Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

a nemáte edge a turbo edge?

http://www.castrol.com/castrol/bodycopyarticle.do?categoryId=9038396&contentId=7071211

http://www.castrol.com/castrol/bodycopyarticle.do?categoryId=9038396&contentId=7071207

obaly by měly být nový někdy v létě u casu, což znamená že min pul roku ještě budou skladový zásoby starých balení. když to VO kupuje po kamionech, chvili to trvá, naposledy to bylo loni na jaře/létě, když cas vyšel s hologramem, na podzim ještě doprodávaly VO sklady bez, lidi už to nechtěli, tak dokonce bývali i 2 ceny

Odkaz ke komentáři

ale jeden automechanik mi říkal že s červeným víčkem je originál a s černym že ne....že prý skupují starý obaly(Poláci) a lejou do toho obyč olej....

Růža s prasečáku říkala že černý víčko mají na fotkách i na stránkách Castrolu, tak toho mechanika radši nenavštěvuj. btw za stejný peníze seženeš kvalitnější olej.

na Milers Oils EE Longlife 5w-40, tak kdo by mel nejaky dotaz, pokusim se zodpovedet.

Máš prosím tě na obalu datum plnění?

já právě TE s červeným ještě neviděl, cas na stránkách nic nemá

A co ty tvoje odkazy :blink:

post-3471-0-42997300-1394946538_thumb.png

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

No, na tý jedný stránce co sem z ní dal obrázek je černý i červený a stránka patří tomu Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40. Každopádně mají pro ten svůj "průměrnej" olej jak černý tak červený a mechanik ať tolik nehulí :lol: No a než sem to odeslal tak je tu další foto tohoto reklamou proslaveného oleje a je jasný že mechanik chodí místo na pivo krafat do kravína :lol: Mě už stojí ve sklepě "Superman" mezi oleji a při jeho použití mi doufám začne auto lítat a to vše bez paliva :smich:

post-3471-0-37026900-1394961631_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

...Máš prosím tě na obalu datum plnění?...

nemam, ale myslim si, ze je to zakodovano v BATCH CODE, stejne jako napr u procesoru.

muj Batch Code: 02214167540, moje domenka je, ze tucne ~ datum (takze verim, ze muj byl michan v 2014) a kurziva ~ specificke cislo primo pro Milers (mozna cislo varky, michani, nevim) podle ktereho delaji treba i svolavacky. (viz primo web http://www.millersoils.co.uk/).

Proc se ptas?

Odkaz ke komentáři
Proc se ptas?

Mám ho nachystanej a hledal sem to tam a nenašel, mám téměř stejnou tezi jako ty ale pro jistotu sem se zeptal u Millerů tak počkám na odpověď.

Sulda: ty jezdíš na LL? Oo kolik tis.km menis?

Nenech se zmást názvem, měním co 13-14tkm ;)

Chlapy to je nějaká nova móda milers oleje nebo jak tomu mam rozumeti

Ta nejnovější móda s vysokou kvalitou :smich:

Odkaz ke komentáři

tak šuldo katrol říká taky že je nejkvalitnější :D

No právě :D

ono mě třeba překvapuje že žádnej Millers Oils nemá normu 507.00

http://millersoils.cz/284--xf-longlife-5w30.html

http://millersoils.cz/237--trident-longlife-5w30.html

edge turbo diesel má prostě zatím pořád jen černý víčko, musíte dívat pořádně pánové

Tak nějak to tedy asi bude ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...