumič tolik nepropružil a tudíž guma nemohla škrtnout o lem.. pokud vím, tak auto jezdí a ne zrovna málo :lool:

Co to je? 16"? Co obrubníky, trpíš moc?

18" :D

Odkaz ke komentáři

Dakie a kde se dají ty dorazy obvykle sehnat? už spoustukrát jsem o tom slyšel, ale nedopátral jsem se nějakýho prodejce..

teď jsem taky snižoval a uvažuji o tom.. jistota je jistota

Odkaz ke komentáři

Vážně si myslíte,že se dá s tímto normálě jezdit? Tak až vás v tom sveze a uvidíte jak vám budou cvakat zuby.

Stále jsem hledal ten volant co chválili na STK a čekal jsem nějakou bombu a to je seriový tříramenný face.

- buď ten technik ještě neviděl volant

- a nebo si to vymyslel

Chlapi už mu to auto přestaňte pořád chválit vždyť to má snížené na hranici a pěkné kola to je vše. No ještě ty funkční černé mlhovky - velice praktické

Na foru je tolik krásnějších aut, že se fakt divím že se točíte pořád dokola.

Odkaz ke komentáři
Dakie a kde se dají ty dorazy obvykle sehnat? už spoustukrát jsem o tom slyšel, ale nedopátral jsem se nějakýho prodejce..

teď jsem taky snižoval a uvažuji o tom.. jistota je jistota

tady mrkni na speciální dorazy pro snížené podvozky - respektive pro odladění správné výšky a pohybu pístnice tak, aby kola neškrtala o lem :pivo:

Vážně si myslíte,že se dá s tímto normálě jezdit? Tak až vás v tom sveze a uvidíte jak vám budou cvakat zuby.

Stále jsem hledal ten volant co chválili na STK a čekal jsem nějakou bombu a to je seriový tříramenný face.

- buď ten technik ještě neviděl volant

- a nebo si to vymyslel

Chlapi už mu to auto přestaňte pořád chválit vždyť to má snížené na hranici a pěkné kola to je vše. No ještě ty funkční černé mlhovky - velice praktické

Na foru je tolik krásnějších aut, že se fakt divím že se točíte pořád dokola.

a ty přestaň závidět.. :palec:

Odkaz ke komentáři

Díky Dakie, supr kouknu - takovej odkaz jsem potřeboval

Lala: já chválím, protože se mi auto líbí - auto evidentně jezdí a je mnohem hezčí, než seriová octavia s vysokým podvozkem. proč tedy nepochválit??

Odkaz ke komentáři

V pořádku je to hezčí než seriovka. A nezávidím mám taky capučo, mám taky 17 kola a podvozek kdybych chtěl už mám dávno.Jen jsem konstatoval situaci, že auta např.Libor

nebo kolega s úpravama BENET a spoustu ostatních se mi líbí víc a mají svoji osobitost.

Nic ve zlém je to můj názor.Ale každopádně když to auto pojede kolem mně tak se za ním otočím.

Odkaz ke komentáři

Každý má svůj názor a každej si dělá auto podle sebe :palec:

Já se snažím od tý doby co to auto mám ho uhladit udělat decentní proto tam nervu RS nárazníky jako každej jinej ale snažím se pohrát si s kombinací capučina a černý proto i ty mlhovky :lool:

Co se týče podvozku každej sportovní podvozek je i o hodně tvrdší takže míň pruží a proto pak nehrozí že by kola mlátili do blatníků :lol: když mlátěj tak se to řeší těma dorazama jak psal Dakie :smich:

Samozřejmě po praze s tím jezdit není žádnej med ale člověk musí něco obětovat pro krásu :smich:

Pro ty co se ptali jestli s tím vůbec jezdím :P tak za rok jsem najel 25tis km... z toho už asi 20 na podvozku

A na obrubníky prostě nenajíždím no :lol:

Odkaz ke komentáři

100% s tebou souhlasím jak jsem viděl tvoje auto po prvé byl jsem nadšený-líbí se mi.Ruku na srdce nic nového na autě a stále to fotíš jak 18 náctku.

Kluk má na Fabii -50 a jak s nim jedu je to děs. Ale jak píšeš je to daň za to snížení.

Jinak nic ve zlém.Je to jenom můj názor a forum je svobodné.

Měj se.

Odkaz ke komentáři

Kolegové kamarádi

nehádejte.Vždyť jsme ve svobodné zemi.To to je forum o našich mliláčcích a ne o fotografická soutěž. Jestli se někomu jeho embéčko líbí u Teska a druhému pod rozkvetlou třešní tak to respektujme!! A svoje názory si nechte pro sebe bo dopadnete jako já.

Já si třeba tyky fotil když jsem si koupil nové kola a fotil jsem v garáži a před domem

PS:http://forum.skodahome.cz/topic/18754-jaka-kola-mate/page__st__525

Je to focené v roce 2008, od té doby se moc nezměnilo.Mám lišty v barvě,tříramenný volant.

Chtěl bych to snížit,ale max. o 30mm a zadní lampy z face.Problém jsou odrazy,které na nárazník dávat nechci. Když spojíme síly s Bratrosem tak na něco přijdem.

post-5715-1297268172_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pánové jestli máte mezi sebou nějakej problém tak si to dál řešte v SZ prosím...

Dakie nic mazat nemusíš nebudu ti přidělávat práci :D

Lala: hezká barva :D co se týče těch odrazek taky jsem to řešil a nalepil bych je přímo na světla na dolní hranu :blink: jenom tenkej proužek...

Odkaz ke komentáři

Zrcátka jsou luxus, ještě se pořád rozmýšlím... :) Fotky vypadaj zase dobře, budu muset trénovat, hlavně kvůli mischicče, když se mu nelíbí Tesco v Letňanech a dvůr rodičů přítelkyně... :palec:

Vapka na průmyslový ne? ;)

Upraveno uživatelem Gowster
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...