Kalic Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 pod to se taky podepisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Vojto, v tom případě jsi se určitě něco dozvěděl o pracovních závitech, myslím na tý průmyslovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 něco mi to říká ale ty ostatní tam nejsou jen tak pro nic za nic :) něco mi to říká ale ty ostatní tam nejsou jen tak pro nic za nic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 tak už jsi kouknul do svejch zápisků ze školy? Já jen jestli to bude prasárna podložená něčím a vysvětlíte mi to, nebo je to prasárna jen proto, že jste to řekli a všichni to tvrděj :) A jedna věc co se ti bude hodit k výpočtu: materiál jsem nezahřál, že by rekrystalizoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 tak jsem sesmolil takovej malej výpočet. Dělal jsem to na zadní pružinu u OII kde je teda rozdíl v tom že má dva závěrný závity. Ovšem OI žádný nemá jak si psal, proto potom vlevo dole vyjde že má ta pružina celkem 7 závitů. Má jich 8 ale z toho lze usoudit že každej z těch závěrnejch samozřejmě taky pracuje. kdybys něco nechápal tak se ptej. Ale resumé je že každá ta pružina která je uřízlá musí snášet větší zatížení tzn. dřív se může dostavit únava materiálu, vetší namáhání uložení pružiny a v neposlední řadě tlumič musí snášet větší zatížení a pracovat v jiným rozmezí než pro který je zkonstruovanej. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 o.k. vytisknu, večer na to juknu edit: nedalo mi to a koukám na to a koukám, že jsi počítal pro lineární charakteristiku, snížená pružina je progresivní charakteristika, vzorec tedy jiný, trochu složitější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 na tý OI jsou samý speciality na OII není progresivní aspoň teda ne u mýho stavítka ale i tak si myslím že ten základ bude stejnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 hezky bratr si docela sikovnej teda tat abude mit radost, budes mit ING driv nez ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 :smich: díkes no myslím že je to docela logické 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 ;) taky bych se pustil do vypoctu, ale vsechny materialy z vejsky mam nekde dobre za-archivovany u nasich :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Tak co se týče oktávky, mám konečně kvalitně nalakovaný lištý přimo z lakovny a nový budíky ;) to je asi na delší dobu tak všechno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 koupil si maxíka? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 jojo ;) a ty lišty byly potřeba aby to bylo v top kvalitě když už nějaká úprava :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 tak to ti chválím ty lišty chtěli přeláknout teď už to máš dokonalý !!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 jj lišty byly provizorní protože ty černý se mi fakt nelíběj ;) a po tom co jsem vyhrál na sraze pohár jsem se za ty předchozí styděl :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 A já du stříkat mračítka o víkendu sám... :) No uvidíme jak to dopadne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Covece,mracidla bych asi dal lakyrovi..preci jen ten lak ve spreji je mekkej atd..bal bych se,ze na jare budou votluceny vod kaminku atd.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 já si taky stříkal mračítka na Fabku sám a držely :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 I lak od lakýrníka dřív nebo později pustí, zvlášť právě kvůli kamínkům...bruderovi se na přelakované kapotě teď (po 6 letech od stříkání) uloupl pěkný kus laku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Takže vzadu vyhozený celý uložení ze štelováku a daný origo asi o 1cm menší na zkoušku a už je to lepší... uvidím jak to bude s financema na příští rok jestli pružiny nebo 19" nebo vůbec nic... :D takže asi last foto s letníma protože za hoďku jdu přezouvat na 15" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Nádhera, klobouk dolů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 moc hezky... neni na zimaky jeste trochu brzo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Vojto, o5 slintám... protože o5 nádherný fotky.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 sáfra, už zimáky? není ještě brzy? si toho auta ani pořádně neužiješ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 (upraveno) díky moc kluci :D no dneska mám volno a pak už škola a furt pejíždění z MB do prahy takže pak už nebude tolik času... taky nechci pak obvolávat aby mi všude řekli že už maj plno... a další důvod už mi trochu chybí komfort :) :P Upraveno Říjen 1, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 ty fotky jsou super dobre postavene auto a ty svetla odrazejici se luxus jo ja mel v planu taky na vikend prezouvani, jestli prace na aute pujdou dobre zkusim se domluvit ze bych tam zavezl nekdy v pulce tydne zimni akurat u me to nebude takovej sesup dolu jako u vojty co se do prumeru kol tyka, ale zase to budes mi vojto ted komfortni. 19" kam to chces narvat vyriznes blatniky ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 si jen nech zimáky převážit a pak to zvládneš přehodit doma, ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 doma prehazujeme X5 a jsem z toho pokazde na infarkt, stejne budu potrebovat asi ty 18" uz vyslict bude uprava / prodej disku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 cece chlape, ze ja sem te potkal vceta u Benatek jak sis to sinul na Phu k veceru cca 18:30 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 to Ovi: no jistě pane a šinul to si použil ten správnej výraz :) večeřel jem za jízdy totiž :P ale zase jsem přijel do prahy s průměrem 4,9 :D to Olaf: jj u mě velká změna ale baví mě to jak sviň na těch 15" teď :) jak to vypadá opticky ještě níž a hlavně KOMFORT :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.