Choobaka Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Ahoj, koupil jsem octavii a když jsem si ji dovez domů tak jsem zjistil ze nejdou stěrače tak jsem je rozdělal a rozchodil, ale po namontování mám strašně dlouhý chod když je dám úplně dolů tak mě jdou až za sklo nevíte kde a jak se to dá seštelovat? Předem všem děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Normálne stierače odskrutkuj a posun o koľko potrebujes je tam kužel a ma zuby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Přesně tak - nech si je zvednuté dojet na "nulovou polohu" doběhem a pak si je nasaď aby byly zaskočené na správném zoubku dole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Myslím, že to rozebral na táhlech, takže jen přesazení stěračů nepomůže. Táhla ven a znova nastavit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Choobaka Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 měl jsem to rozebraný úplně na těch kuželech se zubama to nejde mam to uplne dole na kraji skla a na hoře to jde až za sklo. Nemáte nějaký obrázek jak by ty táhla měli být nastavená? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Zadej do Googlu " mechanizmus stěračů octavia " tam je obrázků, že můžeš vybírat. Možná ti nějaký pomůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Ahoj třeba ti pomůže i tohle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.