Luk.ass Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 tak jsem něco málo zkoušel a jen na oboustranku vždy přiložil na nějaký alespoň odhadový místo.neni to vše souměrný,jen jsem to tam vždy přiložil pro představu,proto jsem neřešil i ty dráty.zkrátka mi jde o místo,kam to dát.co myslíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 dolu rozhodně ne !!!! na hoře to vypadá dobře jak na straně tak i ve prostřed teď se musís rozhodnout :) ve prostřed to má pomalu každej ale nemjí v tom blinkry takže bych to volil na stranu stím že to bude blikat s blinkrem tak to bude originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Co si s tím pohrát a zkusit to zabudovat přímo do té prostřední lišty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 to nepůjde,je to širší než lišta a bylo by to divný.to DRL má na výšku 2,5cm a to by přečuhovalo dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 To mi nenapadlo, to by fakt vypadalo divně , no tak rozhodně nahoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 a nebo koupit tyhle lišty,vyřezat,nastříkat černou a vsadit do mřížek,ale otázka je,jestli tyhle lišty půjdou do RS nárazníku: http://www.tuning-centrum.cz/product/71223-autodoplŇky-Škoda-lista-sani--matny-chrom-Škoda-octavia---vÝprodej-!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Ja bych se na to vys*****. Nebo udelat sviceni, jak jsem vymyslel puvodne jak ......vzit krouzky z fabie rs a spojit...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 jaký kroužky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 to je jinej level no...každopádně kdyžak jestli můžeš,tak mi písni SZ co je k tomu všechno potřeba a z čeho vše je...díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Nahoru vlevo to vypada dobre ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Určitě je dát nahoru, ale nevím jestli první nebo druhá varianta... Osobně by se mi to asi víc líbilo, kdyby ty světla byly nahoře, ale uprostřed, tzn. ne na vnější nebo vnitřní straně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 uvidíme no,každopádně to budu dělat stejně až na jaře. před 2 dny taky dorazila folie na predni svetla,na fotce to dost klame,v realu je to o dost svetlejsi,kor kdyz to je jen 1 vrstva a ne takhle v rulicce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 taky jsem si pořídil 2 perfektní tašky se sucháčem a cvokama do kufru,takže vše už bude pohromadě a srovnaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Lidl? taky se tam chystám snad na mě něco zbyde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 přesně tak,Lidl nicméně tam jeď co nejdřív,my u nás máme 2 Lídly a v jednom hned ten první den už bylo vše pryč.dnes jsem jel do druhýho ještě pro něco a bylo toho tam dost zatím.Když si vezmu,kolik stojí značková brašna,tak tohle je pecka za těch 139 Kč,proto jsem vzal hned 2 B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Ty brašny vypadají dobře, možná si taky jednu pořídím, no uvidím jestli je u nás ještě budou mít ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 mají tuhle čtvercovou v černý a šedý a pak maj obdélníkovou taky v černý a šedý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 JJ, teď jsem se díval na nabídku Lidlu. Dnes se tam nedostanu, ale zítra bych měl mít cestu do města, tak se tam zastavím a uvidím, jestli tam ještě něco budou mít ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Hned jak jsem videl ty tasky, okamzite jsem skocil do auta a ujizdel no nejblizsiho Lidlu :-D a uz mam taky doma :-D 1x tu obdelnikovou a druhou tu ctvercovou :-) diky za typ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 me se zase libi ta original sitka na boku, ale neumím to nikde sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Hanys888: v Lidlu asi těžko :-D ale v autorizáku určitě... milos0785: nemáš zač,jsou parádní,jednu už mám v autě a vešlo se tam vše i s malým hasičákem a druhou na kosmetiku,zítra udělám foto. Konny: v tom případě nemeškej moc dlouho,stojí to za ty peníze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 nicméně nějaký ty novinky na auto nebo k autu:- nový origo znaky za který děkuju uživateli davcatuma (na autě mám lepící z číny na zkoušku)- držáky kol a držáky na střechu od Thule- novej foťák na lepší focení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 a tady už jako celek...nicméně jsem si nemohl nevšimnout,kde se to vyrábělo.... člověk by si řekl,že koupí známou značku,která tohle poskytuje i autorizákům a on to vyrábí polák.Já myslel,že je to Made in Sweden a ne Poland 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Tak jsem se včera stavil v tom Lidlu (Vyškov) a měli tam toho ještě hodně, zůstalo tam 10ks těch malých tašek a asi 30ks těch velkých ;) Jinak parádní věcičky sis pořídil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Tak vidíš to,to je dobře,že jsi pořídil.jsem rád,že jsem dal dobrej typ. děkuju,taky z toho mám radost.Je v tom sice kupa peněz,ale je to potřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Taky jsem poridil tasku :D jinak nad uogradem znaku taoy premyslim jsou luxusnejsi :) no a s tim nosicem je to bohuzel smutna realita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 za ty prachy nekup to... jj znaky se mi taky líběj a s těma nosičema...no co nadělám... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 No s tema nosicema ještě můžeš bejt rad že to není z Číny jako všechno -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 tak to asi jo no,ale čekal jsem trošku jinej nápis "Made in..." ale tak uvidíme no...má to 2 roky záruku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.