Emanuel Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 Zdravím, pokud to tady někde bylo tak se omlouvám, ale nikde jsem nenašel odpověď ani návod :-( Jde o to, že mi nefunguje vyhřívání zadního skla. Pokud se nemýlím, pokud se postavím za auto, otevřu kufr, tak vlevo je kabel a konektor pro přípojení přídavného brzdového světla a vpravo jsou dva kabely a konektory - ty by měly být pro výhřev skla ? Také by mě zajímalo, proč jsou dva a ne jen jeden ? Nicméně, hlavní důvod proč píšu - ty dva konektory, na které se připojují kabely jsou na nějakém plíšku, který mi tam jakby lítá, je uvolněný. Když zapnu ohřívání skla a pohybu s tím, začne to jakby jiskřit. Potřebuji tedy vědět, jak se k tomu plíšku dostanu, když se podívám na konstrukci po sundaném tapecu pátých dvěří tak pokud se dobře dívám (možná tedy špatně se dívám), že to nepůjde sundat (ta část plechu, pod kterou je vyvedený ten plíšek a kabely), což je ale asi nesmysl, protože jak by se pak řešila poškozená kabeláž. Děkuji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 No mělo by to být zalito do těch uhlíkových cest - pokud je to urvané, tak oprava sice možná je, ale chce to trpělivost a taky nějakou chemii. Kdysi sem to řešil na astaře tak, že sem vzal proužek silnějšího alobalu na pečení - na to naletoval drátek a ten alobal tou vetší plochou přilepil na odmaštěný uhlík. Lepidlo byl epoxid pro fixaci a vodivý lak pro elektrické spojení. dnes jsou k dostání hodně dobrá elektrovodivá lepidla za zlomek ceny...můžeš zkusit třeba tohle http://www.ebay.com/itm/Silver-Conductive-0-2ML-Glue-Wire-Electrically-Paste-Adhesive-Paint-PCB-Repair-/301058591643?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item46187d8b9b Nevím, jestli jak vypadá ten kontakt na octě - ta ploška toho plíšku bývá celkem malá a to spojení musí držet a hlavně dobře vést - tečou tím poměrně velké proudy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emanuel Odesláno Duben 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Já spíš řeším jak se k tomu dostane, respektive jak sundám plechový rám, kde plíšek je pod ním. Opravu chci udělat tímto způsobem - http://forum.skodahome.cz/topic/111261-vyh%C5%99%C3%ADv%C3%A1n%C3%AD-zadn%C3%ADho-okna/ Mě jde hlavně o to, jak rozebrat ty páté dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Není ten plíšek dostupný po sundání plastového "obložení" na pátých dveřích? Máš sedan, nebo kombíka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.