Přejít na obsah

Brzdy

SpiderM

Doporučené příspěvky

no mnel jsem v planu to vse sam namontit ale tatka rikal ze ne at to sverim odbornikum teda "odbornikum" a vite to dokud on plati za opravy tak ja nemam co si vymslet ale poslouhat na slovo ze?. Az to budu platit ze sveho tak budu sam svym panem co se auta a oprav/uprav tyce :angry: a to teraz bude pruser :D

Zatim se vibrace volantu ne projevily ale jeste na to maji cas, jenom doufam ze tadle expedice skoncila jenom na destickah ze se nebudu ted nejakou dobu muset srat s brzdamy.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Ahoj, chystám se na výměnu komplet předku brzdy na 01 Tdi 4x4. Můj mechoš mi říkal, že nemám vymýšlet a dat klasiku origo. Jenže jako správný stávkač nechci origo :rolleyes: ... říkal, že vše kromě origa dělá problémy, po 2000tis. hází, kope do pedálu apod. max. prý mám dát ATE a tak jsme vybral od ATE následuící produkty:

Destičky: http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-p...?kod=1j0698151g

Kotouče: http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-pre...?kod=1J0615301e

Co říkáte na tuto variantu ? děkuji moc za názory

Odkaz ke komentáři

ja pocuvam na ATE same zle veci,vraj pri prudsom brzdeni sa dost prehrievaju a dost sa vlnia,mame odskusane Zimmermann s Ferodo Premier a dalej Zimmermann dierkovane s platnickami Ferodo DS Performance,mame odskusane aj dierkovane Zimmermann s Ferodo Premier a platnicky uplne zrusili kotuc,ostatne odskusane kotuce ani nebudem radsej spominat,tie prve dve varianty su naj,za dobre peniaze

Odkaz ke komentáři

A je to tu zas v prvovýrobě se dávají kotouče ATE já mám velmi dobré zkušensti s ATE power disc velmi dobrý poměr ceny a kvality co se týká kroucení tak kroutí se všechny kotouče pokud je nezajedeš v klidu (hlavně ATE jsou na to dost náchylný) prvních 1500km brzdi v klidu a uvidíš jakou ti udělají službu !!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Ahoj

Uvažuji o koupi nových brzd na Škodu Octavii I 1.8T RS 132kw zatím :D předek i zadek v této době tam mám co tam dal předchozí majitel předek ATE POWER DISK drážkované a zadek ZIMMERMANN SPORT Vrtané.

Auto mám chvíli tak jsem ješte neměl tu čest to vyskoušet na plno Auto mám pro zábavu tak chci tam dát něco co odpovídá kvalitě.

Jezdím firemní Škodou Octavii I/II 1.9 TDI sem tam Ostrava-Opava-Šumperk-Jeseník(vrchem) jsou tam pěkné cesty i zatáčky než dojedu ze Šumperku do Jeseníku tak poznávám že auto už nebrzdí tak jak má na začátku a musím dříve brzdit.Jsou tam namontované Original díly Škoda asi ATE standart.

Co doručíte:

1.Nechat tam originál díl Škoda

2.Předek ATE POWER DISK drážkované a zadek ZIMMERMANN SPORT Vrtané to co tam dal minulý majitel

3.EBC

4.ZIMMERMANN SPORT Vrtané předek i zadek

5.BREMBO

6.STARLINE :D

7.JINÉ

Nechci aby to PÍSKALO :angry: co mi doporučíte i ze své skušenosti.Děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
Guest jakub 81KW

Zdarvim kluci mam otazecku ohledne Hlavniho brzdovyho valce na O1 1.9TDi 81 kw rv . 99. Mam ABS a EDS bez ESP a prumer asi nejspis pistku sem na netu nasel jen 23.8 je to mozny??? diky za odpovedi

Valec viz odkaz : http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j16...ce-octavia.html

Ahoj rozmer valce je 41mm. jestlli chces kvuli gumicce tak skus od firmy Frenkit cena 150 misto normalne 500.

Odkaz ke komentáři

Ahoj

Uvažuji o koupi nových brzd na Škodu Octavii I 1.8T RS 132kw zatím biggrin.gif předek i zadek v této době tam mám co tam dal předchozí majitel předek ATE POWER DISK drážkované a zadek ZIMMERMANN SPORT Vrtané.

Auto mám chvíli tak jsem ješte neměl tu čest to vyskoušet na plno Auto mám pro zábavu tak chci tam dát něco co odpovídá kvalitě.

Jezdím firemní Škodou Octavii I/II 1.9 TDI sem tam Ostrava-Opava-Šumperk-Jeseník(vrchem) jsou tam pěkné cesty i zatáčky než dojedu ze Šumperku do Jeseníku tak poznávám že auto už nebrzdí tak jak má na začátku a musím dříve brzdit.Jsou tam namontované Original díly Škoda asi ATE standart.

Co doručíte:

1.Nechat tam originál díl Škoda

2.Předek ATE POWER DISK drážkované a zadek ZIMMERMANN SPORT Vrtané to co tam dal minulý majitel

3.EBC

4.ZIMMERMANN SPORT Vrtané předek i zadek

5.BREMBO

6.STARLINE biggrin.gif

7.JINÉ

Nechci aby to PÍSKALO angry.gif co mi doporučíte i ze své skušenosti.Děkuji za odpověď

Za sebe a z vlastni zkusenosti bych si dovolil ti poradit ty Zimmermann sport na obe napravy + desky Ferodo Premier. Nemam sice RS , ale brzdy RS jsem mel na svym TDI a tato kombinace mi brzdila opravdu slusne, nepiskala a beznym provozem, i kdyz jsem to prohnal, k nejakymu vadnuti, nebo snizeni ucinku rozhodne nedochazelo. Mel jsem i ty EBC (kotouce i desky, brzdy komplet jsem mel z anglicana) ale za mne spatny, nebrzdilo to :wacko:

Starline radsi nedavej, prece jen jsou to brzdy

Upraveno uživatelem cinek
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...