Přejít na obsah

rada ohladom kupy 1.9 81kw

Doporučené příspěvky

Zdravim! uz dlhsiu dobu si zhanam octavku 1.9TDI 81kW a teraz sa mi naskytla prilezitos na nasledovny kusok:

text od pana co ju predava:

mail1:

mám Octavii 1,9 TDI 81 KW.Stříbrnou,2.majitel-jsem automechanik.Je velmi hezká a nerad se s ní loučím,ale potřebuji prostor pro děti.Má najeto poctivých 158000 km.Servisní kniha a výbava jakou jste požadoval.Vozidlo je vyrobeno 10/2001.Rozvody nové ve 150000 km.Nyní vyměněny náplně.Žádné investice a spotřeba do 5.litrů.Jezdí s vozidlem hlavně manželka do školky a zpět.Vlastním digitální měřič na laky karoserií a vozidlo nemá žádný díl vyměněný ani lakovaný a tudíž koroze u tohoto vozu je v budoucnu vyloučena-vše je originál a na tom si zakládám.Mám rád kvalitní vozy a hlavně nehavarované. Mimochodem,pracuji u Policie. tudíž Vám nehrozí,že by vozidlo mělo nejasný původ.Na vozidlo by byla záruka.

mail2:

Vozidlo jsem si nechal přivést od kamaráda z Francie po 1.majitelce.Mělo najeto 143000 km.Jak jsem už psal vozidlo je nehavarováno ani nijak opravováno(tedy karoserie je vše původní).Jelikož jsem automechaniktak jsem hned ve 150000 km vyměnil rozvodovou sadu,včetně vodní pumky,na kterou některé servisy zapomínají.Převodový olej,motortový olej,chladící a brzdovou kapalinu.Lůžka předních ramen.Na vozidle je vše funkční a bez problémů.Jinak vozidlo budu mít v létě už 2.roky.Výbava obsahuje ještě loketní opěrku,ASR,světla pro denní svícení.

Cenu jsem ještě nepromyslel.Dal jsem za vozidlo moc peněz a vím,že prodělám,ale se 2.dětmi musím koupit větší.Zkuste navrhnout cenu...

chcem vedet vase nazory... aka by mala byt za nu cena.. ci by ste do toho isli alebo nie...

post-1686-1264416852_thumb.jpg

post-1686-1264416861_thumb.jpg

post-1686-1264416866_thumb.jpg

post-1686-1264416872_thumb.jpg

post-1686-1264416876_thumb.jpg

post-1686-1264416881_thumb.jpg

post-1686-1264416885_thumb.jpg

post-1686-1264416889_thumb.jpg

post-1686-1264416895_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

odkud je???připadá mě to auto povědomé.... a proč píše je je automechanik a pak že dělá u policie? a ten volant me příjde taky nějaký jety...a to co píše, to píše uplně každý kdo prodává auto :)

2majitel,TDi,slušná vybava,dovozovka....kolem 130 bych to viděl...ceny jdou hoodně rychle dolu,kor teď v dpbě krize kdy se uplně nové da sehnat za 300

Odkaz ke komentáři
odkud je???připadá mě to auto povědomé.... a proč píše je je automechanik a pak že dělá u policie? a ten volant me příjde taky nějaký jety...a to co píše, to píše uplně každý kdo prodává auto :)

2majitel,TDi,slušná vybava,dovozovka....kolem 130 bych to viděl...ceny jdou hoodně rychle dolu,kor teď v dpbě krize kdy se uplně nové da sehnat za 300

je neviem ci to pisat odkial je kvoli sukomiu snat do nikto nezneuzije... :D no je zo zlina... mne tiez ten volant prisiel moc pouzivany... a cenu vidim tiez okolo 130 diki za nazor VSemi

Odkaz ke komentáři

no je fakt, ze dneska je kazdy prodavany auto bud po duchodci a nebo po manzelce :) a ty papiry se daji poridit :D nechat si poslat VIN a zjistit pres Skodovku, i kdyby to melo stat nejaky peniz. Kecy o policii... to ti taky nabulikuje kde kdo

