rob314 Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Ahojte, mám menší problém s hláškou na maxidot o závadě na světlech. Nechal jsem si instalovat denní led, napájení z hlavních světel + řízení spínání napojeno na na relé v motorovém prostoru pod plastovým krytem. Problém je v tom, že při seslapnuti brzdového pedálu se po nějaké chvilce objeví hláška na maxidot světla porucha. Nevíte čím by to mohlo být? Předem děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Žárovky na brzdová světla jsou ok? Dělá to i když je denní svícení vypnuté? Nebo se automaticky rozsvicují? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rob314 Odesláno Červen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Žárovky jsou vyměněny, světla se rozsvecuji automaticky přes to zmiňované relé. Jediné co je, tak na 3.brzdovem nesvítí jedna žárovka, ale to je už 4roky stará věc a do instalace denního svícení vše ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Jednička má diagnostiku na světlech? Já myslel, že jen SUP1 a pak až vyšší modely. Mám STOP na LEDkách, komplet obrys na LED - takže spotřeba o řád menší a žádná hláška na maxid. se nekoná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rob314 Odesláno Červen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Je to Octavia tour s maxidot...Stop je co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 19, 2015 Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 v OI to bola doplnkova vybava, niektore maju kontrolu ziaroviek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rob314 Odesláno Červen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Vyměnil jsem už i brzdový spínač a stále stejný stav - při sešlápnutí brzdového pedálu se rozsvítí na MAXIDOT - světla závada. Kabeláž LED světel je napojena na relé v motorovém prostoru + k předním světlometům. Po zapnutí klíčku se rozsvítí, při přepnutí světel na potkávací se LED zhasnou. Neporadí někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 já bych prvně zkusit odpojit do relé od denního, pak bych hledal chybu jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rob314 Odesláno Červenec 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Ahojte tak nakonec vyřešeno, pomohlo zařazení diody do napájecí části od relatek v motorovém prostoru.Každopádně díky za postřehy a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.