Přejít na obsah

Samolepka na třetí brzdové světlo

marekstod

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Aha, takže je to samolepka přes celé světlo z venku. Takže u liftbacku by se musela lepit asi na sklo nebo nějak dovnitř, teď si nějak nemůžu vybavit jak to tam vypadá. Trochu jsem kouknul na net a celkem se to rozjelo na VW clubu. Asi taky něco zkusím vymyslet, myslím sám a pak to nechat jen udělat v reklamce na folii. I když ten nápis co máš ty vypadá pěkně.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 6 měsíců později...

Potřebuju názor, mám blikač na brzdové světla nechtěl jsem ho dát na hlavní brzdová světla a třetí brzdové světlo má trvale svítit.

Nechtěl jsem ani zasahovat do elektriky brzd. Proto ho napojím na čtvrté dodatečné brzdové LED světlo a umístím na Combíku dolů na plato ke sterači za okno (po stlačení brzdového pedálu blikne pětrát a zůstane svítit nebo ho možná udělám na gravitační čidlo...). Pro dodatečnou bezpečnost, mlhu atp.

Nikde jsem se nedočetl zda s tím mohl mít zákon problém? Jen že stará auta můžou ze zákona domontovat třetí brzdové světlo.

Jestli k tomu nemá někdo nějaké info?

Jinak ta samolepka je vtipná :-)

post-47254-0-92887700-1470854597.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak problém se zákonem si přivodíš určitě :-)

Krom toho,že všechna brzdová světla musí svítit nepřerušovaným světlem,montáž 4.brzdového světla umístěného v ose vozidla(kategorie S3)je až na vyjímky také nepřípustná(dvě mohou být u vozidel,kde je montáž jednoho konstrukčně nemožná.V tom případě ale musí být vedle sebe a co nejblíže ke středu.

Jinak ten přerušovač mám zapojený na 3.brzdové a zatím jsem žádný problém neměl.Mám ho ale na přepínač a můžu přepnout do normálního stavu.

Odkaz ke komentáři

Díky za informaci je Škoda, že si nemůžu dělat co chci jako třeba Škoda :lol:

Octavia III se světlama která oslňují za každých okolností a hovno pomůže nějaká nivelace a automatika a hop a hop přes kopečky, kam se podělo nesmí oslňovat protijedoucí řidiče to už jsou mě milejší CHINA XENON Ready uživatelé :palec:

Třetí brzdová světla blikající na nějakých Japonských sráčích.

Další Čomi-Lomi Gho auta a jejich třpitivá duha která ti rozáří zrcátka krásnými záblesky a ještě lepší když po se to celém děje na předním sklu. Většinou je potkávám v noci nemůžu identifikovat co je to za auta nějaké Japonské sračky... Nevíte co to je zač? Přestane to až někde 50-20m před autem pak to vypadá jako Xenon?

Ať žije uplacená homologace... :wallbash:

Asi se přestěhuju do USA a koupím si tohle :loool:http://www.ebay.com/itm/5D-CURVED-22INCH-280W-OSRAM-LED-LIGHT-BAR-COMBO-OFFROAD-DRIVING-LAMP-CAR-SUV-24-/262500138053?hash=item3d1e3a3c45:g:EccAAOSwc1FXaQlL&vxp=mtr

post-47254-0-96444700-1470943257_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 7 let později...

Zdravím kde se da koupit 

V 11. 7. 2015 at 22:07, marekstod napsal:

Ahoj lidi, na netu jsem našel toto:

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/11/4f6ca936a53a169b5a25362a04972eb7.jpg

Nemáte stím někdo zkušenost? Jak a kam tu samolepku nalepit, Co nato PČR? Popřípadě kde sehnat... našel jsem na netu jen jednoho člověka který to inzerujte a to tady : http://www.sonux.cz/show-100/page-4/Tuning-pk103/i-i25844/Nalepky_na_3_brzdove_svetla.html

Díky za jakékoliv info... hrozně se mi to líbí :)

Zdravim Kde se da koupit 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...