Odkaz ke komentáři

odkud ses?? ja to mám do zlína kousek.... nwm...mě se moc nezdá. a tady každý už octu má...nikdo ti ji nevyfoukne :D to že je ze zlínskeho kraje sem poznal podle značky...ale on je přímo ze zlína jo?? tak to nwm.. přišla mě známá...ale asi ji neznám

se podiv jaké mám auto já :smich: taky je se vším všudy...od všeho doklady,komplet serviska atd... nikdy nehavarované atd :P

je to klasická pohádka, a pokud je to mechanik tak ti popravdě nejvíc kupují střelené auta,protože si ho za pár šušnů dám do kupy a prodám se ziskem... takže ono auta od mechušů nejsou vždycky nejlepší :smich:

a i podle VINka se toho moc zjisit nedá v dnešní době..jen pokud jezdilo do autorizáku a nechával si to tam zapsat...u nás v araveru se tě to opravě kleplého auta rovnou ptají jestli to chceš nechat zapsat do systému. jde všechno pokud se chce :)

Odkaz ke komentáři
odkud ses?? ja to mám do zlína kousek.... nwm...mě se moc nezdá. a tady každý už octu má...nikdo ti ji nevyfoukne :) to že je ze zlínskeho kraje sem poznal podle značky...ale on je přímo ze zlína jo?? tak to nwm.. přišla mě známá...ale asi ji neznám

ja som zo slovenska on je zo zlina(tusim ze priamo ).. auto chcem kupit z CZ lebo u vas su ceny omnoho lepsie ako unas...ale nie a nie nejake fakt pekne bez dalsich invecticii zohnat... :D

Odkaz ke komentáři
dobré auto se neprodává :) každé co koupíš tam se s ním budeš muset pohrát

a se divím že u vás to nejd...spíš bych řekl že u vás jsou levnější.....

to je jasne ze s kazdym jazdenym autom sa treba kusa pohrat ale zas nechem kupit auto za 150 tis a hned don vrazit 50 tis... proste hladam nejaky fakt pekny kusok za dobre peniaze... no a je to tak u nas nenajdes za take peniaze auto v takom stave ako u vas... to je fakt

Odkaz ke komentáři

myslím že cenu ví moc dobře...že byl v bazau a tam mu neřekli víc jak 90....i míň...takže zkouší kolik kdo dá.. zkusil bych ho pumpnout a nadhodit třeba cenu kolem 100-110...ale vic jak 130 bych to 2001 nedal..už je to hold staré autoa výbavu taky nemá nějak slavnou.

Odkaz ke komentáři
myslím že cenu ví moc dobře...že byl v bazau a tam mu neřekli víc jak 90....i míň...takže zkouší kolik kdo dá.. zkusil bych ho pumpnout a nadhodit třeba cenu kolem 100-110...ale vic jak 130 bych to 2001 nedal..už je to hold staré autoa výbavu taky nemá nějak slavnou.

no sak mozno pockam na nejaku lepsiu ponuku

Odkaz ke komentáři

Skoro tolik pouzitej volant na vrhu mam ja a to mam najeto skoro 200.000 tisic a na tech bocih to mam mnohem zachovalejsi. A to by mnelo byt jeste vic zachovaly gdy bych tam blbec nedaval potahy na volant ktery my ten volant potento. Takze typuju ze to ma kolem 200.000km nebo jsou to real km ale pouzivaly tam nejakej hodne nekvalitni potah na volant. Jinak mne vic vadi ze je cela palubka a stred volantu nejak moc modre a ne cerne a to jsem videl u hodne aut ktere mnely bagy K.O. ale muze se my to jenom zdat.

Ale krom tocho nevypada spatne. A ta vybava neni zas tak spatna. Ale takhle pres net jenom domluva na cene, vse o hodne lip uvidis jak budes stat primo pred autem. Ty keci ze je mechanik a ze je od policie nemusy byt zle, mozna je to mechanik ktery pracuje na opravach policejnih aut tim padem pracuje u policie ale jaka je moznost ze je to pravda - 1%, tech 99% my rika ze keca.

