Ol@f Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 a svítím všude jenom ne tam kam bych měl :D ;) :D :D Jinak congrats k napodobenine poradnejch svetel :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Přemýšlel jsem, co výstižného napsat, ale Olaf to udělal za mě :-D V čme jsou ta světla jiná než ta předtím - krom toho, že vypadají jako xena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Teď jsem přijel domu a ve tmě svítěj MNOHEM líp než ty obyč celkem jsem čuměl jakej je to rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 super, budeš je zatmavovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 asi ne hele, přijde mi že ty mlhovky jak mám zatmavený nesvítěj skoro vůbec takže na hlavních si to nedovedu představit... :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 HID zakázat neprodávat hrůza věc také jsem s tím laboroval a nikdy více...........oslnuje a nevydržej prostě čína........ JJ světla má ode mne uplnou náhodou....montoval jsem ted někomu komplet xenony a měl projektory takže jsem zavolal a Vojta je má :-)))))))))) M. PS je to jiná káva design jak má být......!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 No standardní obyčejná světla snad ani nesvítí - netušil jsem to do doby, než jsem se jednou vezl v obyčejné OII, jsem si myslel, že pán jede na obrysovky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 tak to doporucuju sednout si do OI predface bez LaK svetel :D jeste kdyz jsem je nemel a jel jsem nahodou v noci s tatovou OII s halogenama tak to svitilo uplne luxusne :) ale rozhodne to vypada lip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Jel jsem jen v OI Face, takže nemůžu posoudit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Předek vypadá super s těma světlama, to zatmavování je fakt děs běs... Ale nějak to budu muset taky pořešit, jinou cestou než folie, folie jsou dobrý max tak na srazy, ale na používání v běžným provozu fakt ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 tak to doporucuju sednout si do OI predface bez LaK svetel :D jeste kdyz jsem je nemel a jel jsem nahodou v noci s tatovou OII s halogenama tak to svitilo uplne luxusne :D ale rozhodne to vypada lip :lool: ono i face OI s H4 neni zadna hitparada a o mlhovkach OI predface i face nemluvim cubec, ty jsou nulovy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Tak dneska proběhla STK a EM a paráda prošel jsem bez problému. Co mě překvapilo byla kouřivost maximální limit je 1,5 a já měl 1,04 a co mi naopak rvalo srdce bylo vytáčení motoru do omezovače :) Jinak byl jsem zde: http://www.dekra-automobil.cz/stk/3112/index.htm a můžu doporučit technik mi i pochválil volant a černou střechu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Ty brďo, to mám asi stěstí mě nikdy na EM auto nevytáčeli.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 nedělají to jen u nafty? mě na benzínu taky ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 To podle mě ne, předchozí dvě auta jsem měl taky ropáky a nikdy nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 vždycky záleží na tom, na koho narazíš :) já byl jednou v Turnově a tam to vytáčel a ještě nenaměřil správný hodnoty.. tak jsem pak zajel do Pěnčína a tam úplně v pohodě a vůbec to netočil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 hmm a to jsem se ho ptal jestli to musíme vytáčet že je to studený bylo to tak na 70° :) tak to teda nejdřív zahřál při 2500 ot a pak dával ten plnej knedlík... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 brrrr na poslednich emisich jsem si prijel akurat pro papirek, dokud to pujde oddalovat tak tohle svymu autu delat nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Tohle znám jak to tam vytáčejí na místě :) Já mám v tomhle výhodu, že jsem kryplík. Když jedu na emise, tak sedím v autě a pán je někde v zadu v místnosti u toho přístroje a měří. Na mě vždycky jen houkne at mu přidávám plyn, točím tam ale tak maximálně 3000 otáček :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Vojto, na emise se jezdí zásadně se zahřátým motorem a musíš předtím pořádně vypálit pavouky - čili dát mu pořádnej kotel - ale až po zahřátí samo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Vy děláte jako byste měli motory ze zlata... :) Prostě to stačí před emisema krapet projet, aby se auto pořádně zahřálo a bez problému. To je jako kdybyste šli na motorovou brzdu a nechali to předtím hodinu vychladnout.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Že to říkáš zrovna ty, když o topic vedle píšeš, jak auto necháš před odjezdem 3-4 minuty zahřívat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 A co jsem asi napsal?? Že na emise nebo motorovou brzdu má bejt motor zahřátej... Čti co píšu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ty čti co píšeš - tady, že dělájí jako by měli motory ze zlata a vedle jak zahříváš auto před jízdou čtyřminutovým stáním B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Dakie: vím že auto musí bejt zahřátý nejsem lama ;) když jsem přijel zahřátý bylo ale než mě přijal technik na emise předemnou byly dvě auta tak to vychladlo v těch -6°C :P jinak nevítě někdo co je tohle za konektor? vypadnul na mě když jsem sundal spodek nárazníku... evidětně příprava na něco protože má nějakou záslepku na sobě. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 ted nevim na cem drzi teplotni cidlo jesli na narazniku nebo na kastli ale neni to od teplotniho cidla ? Fotka pinu by mozna pomohla vic zvlaste lidem co se v autech vrtaji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 no už jsem to zase nandal ten spodek takže už to nevyfotím... každopádně všechno funguje a svítí tak nevím možná jak řikáš to čidlo teploty no B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Je to čidlo teploty drží iba v dierke v nárazniku B) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 áááha super díkes za vysvětlení B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Taky když jsem si zabouchnul tu kapotu a pak jsem řešil jak jí otevřít, tak sem sundal části spodních mřížek nárazníku a divil jsem se co to tam visí, pak jsem si všimnul díry, tak to šlo strčit, ale moc to tam teda nedrží... Každopádně jsem ani nevěděl, že je to čidlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.