Adolfik Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 pěkně jí dopřáváš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Snad bude na nějakou dobu klid:-D člověk udělá jednu věc a něco dalšího se objeví:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 JJ, údržba někdy je nutná a pak je zase delší dobu klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Leden 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Dnes jsem se konečně dostal k výměně zadní pravé stahovačky, tak jsem rád. Nicméně jsem teď v těch největších mrazech s autem nejezdil dva týdny a baterie KO, takže objednám Vartu a v nejbližší době vyměním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 A je tam :) koupena VARTA Silver Dynamic 63Ah/610A (563400061) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 paráda pulsiku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Snad mě dlooouuuho nezklame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Snad ne, taky jí mam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Fakt? Paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 parádní šprcka na baterku,to jsem ještě neviděl takhle na sucháč...to je origo díl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0915411b-pouzdro-baterie-oe-4460.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 :o :o :o ta cenovka.... ale jinak díky za odkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 jj taky to nechápu, taková blbost a litr :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Vartu Silver Dynamic 61Ah mám asi 5-6 let, před 3 roky prodělala i klinickou smrt (totální dlouhodobější vybití) a pořád funguje. Sice to už není to co bývalo, ale zatím pořád startuju bez problémů, takže nemůžu říct křivého slova a taky ji mám schovanou v té textilní "schránce", baterka je pak pořád čistá a suchá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 No tak já s ní zase až tak spokojený nejsem, tatík ji má v autě a teď jak byly mrazy, tak ani jednou nenastartoval. Stačilo i mínus pět a konec. Kupovali jsme ji v roce 2012. Možná je to ale jedna z mnoha, každopádně auto je z roku 2000 a baterka tam byla do té výměny původní a držela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 ja mam zkušenosti s baterkou Autopart GALAXY, dela se ve fabrice jak varta a reklamace skoro zadne a celkem příjemna cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Tak mě dneska zrovna Varta zklamala, nenastartoval jsem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 :-( fakt jo, kruci:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 chlapi, zaklad je udrzba ! aj ked su bezudrzbove. Minimalne raz pred zimou a po zime treba nabit. Ja nabijam v zime 2krat a na jar tiez 2krat doplna, zelene oko sviti mam exide premium. Sice ju mam len 3 roky, ale je stale ako nova a nema problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Příští baterku taky beru exide, slyším na ni jen chválu :-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 Přispěju dvou troškou do mlýna. Origo baterka (Akuma) mi vydržela 9 let, pak jsem na radu kolegy auto-elektrikáře koupil prý licenční Vartu za 1600 Kč. Oživím ji každoročně před zimou a funguje bez jakýchkoli problémů. Hlavní je, aby byl altík a celý dobíjecí systém OK a pak je ideální jezdit denně delší trasy. Pak baterka vydrží dlouho. Pokud jeden z těchto faktorů není, tak jde baterka brzy do kytek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Únor 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 Díky za postřehy kluci. Uvidíme tedy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Tak postřehy z baterky mám zatím takový, že Bannerka startovala rychleji a to byla slabší, ale jeno trochu tak zatim dobry. Dnes budu měnit jeste jednou přední repro, nejsem spokojenej z tema MAC audio a navíc jeden včera odešel a to tam mám dva měsíce. Koupil jsem Audio System MX 165 tak se těším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Já taky právě měl předtím banner a bez problému a teď mám půl roku vartu a po 2 dnech jsem natočil, vyjel z garáže a pak už nenatočil :D jinak k těm repro bych nečekal že ty MAC audio budou nějaký shit když to na ahifi tak vychvalují ale tak asi to bude jinak když to jde srát po 2 měsících :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Tak to jsem ti měl napsat předtím než jsem tu Vartu koupil:D tak uvidime kdy se mnou taky vymr*á:D..No na ty MAC byla tenkrát sleva a ještě akce nebo co, dal jsem na recenze a že se tak kupovali. Chvilku bylo dobrý, ale potom pravý repro mělo divný basy a včera jak kdyby odešel zesilovač..Nemám tolik peněz abych si kupoval levný věci :D.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 se mnou taky vymrdala až předevčírem :D tobě přeji ať je vše ok, já musel auto na prase rozjet z kopce protože jsem potřeboval jet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 :D ty krasko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Mě pěkně vypekla rok stará Bannerka, ze dne na den bez šťávy a to jsem potřeboval jet do práce. No byl z toho den volna :D Na reklamaci se pak zjistilo, že je jeden článek KO, takže dali novou. Zatím ťuk ťuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Jo to je nejhorší :D někam chceš jet a tohle tě dobře zadělá:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Přesně :D kdyby ale ta mrcha dala nějaký znamení, né večer všechno ok a ráno se to ani nepřevalilo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.