Storm Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Lišty jsou Gut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 staci opatrne odtrhavat a vsechno lepidlo ti zustane na listach :) no pravě to jsem dělal a lepidlo mam vše na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 ta lista se pri odtrhavani nesmi moc ohybat, jinak ten lepici pasek proste pretrhnes vejpul a zbyde ti na dverich. Je treba za ni tahat v minimalnim uhlu od dveri, pak se pomalu ze dveri odlepuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Vojto paráda, sedlo to pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 dobrej bratrosi... jeste naraznicky nejak poladit coz? jinak tam je to asi pekelny u nasich tam vubec neni misto :D to je jak u me, garaz ve ktery se neda nic delat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 ale tak šlo to v tý garáži když jsem tem byl popředu tak pohoda jsem to narval na zeĎ horší byla druhá strana :D jinak předek zadek už mám připravený laky tak možná tenhle víkend pokud bude čas a teplo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 kdyz kouknu z okna tak to nevypada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 (upraveno) tak rodičos jsou v rakousku takže je volná garáž ale i tak nic moc... tam je asi 6 stupnů a chtělo by to aspoň 15... :) Upraveno Březen 8, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 dobrej bratrosi... jeste naraznicky nejak poladit coz? :) jinak tam je to asi pekelny u nasich tam vubec neni misto :) to je jak u me, garaz ve ktery se neda nic delat ;) to máš v pohode - u nás sú 3 garáže a jeden prístrešok a som na tom rovnako :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 tak nějakej progress :P lakování přední a zadní lišty... ještě schne bezbarvej lak ale trochu mi stekl tak to budu muset rozleštit... tady fotos průběhu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 tak nějakej progress :P lakování přední a zadní lišty... ještě schne bezbarvej lak ale trochu mi stekl tak to budu muset rozleštit... tady fotos průběhu šikula :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 díkes už jsem to takhle lakoval na Leonu akorát ty boční na dveřích tak jsem věděl do čeho jdu :P celej den zabitej :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 díkes už jsem to takhle lakoval na Leonu akorát ty boční na dveřích tak jsem věděl do čeho jdu :P celej den zabitej Jj to ti věřím nejhorší jsou ty záhyby tam to má snahu stejkat dělám to lidem na kšeft a nejhorší je to vždy pořádně odmastit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 to odmašťování jsem nikdy nějak neřešil a pohoda :P jenom doufám že ty spreje Škoda co maj v obi maj stejnej odstín jako auta :P ale co jsem tak koukal tak to snad odpovídá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 to odmašťování jsem nikdy nějak neřešil a pohoda :P jenom doufám že ty spreje Škoda co maj v obi maj stejnej odstín jako auta ale co jsem tak koukal tak to snad odpovídá No já mám opačnou zkušenost musel jsem vždy nechat namíchat barvu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 tak myslím že se povedlo... není to jak z lakovny ale když mě to bude srát tak to tam časem hodim ať to udělaj pořádně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Nastriekal si to pekne,dúfam že si dal aj plnič,lebo ak nie,skôr či neskôr to máš dole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 tak myslím že se povedlo... není to jak z lakovny ale když mě to bude srát tak to tam časem hodim ať to udělaj pořádně... pěkný chlape vypadá to o 100% líp než ty hnusy černý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Povedlo se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 díkes kluci... jinak je tam samozřejmě plnič nejdřív jsem vybrousil tu strukturu do hladka pak plnič pak lak a pak bezbarvej... jinak průser je zadní lišta tu jsem nějak posral tím bezbarvým takže je flekatá... až bude teplo musím jí předělat... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 díkes kluci... jinak je tam samozřejmě plnič nejdřív jsem vybrousil tu strukturu do hladka pak plnič pak lak a pak bezbarvej... jinak průser je zadní lišta tu jsem nějak posral tím bezbarvým takže je flekatá... až bude teplo musím jí předělat... :D a základ na plasty jsi dal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Pekna prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 a základ na plasty jsi dal? no jako úplně první jsem dal tmel ve spreji... a pak už barvu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Chjetjov: mám dotaz! Kolik platíš za povinné a havarijní pojištění u svého auta? Mě ted přišla složenka na 14200,- a tak zjištuju jestli to je chyba a nebo mám přejit k jiné pojištovně.Mám ted Kooperativu.Dík za reakce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 no jako úplně první jsem dal tmel ve spreji... a pak už barvu... No dělá se spešl lak na úpravu plastů pak se to tolik neloupe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 (upraveno) to chipmann: tak na leonu se to neloupalo tak tady snad taky ne Upraveno Březen 14, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 No dělá se spešl lak na úpravu plastů pak se to tolik neloupe Myslíš elastic aditív 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Chjetjov: mám dotaz! Kolik platíš za povinné a havarijní pojištění u svého auta? Mě ted přišla složenka na 14200,- a tak zjištuju jestli to je chyba a nebo mám přejit k jiné pojištovně.Mám ted Kooperativu.Dík za reakce. mám taky kooperativu a vychází to na 18 ročně ale je tam i nějaký odcizení a tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 mám taky kooperativu a vychází to na 18 ročně ale je tam i nějaký odcizení a tak... Tak to je síla...strašně moc člověče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.