mesh Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Zdravím pánové Mám problém z vnitřním osvětlením interiéru , když jedu tak se spod palubky kde jsou relátka občas ozve cvaknutí a přestane jít osvětlení a za 5 min to zase cvakne a už to svítí.Máte prosím někdo nějakou radu kde hledat ? Díky Zdravím pánové Mám problém z vnitřním osvětlením interiéru , když jedu tak se spod palubky kde jsou relátka občas ozve cvaknutí a přestane jít osvětlení a za 5 min to zase cvakne a už to svítí.Máte prosím někdo nějakou radu kde hledat ? Díky Octavia 1 kombi 1,9 tdi 66 Kw 1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Zdravim, trochu nechápu tu závadu, to ti to nefunguje za jízdy? Nebo jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mesh Odesláno Srpen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 Zdravim, trochu nechápu tu závadu, to ti to nefunguje za jízdy? Nebo jak? No to právě že máme malou holku a když jedeme po tmě tak ji vzadu nechávám rozsvícené světlo nad hlavou a právě se to stává i za jízdy že přestane fungovat vnitřní osvetlení a za chvilku zase jde a známej servisák ze škodovky mě řekl že toto spůsobuje jednotka komfortu ktrá řídí více věcí včetně vnitřního osvětlení taže tam zřejmě bude vadný kontákt protože jinak vše funguje jak má ( centrá,okna atd.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.