Přejít na obsah

Octavia 1.8T RS

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Ahoj všem :-))

Moc moc děkuji už jsem tu dlouho nebyl přímo v tomto tématu......a je tu tolik reakcí moc děkuji......postupně dodám odpovědi.....:-)))))

najeté KM mám ted 44Tkm samozřejmě s motorem RS a to je také na budíkách.....jinak auto má víc poměr je uchován u dokladů.....ale celkově je na autě vše nové od blbostí po důležité věci podvozek brzdy atd......

Když jsem auto kupoval mělo 67Tkm a v 87tkm proběhla výměna agregátu.......musím se přiznat že ted jezdím s autem hodně málo ale musím to napravit nedělá mu to dobře :-))))

jinak co se týče spolehlivosti tak si nestěžuji krom vadných modulů zapalování co mě potrápilo docela dost ale zjistil jsem že si za to můžu sám :-))))takže jsou ted nové všechny a pohoda......M.

Odkaz ke komentáři

Jinak samo že umělecké fotky dělá má žena jak psal Vitto :-))))já fotím také rád ale spíš ty technické dokumentace při montážích atd......

a Volant to mne namlsal kamarád co ho má už hodně let v autě a do ted nikde nebyl v TOP stavu a když se naskytl neváhal jsem i když auto bez něj také jede :-)))))

Odkaz ke komentáři

Ahoj pane nic extra světaborného :-)))

co právě někdy musím vyměnit jsou zadní repro a plato poupravit i když je celé dělané z latovky ale je osazeno reprem české výroby TVM a ten pioneer neni vůbec zapojen a jentak se vozí to byl ulet mé laborace.....nechám ho tam zřejmě a osadím jen lepší repro.....

takže k věci vše běží přes 6 kanál zesilovač RODEK .... 4CH je na repro a 2CH do můstku do vůfru RF který teda opravdu tlačí pěkně:-))) přední repro nové ted si za boha nemohu zpomenout na značku,zadek jak jsem psal hraje to hodně dobře na to že to je české ale nelahodí to na pohled oka zvláště jak to vybledlo od slunce.-))))

a celé to budí NAVI DX která bohužel není pro to idealní link. výstup dost ořezaný a korekce radia nic moc...je tam spoustu filtrů a vyhybek aby to aspon bylo nějaké....

Odkaz ke komentáři

JJ pane to jsem rád že se to zamlouvá plato a bok je mechanicky OK......výroba toho plata byl porod ale stálo to zato....bok je na tom podobně......takže v zadu musím jen vyměnit repro ale nevím jaké musím se vejít do průměru 23cm nebo větší.....a ty výškáče Kalotové české je škoda dávat jiné hrajou moc dobře...prostě nějak to dopadne ale časem ted na to neni vůbec čas......

PS dnes jsem s ní v práci konečně provětrat koníky :-))))

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
No vidiis, sem ani nevedel ze nejake ceske repro existuji.. co jsem koukal ale na zboží na seznamu, tak nic moc vykony... :pivo:

Ty tvoje jsem ale nenasel, mozna lepsi verze... :lol:

Mas to v kufru ale moc hezky usporadany! Moc chvalim tu zastavbu na zesik... Neco takovyho chci taky udelat na obe strany... :(

bočnici má Márty ode mě to tenkrát byl porod byla to druhá varianta tenkrát jsem ji přeměřoval u Garnyho před garáží, když oba kutílci něco kutili n ajiné oktičce :)

Odkaz ke komentáři

JJ bočnice je původem Hensel koncept :-)))já jen doladil lehce nějaký ten rozměr jinak to byl celkově porod kabeláž a zapasování zesilovače a podobně :-)))

a někdo se ptal na to zrcátko přelakování.....kompletní rozebrání je dost pakárna na poškození ale plastové špachtle a jde to....pozor má velké pevné západky a nejde to pořádně za co vzít....jen trpělivost!

Odkaz ke komentáři

Kára libová, jen mohu prozradit, že když měnil interiér, pro jistotu umyl všechny plasty a celou karoserii zevnitř, takže pod kobercem je sterilná prostředí. Neznám lepší kousek. Až na kola a nějakou tu aparaturu je vše řešeno originálnímy záležitosti, takže nějaké škrtání podvozku, nebo odstáté plasty,nedej bože zvěrstvo od Miloše Tecovského tu nikde nenajdeme. Jsi mistr mistrů, jen tak dál pane :)

Odkaz ke komentáři

Ale jo pravda vzpěry mají dobré mám je tam od začátku skoro a 5let makaj dobře.......

Druhou věc co jsem tam měl byli mračítka a prostě jsem je sundal už se mě nezamlouvají.......

a zadní prodloužení střechy to ploché co kopíruje střechu se kroutí teplem .....tak půjde asi brzo na předělání......

a poslední co tam bylo na old přístrojovce jsou krožky a ty už tam nejsou připadá mne to kýčově když to neni origo.......asi tak k milotecu ode mne.....:-))))

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...