mario33 Odesláno Květen 8, 2015 Sdílet Odesláno Květen 8, 2015 Zdravím máte s tímto produktem někdo zkušenosti a kdo už s tím dělal?A ví že to funguje jak má. Na jiných forech jsem se dočetl že nejlepší to čistit na přímo. Na nějakých videích jsem viděl že od palivového filtru mají vedený dvě hadičky přímo do plechovky s TEC2000.a ty odpojené mají spojené. Jelikož nikdy jsem to tímto způsobem nedělal, tak bych docela rád ocenil kdyby mě s tím někdo pomohl nejlépe poblíž Prahy 18. Nebo popřípadě nějakou funkční alternativu která by fungovala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rassat Odesláno Říjen 31, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2015 Ahoj ja to naliju do palivoveho filtru a pak to projedu tak v rlzmezi 2 az 3 tis. Po dobu 20 min. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Někdo místoTECu 2000 používá vif Já osobně vif dávám při každém tankování (1ml=1l nafty) Jen když jsem koupil auto, tak jsem nalil celou plechovku do nádrže(byla tam už jen rezerva) a dotankoval 5l nafty a pak to vyjel co to šlo. Výsledek byl-motor si šepotal stejně tiše jako před aplikací a jediná změna byla,že na volnoběh při zahřátém motoru klesla spotřeba o 0,1l. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Takisto pouzivam Vif a zatial super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Někdo místoTECu 2000 používá vif Já osobně vif dávám při každém tankování (1ml=1l nafty) Jen když jsem koupil auto, tak jsem nalil celou plechovku do nádrže(byla tam už jen rezerva) a dotankoval 5l nafty a pak to vyjel co to šlo. Výsledek byl-motor si šepotal stejně tiše jako před aplikací a jediná změna byla,že na volnoběh při zahřátém motoru klesla spotřeba o 0,1l. VIF nie je na cistenie TRYSIEK A CERPADLA!!!! A na tom videu to robil uplny AMATER. Zabudol tam dat filter !!!! :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 (upraveno) souhlasím,že na videu tam nedal filtr-určitě by to lepší Specifikace VIF Super Diesel Aditiv Popis produktu Aditiv VIF Super Diesel do nafty letní 500 ml - VIF Super diesel aditiv letní je přísada do motorové nafty, zajištující trvalou a dokonalou péči o palivový systém a ušetří až 5% paliva. Udržuje čistotu vstřikovacích trysek. Chrání palivový systém před korozí. Zvyšuje mazací schopnost paliva a tím prodlužuje životnost vstřikovacího čerpadla a trysek. Zvyšuje cetanové číslo až o 5 jednotek, čímž zlepšuje spalování, snížuje hlučnost motoru a šetří palivo. Zlepšuje studený start motoru. Potlačuje pěnění paliva v nádrži a celém palivovém systému. Stabilizuje naftu a prodlužuje její skladovací dobu. Snižuje spotřebu paliva až o 5% Upraveno Leden 15, 2016 uživatelem ccdeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario33 Odesláno Březen 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 Zdarec lidi. Prosím Vás mohl by jste mi to pomoc vyčistit ty vstřiky? Nevím jak připojit tu petku s tím palivovým filtrem atd.Jáký bych tedy měl koupit čistič? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Březen 21, 2018 Sdílet Odesláno Březen 21, 2018 Cistic ozkouseny Vif Diesel.A sundat hadici z paliv. filtru do čerpadla, nasadit na ni filtr a ponorit do lahve. Pote sundat i druhou hadici, ktera vraci naftu a tu dat taky do stejne lahve. Vylit tam pixlu Vifu a nechat to brblat na volnobeh.Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.