Přejít na obsah

Mija Brown

Doporučené příspěvky

Díky, spotřeba parádní, jízdní vlastnosti oproti OII lepší, i když mi přijde to řízení lehce odtažité, ale asi než si zvyknu, o motoru nemluvě nelze srovnávat 1.6MPi a 1.4TSi, užíval jsem si předjíždění, spotřeba 5,7-6,2/100km, lehce mne zlobí řazení(trojka jde občas hodně ztuha, hlavně při podřazování), columbus - masakrální návykovka.

Bohužel ač má vozidlo kdejakou kravinu, ve vozidle chybí je opravdu málo věcí, jediná co mi chybí je vyhřívání čelního okna či nezávislé topení, mazec že to nemá na to že s tím jezdil borec po Švýcarech, kde je zima :-)

Odkaz ke komentáři

Hurá, ďalšia 1.4 TSI :palec: Gratulujem k výberu, nech slúži. Ktorá to je farba, hnedá topaz alebo nebodaj fleetová hnedá amber? Na niektorých fotkách to vyzerá na topaz, na niektorých na amber.

Mapy stiahneš z tohto odkazu aj bez zadania VIN kódu

http://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/P123_N60S5MIBH3_EU_NT_Q3.14.ZIP

Ale pozor, ten súbor má to 24GB, takže použi na to nejaký download manager.

Odkaz ke komentáři

Dnes se mi stala zvláštní věc, když otevírám víčko nádrže tak úplně jako vystřelí a vyfoukne se vzduch, už se mi to stalo 2x, otočím víčkem a prásk víčko vystřelí, divné... netankuji do plna...

A včera mne docela dostal front asist, jel jsem trochu dost svižně, přede mnou auto odbočovalo, chtěl jsem se mu jen vyhnout a jet dál rychle, ale auto zabrzdilo jako kráva,MAXík zčervenal výstraha, fuj lekl jsem se jako svině...

Odkaz ke komentáři

hele, na tyhle asistenty si dej pozor .... zrovna tak adaptivní tempovat, když tě zpomalí z vyšší rychlosti, pokud někoho dojedeš a ten najednou před tebou zmizí, protože zatáčka je o 180 stupňů, to je taky leknutí, nebo, asistent pro jízdu v pruzích, když chceš objet chodce či cyklistu ...

Odkaz ke komentáři

Aktuální spotřeba z dnešního výletu Praha-Pec pod Sněžkou -Praha, spotřeba celkem 5,4, z Pece do Prahy to bylo lepší a fotka dlouhodobé spotřeby, po cestě aktualizovány mapy zabralo to hoďku. Auto funguje skoro na 100%, pořád mne trápí po podřazování na 3 rychlostní stupeň, někdy tam nejde ani silou, asi budu muset reklamovat, ale bude to asi boj s větrnými mlýny...

post-156-0-50207500-1436027756_thumb.jpg

post-156-0-35151200-1436027762_thumb.jpg

post-156-0-06772800-1436027767_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...