Jeste jednou rikam ze to vse nemusy byt spatne, mne to vypada velice slusne, nechtel bych te od toho nejak odradit ale proste chtelo by to detailnejsi prozkoumani "na zivo" nebo aspon realnejsi foro cisteho auta. Ale pokud pise ze da zaruku a ze ruci za to ze neni havarovane a ze jsou ty km prave, tak pri koupy udelat smlouvu ze to rucil a pak uz jak se neco ne dej Boze stane nebo se neco dozvys o aute tak sup na Soud. Ale lepsi je gdy bys mu to tam rovne napsal, ze jestly neni problem udelat koupni smlouvu v ktere bude rucit za legalitu a stav vozidla. Pokud zacne vrdat tak tam neco smrdi.

A cenu bych odhadl na max. 130.000 tisic ale nabidni mu cca 110.000 tsic s tim ze by to nebylo konecne z Tve strany ale ze se ceny takhle pry pohibujou na netu nebo v bazarech. Pak uvidis co rekne dal.

Odkaz ke komentáři

tak s tim volantem, to se neda tak lehce rict. Otec ma takovej volant, jak kdyby to auto nalitalo nejakyho pul milionu, proste ve strasnym stavu :D a ta palubovka... prijde mi to, ze je to blbe vyfoceny, takova barva je na tech fotkach videt docela casto :)

Odkaz ke komentáři

Jo mas pravdu Houmiku, ale ja se divam na vselijake prkotiny gdyz se auto kupuje a pak potom kalkuluju co se da tolerovat a co ne. Treba pokud lze jasne poznat ze auto bylo tukle z boku nebo zadku tak my to nedela problem - je to argument ke stahovani ceny dolu ale neodrazuje mne to, akorat dbam aby to nebylo silne rozbyte z predu nebo na strechu (pokud to samozrejmne lze poznat). Takze to ne musy byt zle.

A kolik ma otec najeto? Co ma za auto?

Treba volanty z otcavek pred-face maji hodne odolnejsi volanty na takove "olizovani", facelift modely (do cca 2006 roku) jsou hodne nekvalitni a daji se posrat s nejakim horsim potahem nebo gdyz se nekomu poti ruce a hodne jezdi ve meste (jako treba priklad u mne). Pokud auto jezdi dalky tak ten volant ma pri 300.000 jako negdo pri 50-100.000km. Takze pokud nebyl menenej da se relativne snadno poznat co a jak. Ale zase neni zaruka ze nebyl menen, u Vas se to da sehnat za smesny penize a najit presne ten ktery odpovyda relanim (nebo pozadovanem) stavu ujetych km!

Odkaz ke komentáři
Skoro tolik pouzitej volant na vrhu mam ja a to mam najeto skoro 200.000 tisic a na tech bocih to mam mnohem zachovalejsi. A to by mnelo byt jeste vic zachovaly gdy bych tam blbec nedaval potahy na volant ktery my ten volant potento. Takze typuju ze to ma kolem 200.000km nebo jsou to real km ale pouzivaly tam nejakej hodne nekvalitni potah na volant. Jinak mne vic vadi ze je cela palubka a stred volantu nejak moc modre a ne cerne a to jsem videl u hodne aut ktere mnely bagy K.O. ale muze se my to jenom zdat.

Ale krom tocho nevypada spatne. A ta vybava neni zas tak spatna. Ale takhle pres net jenom domluva na cene, vse o hodne lip uvidis jak budes stat primo pred autem. Ty keci ze je mechanik a ze je od policie nemusy byt zle, mozna je to mechanik ktery pracuje na opravach policejnih aut tim padem pracuje u policie ale jaka je moznost ze je to pravda - 1%, tech 99% my rika ze keca.

Jeste jednou rikam ze to vse nemusy byt spatne, mne to vypada velice slusne, nechtel bych te od toho nejak odradit ale proste chtelo by to detailnejsi prozkoumani "na zivo" nebo aspon realnejsi foro cisteho auta. Ale pokud pise ze da zaruku a ze ruci za to ze neni havarovane a ze jsou ty km prave, tak pri koupy udelat smlouvu ze to rucil a pak uz jak se neco ne dej Boze stane nebo se neco dozvys o aute tak sup na Soud. Ale lepsi je gdy bys mu to tam rovne napsal, ze jestly neni problem udelat koupni smlouvu v ktere bude rucit za legalitu a stav vozidla. Pokud zacne vrdat tak tam neco smrdi.

