Matess87 Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 panove dotaz...kdyz vypnu zapalovani a necham zaply svetla tak to jednou piska a zas podruhe je ticho...newite kde by mohl byt chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 neni to náhodou signalice rozsvícenejch světel? pokud to zlobí tak bud dráty v pruchodce mezi dveřma nebo vadný mikrospinač v zámku dveří řidiče nebo binec v řj oken řidiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matess87 Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 jj..signalizace akorat jsem si nemohl vzpomenout jak se tomu rika... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bunda Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 ahoj, u me Octavie combi 2004 odešla signalizace zapnutých světel postupně. Nejdříve se při zapnutých světlech ozval je krátky signál a po týdnu bylo ticho. Vypadá to na konkretni součastku ne? s pozdravem Bunda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Gaspo Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Ja som mal to iste.. Bol to zalomeny (dokonca az roztrhnuty) kablik v manzete pri pantoch dveri. Postupne sa mi zlomilo aj napajanie zamku vodicovych dveri a neslo mi uz ani zamykat/odomykat cez central, iba manualne. Ked som to rozobral zistil som, ze to bolo uz raz opravovane - pajkovane. Takze to asi odchadza dost casto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.