Guest clickman Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj všem, nedávno jsem se tady registroval a vhledem k tomu že se chystám ke koupi první jeté Octavie tak brouzdám po vašem fóru. Je mi 23 a bude to mé druhé auto a bohužel mi rozpočet dovoluje investovat maximálně kolem 80 000 - 90 000,-. Zatim jsem na netu na nic co by mě nějak zaujalo nenarazil. Chtěl bych se vás jako odborníků poptat na pár věcí.. Nevim do jakého jiného topicu to dát, tak píšu sem.. Koukám se po Octavii v dieselu, asi tedy 1.9 66kw. Kombík by byl fajn ale vím že to už asi finance nedovolí. Takže klidně i krátkou. Hlavně budu do budoucna potřebovat tažné zařízení. Takže moje první otázka na kohokoliv kdo bude ochoten poradit: 1)Na kolik by zhruba vyšla koupě a montáž koule na Octavii I? Co se týče vybavy tak nejsem moc vybíravý, dokážu v klidu žít bez vyhřívaných sedaček a klima ale je jedna věc, kterou bych si v tom autě moc přál a to jsou černé budíky, které jsou v octávách myslím od r.v. 98, 99 a výš. 2) Lze jednoduše vyměnit a někde sehnat novější budíky a dosadit je místo těch ošklivých šedých? Popřípadě na kolik tato operace vyjde a jak jsou ty novější budíky dostupné? Koukám tedy po různých bazarach, většinou přes seznam auto i AAA atp. Občas zajdu někam přímo (Plzeň) ale zatím sem na nic nenarazil co by mě příliš uchvátilo. Kde hledáte auta vy? Po rozmýšlení jsem již zavrhnul možnost ject pro auto do zahraničí. Jaké máte tedy zkušenosti s některými bazary a koupí škodovek? Jsem si vědom že s cenou do 100.000 si moc vybírat nemůžu, ale třeba mi nějaká dobrá rada a duše pomůže.. Tak předem díky za jakoukoliv odpověď a mějte se (PS- pokud odpověd na nekterou otázku již tady na fóru je tak se předem omlouvám) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sensej Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Cau,vyskusaj pozret na [url="http://www.autobazar.eu/cz/ Ja som kupil takto.Budiky nebude problem vymenit.A pre zaujimavos combi je o jeden cm dlhsia ako "kratka".Prajem vela stastia a dobru kupnu cenu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 OCT kolem 100tis je dost...jen nesmíš kupuvat přes bazar ale od někoho kdo to do bazaru chce dát...protože pokud ji bazar dává za 100 tak ji vykoupí tak za 60.... chce to shánět a ptát se...je jich dost. Budíky přehodit není vůbec problém... a tažné záleží jak seženeš..pokud nové tak 5-7 ale pokud seženeš od někoho starší tak to výje o hoodně míň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 přehození budíků zas tak jednoduchý není pokud má všechno fungovat - musíš vědět pin imobilizéru auta, musí tiu sedět generace imobilizéru a komfortky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 celkem se divím, co tu píšete o budících za bludy.. přizpůsobení immo, generace immo, generace komfortu a x dalších věcí... to neřešite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Jak píše Milhausek a Petr81 přesně tak vždyt to uplně jednoduché neni do třeba 98 dát facelift budíky......atd..... ono to je spíš potom celá přestavba na 3generaci než to dělat na půl a mít tam nefunkční věci....... to pak je věcí....komfort jednotka , 4x mozek dveří,zámkovka,airbagovka,budíky.....a vše to zprovoznit.....(samozřejmě že tu někdo napíše že stačí budíky a IMMO tyčky ale to je na půl na nic) :-))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Osobně si myslím že u octy do 100tis. budou na začátku úplně jiný investice než budíky a podobně... Jinak se dá sehnat i předface černej podklad budíků, ale je jich sakra málo, já kvůli tomu koupil celý budíky. Tažný bude kolem 3-4tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 ty budíky zas takový problém nejsou....už se to tu dělalo hodněkrat. jde o to sehnat před face budíky s černým podkladem...nepsal že by chtěl face budíky...tam by to složitější bylo..ale taky žádná hrůza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 žádná hrůza? už jsi to někdy dělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 u nás v servisu se to dělalo už několikrát ;) i na face budíky, maxidot atd.... jde udělat všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bagr12 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 jeden dotaz........ delam novy podsviceni a zustavaji uz jen budiky. Kdyz chci demontovat budiky,musim odpojit baterku,neno to neni nutne a staci vypnute zapalovani? Diky L. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 (upraveno) ad výměna: jde vše a je to jednoduché pokud se ví jak na to, jde jen o to jaké nároky má zákazník, ale i když bude mít ´97 tak to jde udělat plnohodnotně na maxidot ad demontáž budíků: stačí vyplé zapalování Upraveno Únor 21, 2010 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.