czechfoto Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 ahoj zdravim nevim zdali to patri sem snad nedostanu vytku chtel bych si vymenit tlumice na aute mam je uz koupene mozna jeste rada zdali mam koupit neco k nim k vymene a spise mi jde o to zdali by mi nekdo pomohl s vymenou jsem z chomutova nekam bych prijel samozrejme zaplatim ale sam si na to netroufnu kamarad by mi to vymenil za 1000 kc ale radsi bych to s nekym delal pokecal abych se priucil dekuju za prispevky treba sz nebo muzu napsat tel diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rouballik Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 ahoj zdravim nevim zdali to patri sem snad nedostanu vytku chtel bych si vymenit tlumice na aute mam je uz koupene mozna jeste rada zdali mam koupit neco k nim k vymene a spise mi jde o to zdali by mi nekdo pomohl s vymenou jsem z chomutova nekam bych prijel samozrejme zaplatim ale sam si na to netroufnu kamarad by mi to vymenil za 1000 kc ale radsi bych to s nekym delal pokecal abych se priucil dekuju za prispevky treba sz nebo muzu napsat tel diky Já si myslim, že to dáš sám pokud máš stahovák. Největší problém při výměně tlumiče je sundání pružiny. Pokud tenhle jednoduchý krok překonáš, pak to zvládneš sám. Jediný co budeš na tuty potřebovat jsou prachovky a dorazy: http://tatechnix.cz/45775-prachovka-85mm-prumer-pistnice-20-22mm-streetstar-4250570622683.html Ty jsou mrtvý při výměně. Pak samozřejmě může být po srmti i horní uložení, ale to poznáš až to otevřeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Nejtezsi je vyndat tlumic z tehlice..Sundani pruziny uz je pak hracka.Ale musis mit stahovaky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Červen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 jj diky za rady ale stahovak nemam proto sem chtel nekoho s okoli na pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.