MaFaK Odesláno Červen 28, 2015 Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Zdravim, mám problém, zátéká mi střešním oknem. Teď o víkendu jsem měl sundanou celou stropnici a střešní okno taky. Vyčistil a profouknul jsem odtokový kanálky i ty 4 hadičky. Teče tam pořád a nevim co s tim. Těsnění kolem okna nevypadá poničeně. Nemáte s tim zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaFaK Odesláno Červen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2015 Nejhorší je,že tim střešním oknem před tim tolik neteklo. Čistil jsem to kvůli kanálkům. Okno jsem jenom celý čistil,protože se mi nedovíralo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaFaK Odesláno Červen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2015 Odtok funguje,u kol to vždycky odtéká. Ale když leju vodu směrem od kufru,tak začne protékat oknem a ještě se udělá flek u řidičova sloupku...nikoho nic nenapadá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fedorkamil Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Ahoj. Asi ti nedovírá pořádně okno. Měl jsem ten samej problém - manuálně jsem ho nastavil a vyřešeno :) Máš el nebo švihadlo na okýnku? El- sundáš kryt ovládaní okna na strope a s pomocí imbusu /já jsem ho tam měl přiložený, jinak asi 5mm/ si ho nastavíš do požadovaný polohy. Pak by to mělo být OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hugo55 Odesláno Srpen 21, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 tiez si myslim ze asi nedolieha dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Mam ten samy problem.Celou dobu nic.Ted o vikendu u nas radily silne bourky a krupobiti.Prisel jsem k autu a mel jsem uplne prodojenou sedacku u ridice.Na stropnici zadnej flek jen na te zatahovaci rolete.Ted nevim jestli je ucpaný odtok nebo neco jineho.Sibr mi nefunguje jelikoz min rok mi zajel do zadu neco tam zakrupalo a pak uz jsem ho nemohl vyndat.Musel jsem pres rucni ovladani.Popraskali nejake plasty kolem kolejnicek.Od te doby jsem ho neoteviral a nikdy tam nezatekalo. Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.