A cenu bych odhadl na max. 130.000 tisic ale nabidni mu cca 110.000 tsic s tim ze by to nebylo konecne z Tve strany ale ze se ceny takhle pry pohibujou na netu nebo v bazarech. Pak uvidis co rekne dal.

no celkom s tebou suhlasim.. ked tak kupovat tak jedine s tou zmluvou aby mal clovek istotu.. a zas octavku zhanam uz skoro 3 mesiace takze az tak m ato nesuri a mozno sa pritrafi dalsia a krajsia... len teraz v zime sa moc pekne kusy nepredavaju.. ale hlavne mi ide o viacere vase nazory lebo viac hlav viac rozumu... ak sa mi nieco nove naskytne hodim to sem a bude sa porovnavat....

Odkaz ke komentáři
Střed volantu je do modra normálně :palec: Škoda že neposlal fotky řadící páky a pedálů, tam se dá taky ledacos poznat :huh:

Jo a já myslím, že právě zima je na koupi ideální. Prosinec-únor ideál :palec: nízké ceny velký výběr :)

no ja som praveze na jesen nasiel kopec peknych kusov len vtedy som nemal este peniaze.. teraz s ami moc nedari v haldani

Odkaz ke komentáři

v zimě jich je víc na prodej..hodně lidí prodává před novým rokem. po novém roku sou zas o rok starší....levnější

A co místo oktávy passata??? ceny jsou skoro stejné a to auto je o třídu výš...je to hodně velký rozdíl tak o tom popřemýšlej. sehnat OCT není problém...problém je koupit ve slušném stavu..ono je bouraná a bouraná...kdž mě měněný blatník tok to mohlo být jen lehké ťuknutí kdy se dal jen nový plech a nebo to hola být taky celá čtvrtka atd...takže i když na fotce je někdy vidět že je lakovaný nějaký dil tak se to musí vidt kompletně na živo..podle fotek nic. v bazaru umí i vrak nafotit tak že vypadá skvěle...jen záleží jak se co vyfotí.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Presne tak! Tipuju na +100-150.000km! Vic urcite ne protoze ten volant by pak vypadal hodne hur! Takze pri cca 150.000km a pri neakem normalnim pouzivani se na tom kozenem volantu maji jeste videt ty tecky, ten povrh nevym jak to mam rict a nesmy byt lesklej a hladkej jak tento. Take ani manzeta radicki ne vypada slibne. Ale ostatne celek vypada velice dobre, takze mozna by to stalo za to podivat se na auto a naslende ukecat cenu kvuly tem km!

Odkaz ke komentáři

Hele podivej se na to auto pokud mas moznost, rosuzuje stav auta ne km (i gdyz jsou prane co nejnizsi km a pokud mozno realne). Prece Houmik ma pres 300.000km a slape mu to furt dobre, takze jako celek se my octa libi, nevypada spatne, interier je zachovaly perfektne (az na volant a radicku) takze auto muze byt dobra koupe za treba 130-135.000kc a ja bych ji za ty prenize bral (samozrejmne po dukladne a detailne kontrole ostatnih veci). Vybava pecka, TDI, barva extra, ty km by mne moc ne odradili pokud by jeste stav auta byl dobry!

Vis jaka je moznost najit real 130-140.000km na octe? Tak mozna 2 z 10 octavek a ty bydou drazsi a tezko se cena bude ukecavat!

Odkaz ke komentáři

jasne, ale moje Octa je trochu "jina" :D to rikal ted i pan, jak jsem u nej byl na renovaci laku, ze je auto strasne zachovaly :) ale kdyby si na takovy narazil, tak ho ber, kdyz s sebou budes mit mechanika, tak bude koupe v pohode :loool:

Odkaz ke komentáři

Samozrejmne ze je Tvoje jina, je v bile barve :loool: ! Jak jsem pohopil koupil jsi ji od prvniho a znameho majitele nebo jak! Ale prave km se daji poznat pres nekteri z tech VAG dijagnostik.prostroju takze sebou mechanika, tento pristroj a jus na to! To ze km ne sedi bude argument pro staceni ceny pokud ostatni bude OK tak bych se toho ne bal.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...