raym0n Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 :) klasika... pulka fora tu jsou pacienti Vsak mi mrkni na konec vlakna, mam tam fotky, co umi nektere produkty na kola a lak, jak krasne to odhani vodu ;) Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Normálne to zober šmirgľom a hotovo Ja som ho brúsil tuším rok dozadu riadne drsným šmirgľom,pretože na povrchu boli také priehlbinky a pomaly som to zjemňoval až po 1000. Výsledok je myslím parádny,viď foto. Bohužiaľ na fotke je špinavý... Ja by som sa toho šmirgľa vôbec nebál - koncovka nehrdzavela ani cez zimu :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 raymOn: neboj už to mam sjety a už jen objednavam :D věřím v minimálně stejný výsledek jako mas ty :) PS: všude jsou pacienti :D Gracho: jako je to destruktivnejsi metoda, nez to lestit, ale pokud nebude zbyti tak jedine tak :) Každopádně tvůj výsledek je parádní :) Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 a nebudou lepsi nejaky koncovky, nez lestit ty hnusny zahnuty? Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 danikd: Koncovky jsem chtěl, ale to je na výměnu celého koncového dílu výfuku ne? Nikdy jsem snad neviděl koncovky na zahnutem výfuku. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Zahnuta cast sa odrieza :) Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 ale prd, uriznes a nasroubujes nebo navaris nove, podle toho jake mas ... Nedavno jsem daval sroubovaci origo skoda, kamos v servisu se s tim babral asi 10 minut ... ty origo maji u sebe pekny navod kde riznout ... v praci mam jeste nejake neorigo, kouknu co to je zac, az pojedes pro ty narazniky :) Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Psal jsem ti SZ skrz ty koncovky. :) Jen ta cena za origo... Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Občas sa objavia ešte nejaké origo koncovky za dobrú cenu - v bazári boli nedávno origo za cenu 700kč... Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 No asi to koupím, sakra chlapi, sere** me, mate dobry nápady a me se to tak líbí, ze to musím kupovat!!! :D danikd: pošli ni prosím fotky toho nárazníku do SZ :) Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Mam dojem, ze se rs koncovky za dobry kacky uz dlouho valej na s bazaru nebo na bazosi Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Kadlec: včera i dnes jsem to projížděl a nic jsem nenašel. Tak jsem dneska ráno stejne koupil nové originální přímo na e-shopu Škody :)) Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Ted jsem na to koukal, v praze je na nprodej minimalne pul roku Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Ta jsem slepej :D ale vůbec nevadí, raději úplně nové a 100% originál :) se zárukou Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Tak a jsou doma :) snad o víkendu stihnu montáž. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Zeptal bych se cubecnika, nebo michiho, jestli treba nenapajcovat nejakym syntetickym voskem, nez zacnes pouzivat, at vydrzi jako psi kulky co nejdele. Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Pekny pak to hezky nafot at vidim jak to vypada nemuzu se tozhodnout mezi navarovanim a sroubovanim Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 raym0n: napsal jsem :)) Timil: fotodokumentace bude až až :)) Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Sroubovane jsou videt jen hodne zdalky zezadu a zespoda ... Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Sroubovane jsou videt jen hodne zdalky zezadu a zespoda ... Cai ty mas sroubovane koncovky? Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 No jen se pěkně pochlub, díky komu ty koncovky máš! Paráda, zkusím prvně vyleštit ty svoje a když to nebude ono, půjdu do nich taky, pokud budou na tvým autě vypadat dobře. :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Poděkování patři tady Marttymu samozřejmě! :D :D Snad v neděli na to hupsnu, kdyz bude volno v garáži :) už se na to těším každopádně :)) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 (upraveno) Takže koncovky budou cca příští týden tak uvidíme jak to tam bude sedět :) Upraveno Červen 2, 2015 uživatelem Roberto Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Další díl mého zlepšování je doma! Dnes jsem si udělal radost a koupil autorádio Bolero, už se na to těším až to bude funkční! Ve středu výlet za Rolbařem to zprovoznit B) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 (upraveno) Tak další věcí co budu dělat je lakování interiérových rámečku na lesklou černou :) Upraveno Červen 2, 2015 uživatelem Roberto Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Sakra, jedeš pěkně a Bolero ti závidím! Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Díky, taky jsem si na něj brousil peněženku už pěkně dlouho! :D A zítra konečně Rolbař, takže si za tu cestu domů pěkně to Bolerko užiju, už se na to těším :) + dalších x dementáren co jsem si vymyslel se blíží :D Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Já myslím, že Bolero ani nepotřebuješ... Stejně je to v podstatě rádio na nic, Pomůžu ti a za dvojku tě ho zbavím. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Jak jsem to začal číst tak si říkám, proč na nic? A ta věta potom to rozsekla :D vtipálek :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky