chjetjov Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 opět foto od kámoše :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 hmm zrejme trochu lepsi nacini a dobrej fotograf a tady pekny auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Pěkná fotka a auto :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Jen ta kola jsou hrozně malá :-) Ale fotka povedená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 díkes kluci je opravdu talentovanej :D a kolesa vypadaj malinký no asi to bude chtít 19" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Ahoj prosím tě, jak jsi spokojenej s jízdníma vlastnostma APčka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 kruci a když přejíždíš nějaký nerovnosti, to ti guma nevadí o lemy? :D nebo auto stává doma a nejezdí v normálním provozu? jinak moc pěkně snížený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Co to je? 16"? Co obrubníky, trpíš moc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 kruci a když přejíždíš nějaký nerovnosti, to ti guma nevadí o lemy? :)nebo auto stává doma a nejezdí v normálním provozu? jinak moc pěkně snížený na to existují dorazy, aby tlumič tolik nepropružil a tudíž guma nemohla škrtnout o lem.. pokud vím, tak auto jezdí a ne zrovna málo :lool: Co to je? 16"? Co obrubníky, trpíš moc? 18" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Dakie a kde se dají ty dorazy obvykle sehnat? už spoustukrát jsem o tom slyšel, ale nedopátral jsem se nějakýho prodejce.. teď jsem taky snižoval a uvažuji o tom.. jistota je jistota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Dorazy sú na každom tlmiči.. origo zoženieš u hociktorého predajcu aj tu z fóra.. ja som nedávno menil zadné, po dvoch rokoch a 110t km boli úplne na prach.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 nebo auto stává doma a nejezdí v normálním provozu? kamoš ho videl na Flore v Prahe(kto to pozná vie aká je tam otrasná cesta), takže jazdí normálne :D myslím si že málokto má možnosť aby auto len tak stálo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Vážně si myslíte,že se dá s tímto normálě jezdit? Tak až vás v tom sveze a uvidíte jak vám budou cvakat zuby. Stále jsem hledal ten volant co chválili na STK a čekal jsem nějakou bombu a to je seriový tříramenný face. - buď ten technik ještě neviděl volant - a nebo si to vymyslel Chlapi už mu to auto přestaňte pořád chválit vždyť to má snížené na hranici a pěkné kola to je vše. No ještě ty funkční černé mlhovky - velice praktické Na foru je tolik krásnějších aut, že se fakt divím že se točíte pořád dokola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Ano, s timto se da normalne jezdit, v lete te o tom presvedcim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Dakie a kde se dají ty dorazy obvykle sehnat? už spoustukrát jsem o tom slyšel, ale nedopátral jsem se nějakýho prodejce..teď jsem taky snižoval a uvažuji o tom.. jistota je jistota tady mrkni na speciální dorazy pro snížené podvozky - respektive pro odladění správné výšky a pohybu pístnice tak, aby kola neškrtala o lem Vážně si myslíte,že se dá s tímto normálě jezdit? Tak až vás v tom sveze a uvidíte jak vám budou cvakat zuby.Stále jsem hledal ten volant co chválili na STK a čekal jsem nějakou bombu a to je seriový tříramenný face. - buď ten technik ještě neviděl volant - a nebo si to vymyslel Chlapi už mu to auto přestaňte pořád chválit vždyť to má snížené na hranici a pěkné kola to je vše. No ještě ty funkční černé mlhovky - velice praktické Na foru je tolik krásnějších aut, že se fakt divím že se točíte pořád dokola. a ty přestaň závidět.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Díky Dakie, supr kouknu - takovej odkaz jsem potřeboval Lala: já chválím, protože se mi auto líbí - auto evidentně jezdí a je mnohem hezčí, než seriová octavia s vysokým podvozkem. proč tedy nepochválit?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 V pořádku je to hezčí než seriovka. A nezávidím mám taky capučo, mám taky 17 kola a podvozek kdybych chtěl už mám dávno.Jen jsem konstatoval situaci, že auta např.Libor nebo kolega s úpravama BENET a spoustu ostatních se mi líbí víc a mají svoji osobitost. Nic ve zlém je to můj názor.Ale každopádně když to auto pojede kolem mně tak se za ním otočím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Každý má svůj názor a každej si dělá auto podle sebe Já se snažím od tý doby co to auto mám ho uhladit udělat decentní proto tam nervu RS nárazníky jako každej jinej ale snažím se pohrát si s kombinací capučina a černý proto i ty mlhovky :lool: Co se týče podvozku každej sportovní podvozek je i o hodně tvrdší takže míň pruží a proto pak nehrozí že by kola mlátili do blatníků když mlátěj tak se to řeší těma dorazama jak psal Dakie Samozřejmě po praze s tím jezdit není žádnej med ale člověk musí něco obětovat pro krásu Pro ty co se ptali jestli s tím vůbec jezdím :P tak za rok jsem najel 25tis km... z toho už asi 20 na podvozku A na obrubníky prostě nenajíždím no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 100% s tebou souhlasím jak jsem viděl tvoje auto po prvé byl jsem nadšený-líbí se mi.Ruku na srdce nic nového na autě a stále to fotíš jak 18 náctku. Kluk má na Fabii -50 a jak s nim jedu je to děs. Ale jak píšeš je to daň za to snížení. Jinak nic ve zlém.Je to jenom můj názor a forum je svobodné. Měj se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 jj přiznávám nic novýho není ale mě to auto prostě baví, baví mě fotit tak proč nedat nový fotos... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Fotky jsou nádherné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Přemluvili jste mně.Už mlčím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 tak 25 tis je takový normál bych řekl.. alespoň si auto neojezdíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Kolegové kamarádi nehádejte.Vždyť jsme ve svobodné zemi.To to je forum o našich mliláčcích a ne o fotografická soutěž. Jestli se někomu jeho embéčko líbí u Teska a druhému pod rozkvetlou třešní tak to respektujme!! A svoje názory si nechte pro sebe bo dopadnete jako já. Já si třeba tyky fotil když jsem si koupil nové kola a fotil jsem v garáži a před domem PS:http://forum.skodahome.cz/topic/18754-jaka-kola-mate/page__st__525 Je to focené v roce 2008, od té doby se moc nezměnilo.Mám lišty v barvě,tříramenný volant. Chtěl bych to snížit,ale max. o 30mm a zadní lampy z face.Problém jsou odrazy,které na nárazník dávat nechci. Když spojíme síly s Bratrosem tak na něco přijdem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Pánové jestli máte mezi sebou nějakej problém tak si to dál řešte v SZ prosím... Dakie nic mazat nemusíš nebudu ti přidělávat práci :D Lala: hezká barva :D co se týče těch odrazek taky jsem to řešil a nalepil bych je přímo na světla na dolní hranu jenom tenkej proužek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Smazal jsem to sám, jen jsem to tu chtěl nechat dost dlouho na to, aby si to každý kdo měl/chtěl přečetl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 To není vůbec špatný nápad dát proužky odrazek pod zadní lampy.Pokud mně něco napadne dám ti vědět. Ta tvoje barva se mi taký líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 (upraveno) Aby se neřeklo že se flákám... spodky v laku, na zadní ještě přijde černá lesklá folie ve tvaru difuzoru a zrcátka černá lesklá :) Upraveno Únor 10, 2011 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 (upraveno) Zrcátka jsou luxus, ještě se pořád rozmýšlím... :) Fotky vypadaj zase dobře, budu muset trénovat, hlavně kvůli mischicče, když se mu nelíbí Tesco v Letňanech a dvůr rodičů přítelkyně... Vapka na průmyslový ne? ;) Upraveno Únor 10, 2011 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.