pulsik Odesláno Březen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2016 Košin: fólie už mám v plánu rok, a budou se dělat příští měsíc :) ty "hebla" pod klikama to je jeden velkej příběh, ale to je jedno :D s podvozkem jsem hodně hodně spokojeny, jsem za něj rád. Co mě hodně překvapilo je to, že na 17 je to měkčí než na 15:D kocka: Taak to jo:) díky, díky. Ta bílá je pěkná ale na údržbu nic moc a ten lak viz. co jsme si dnes psali no. Dnes v Teplicich no:D přítule potřebovala další hadry k těm milionům co má a ja sháněl letní obutí na sebe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 19, 2016 Sdílet Odesláno Březen 19, 2016 JJ, tak časem celolak a bude zase ve vůni :D .... Jinak hadrů ve skříni není nikdy dost :D A taky jsem postřehl, že na 17" je to měkčí než na 15", ale do dneška jsem nepochopil proč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Březen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2016 Uvidíme no:D ja to taky nechápu, na 15 cejtim i spendlik a na 17 úplně pohovka:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 Přesně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 Parádní kolečka , přesně nad těmito už nějakou dobu uvažuji, jak jsi s mina spokojenej, co kvalita? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Březen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 Konny díky moc Já je tehdy viděl u Adolfíka ve vlákně a luxus. Narazil jsem po tom na ně úplně náhodou a bylo rozhodnuto. Jsou fakt lehký a když budu citovat adolfika: "po půl roce ježdění úplně v pohodě a žádné zkřivení se nekonalo". Jasně, není to značka a kvalitou to asi nebude tak jako u známějších značek ale podle mě je to super. Jsem spokojenej a snad spokojenej zůstanu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 co jsem je kdysi našel na netu v rozměru 7.5x18 jak jsem měl na autě tak cena za 1 disk byla necelé 4k což by nemuselo být takové bláto jako třeba RSW ale jasně že podle toho se to soudit nedá.. moje zkušenost je taková že po sezoně ježdění byly kola stále jako nové a zkřivení se opravdu nekonalo :) takže za mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 (upraveno) Tak to je super , díky za odpovědi, já bych je chtěl právě pořídit v 17", tak se ještě uvidí, jak to všechno dopadne ;) Upraveno Březen 20, 2016 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 :onedáš foto s new tapeci ...... :D sorry za prásknutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Březen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Nevim o cem mluvis:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 jeee to asi nejsi ty ,sem si tě spletl .................... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 A je to v prde*i :(a ještě sem pak zjistil ze sou zlomený takovy pacičky uprostřed co drží normalne spoiler..ted to visi :( do prdele :( ted muzu dát rovnou face/face rs :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Květen 5, 2016 Sdílet Odesláno Květen 5, 2016 No to fakt naštve. Předpokládám, že obrubník? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2016 Přesně tak, Jirko. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Květen 7, 2016 Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 (upraveno) No ja jsem si hodil nedavno taky ten spodni dil do laku, a po par dnech se mi ho taky podarilo skrabnout o obrubnik. Nechapu proc je delaj tak vysoky Upraveno Květen 7, 2016 uživatelem 7jirka7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 Je to na prd no, teď si už dávám pozor. Chci předek přestavět, když sem si to takhle domrd*l, ale sehnat faceliftovej nárazník v barvě je nesplnitelnej úkol:( a za RS 6k fakt nedám. Zatim to drží, tak mě to alespoň časově neomezuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Ja chtěl původně taky prekopat na face ale potrebuju prachy na jiné věci. Když tě to časově nelimituje tak máš čas si to rozmyslet. Pokud mi octa zustane tak možná časem prestavim, úžasně to auto potom omladne Odesláno z mého C6903 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Uvidím, už na to nemám nějak energii. Když se něco najde, tak se něco najde. Taky ty prachy potřebuju dát už konečně na něco jinyho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Tak jsem si dnes vyzvedl mazlíka po výměně čelního skla. V minulém týdnu jsem dostal po cestě kamínkem a už to byla asi pátá prasklinka, takže řešeno skrz pojištovnu - v pondělí nahlášeno, sepsáno a dnes (čtvrtek) v "novém" takže velké díky a také rychlost České pojišťovně a Origo Autosklo Most ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Paráda, závidím taky mě to během června čeká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Super mít nové sklo ! To bych taky potřeboval - mám to samou tečku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 jo teď musí být vidět v noci úplně krásné :) na babči bylo dost oškrtané a v noci nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 ja ted mam novou pojistku tak musím pockat naky mesic a jdu menit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Je to paráda. Doufám, že to chvilku vydrží bez žádného nového "přírůstku" :-D Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 I letos proběhlo natření třmenů + nově i ramen (odkoukáno od ciimaa). Na první fotce dvě lásky pohromadě a na druhé jsem za odměnu půjčil Oktu poprvé do rukou své ženy a řídila fajn, čekal jsem to horší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 (upraveno) Šikovná přítelkyně ;) to pro ni musela být příjemná odměna projet se s 1.8T pod kapotou ;) Jinak chválím volant z O1 RS, na to, jak je tvarově jednoduchej, tak se drží parádně :) Upraveno Květen 21, 2016 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Udělala to pěkně v minulém roce, takže letos to byla jasná volba :D navíc sama od sebe to chtěla natřít, takže paráda . Jinak po pár metrech co jela mi to chtěla předat, že to jede samo a je to moc rychlé, tak sem ji uklidnil, potom už to bylo v pohodě a dojeli sme :-D Za ten volant jsem rád, to i sám víš :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 22, 2016 Sdílet Odesláno Květen 22, 2016 Tak to máš super přítelkyni ;) Jelo samo, to zní, jako když to máš v automatu :D Jj, vím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Parádní Honzo aby ti nechtěla sebrat octu že fabie nejede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.