Přejít na obsah

*Červená lady*

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Říkala sem si, že by bylo záhodno si sem zase napsat pár řádků a hodit pár fotek po nějaké půlroční odmlce :) Mezitím dostala kokta konečně černý tapec řidičův :D , sedadla z Bory, nový volant, RS křídlo a konečně zadní FL lampy plus jsme ještě s tátou vyměnily světla. V květnu se snad dočká konečně i laku a koncovky :-P :)

post-44422-0-99380800-1457333633_thumb.jpg

post-44422-0-56197300-1457333643_thumb.jpg

post-44422-0-43868300-1457333653_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

parádní změny k lepšímu,ale nikdo mi nevymluví,že petrolejka svítí líp jak xenon.pouze za předpokladu,že jsou vypálený parabolky,zašpiněný čočky nebo úplně v háji plexi...jinak ne.

Nesnazim se ti to vymlouvat? jen jelikoz ty xenony byly v hroznym stavu tak momentalne je pro me tohle stav ideal ? tatka si je dal dokupy a nestezuje si ?

Odkaz ke komentáři

Náhodou, světla jsou rok a půl starý, jsou v nich H4 Nightbreaker a svítí suprově.

Dnes už i ty původní xenony svítí dobře, jedna parabola byla propálená, na druhé se loupala odrazná plocha. A ještě ke všemu se v nich už někdo předtím hrabal, takže mlhovky svítily výš než xenony a o dálkových ani nemluvím :huh: Obě paraboly jsem vyměnil a seřídil, trochu poladil design a jsem spokojenej B)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...