Přejít na obsah

tlumice na 1,9tdi 66kw pomoc?

czechfoto

Doporučené příspěvky

ahoj zdravim nevim zdali to patri sem snad nedostanu vytku chtel bych si vymenit tlumice na aute mam je uz koupene mozna jeste rada zdali mam koupit neco k nim k vymene a spise mi jde o to zdali by mi nekdo pomohl s vymenou jsem z chomutova nekam bych prijel samozrejme zaplatim ale sam si na to netroufnu kamarad by mi to vymenil za 1000 kc ale radsi bych to s nekym delal pokecal abych se priucil dekuju za prispevky treba sz nebo muzu napsat tel diky

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

ahoj zdravim nevim zdali to patri sem snad nedostanu vytku chtel bych si vymenit tlumice na aute mam je uz koupene mozna jeste rada zdali mam koupit neco k nim k vymene a spise mi jde o to zdali by mi nekdo pomohl s vymenou jsem z chomutova nekam bych prijel samozrejme zaplatim ale sam si na to netroufnu kamarad by mi to vymenil za 1000 kc ale radsi bych to s nekym delal pokecal abych se priucil dekuju za prispevky treba sz nebo muzu napsat tel diky

Já si myslim, že to dáš sám pokud máš stahovák. Největší problém při výměně tlumiče je sundání pružiny. Pokud tenhle jednoduchý krok překonáš, pak to zvládneš sám. Jediný co budeš na tuty potřebovat jsou prachovky a dorazy: http://tatechnix.cz/45775-prachovka-85mm-prumer-pistnice-20-22mm-streetstar-4250570622683.html Ty jsou mrtvý při výměně. Pak samozřejmě může být po srmti i horní uložení, ale to poznáš až to otevřeš.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...