Lukyno0o Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Zdravím hoši, teď tu už tak půl hoďku brouzdám a nikde jsem nenašel odpověď, tak se zeptám přímo. Asi 3x se mi stalo, že jsem vlezl ráno do uplně studeneho auta, nažhavil nastartoval a 3 vteřiny na to, uplně rudá kontrolka chladicí kapaliny a že to mám prej zkontrolovat. Tak zhasnu motor, otevřu kapotu a dělám jako, že kontroluju hladinu, která je uplně v normálu. Zabouchnu kapotu nastartuju a je klid. Vždycky mě to jen vyburcuje a pak to dá pokoj, v čem může být zakopanej pes. ?? OII 2.0 TDI BKD 2007 180t. cca najeto. Díky moc předem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Mohlo by to delat cidlo v nadrzce. Radi se zkusit oskrabat tu vidlicku a trosku prihnout k sobe. Jelikoz se ovsem jedna o 2,0tdi, ktere trpi na praskani hlavy, muze to byt i tim. Nekde jsem cetl ze vlivem praskliny po nastartovani se vcucla vsechna voda a pak zase zpet. Nejsou to me vlastni zkusenosti, jen co jsem tu cetl problemy ostatnich. Kazdopadne drzim palce at staci ocistit tu vidlicku a je klid. ;-) dej pak vedet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Duben 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Mohlo by to delat cidlo v nadrzce. Radi se zkusit oskrabat tu vidlicku a trosku prihnout k sobe. Jelikoz se ovsem jedna o 2,0tdi, ktere trpi na praskani hlavy, muze to byt i tim. Nekde jsem cetl ze vlivem praskliny po nastartovani se vcucla vsechna voda a pak zase zpet. Nejsou to me vlastni zkusenosti, jen co jsem tu cetl problemy ostatnich. Kazdopadne drzim palce at staci ocistit tu vidlicku a je klid. ;-) dej pak vedet. To si myslím, že bych měl být od prasklé hlavy svým způsobem sproštěn, jelikož, se dávali do roku 2006 ty palice s revizí A , B. Jámám revizi C a ještě ročník už po těchto problémech tak pevně věřím, že to bude něco jineho. Navíc ani voda z nádržky se neztrácí a pod víčkem šlem taky neni. K tý vidličce . K sobě by měli být přibližně jak moc přihnuty? metr? dva? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Cao. Mel jsem stejny problem. Prevazne ale kdyz bylo "chladneji". Kazdopadne jak pise Wasp......zkus procistit cidlo chlad. kapaliny v nadrzce popr. v nejhorsim ji vymenit. (treba od kolegy) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Duben 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Cao. Mel jsem stejny problem. Prevazne ale kdyz bylo "chladneji". Kazdopadne jak pise Wasp... ...zkus procistit cidlo chlad. kapaliny v nadrzce popr. v nejhorsim ji vymenit. (treba od kolegy) ;) Máš naprostou pravdu, udělalo to teď pouze jen když sem nechal auto venku. Standartně ho dávám do garáže, a to neni problém . zkusím to nějak. díky moc hoši oběma za reakci :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jonas.Kaspar Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Kolik je taková norma abych poznal, že ta hlava je prasklá? Myslím, kolik té kapaliny se ztrácí a jak rychle? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Červenec 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 myslím, že bude hodně záležet na tom jak moc velká ta prasklina bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.