Luk.ass Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Stahl jsem prvne demo verzi Torque Lite a pak jsem za 88 kc koupil plnou verzi na google play,kde to ma mnohem vic moznosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Tak to mám taky. Není špatná, ale záleží na nastavených hodnotách jako váha atd. Já bych chtěl plnou verzi Dashcommand, ale nedaří se mi ji stáhnout. Ta ukazuje hodnoty úplně přesně a je i lépe graficky udělaná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Teď jste mě dostali, musím pořídit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Radši to někde napřed vyzkoušej. Koncern dělá občas problém < 2001 r.v. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 pro mě jako pro lajka bohatě stačí tato aplikace,takže za mě spokojenost.najde to popřípadnou chybu,smázne a nějaký další blbinky co to má jsou taky dobrý.chtěl jsem to hlavně na chybový hlášení kdyby něco v budoucnu.na ten Dashcommand jsem se koukal a taky jsem našel jen free verzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Asi po dvaceti minutách se to vypne a nabídne plnou verzi. Jenomže se kupuje přes jejich stránky a mě se nedaří jí koupit. Pošlou kód na mail a ten mi to nebere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 tak to je divný...nicméně si myslim,že Torque pro začátečníky nebo nenáročný bohatě vystačí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Vcera jsem vytahl vysavač na mokry vysavani a za me dobry.dnes udelam nejaky foto,vcera se uz stmivalo,tak jsem se na to vyprdnul.nicmene jsem vyfotil aspon humus,co sem vysal ze vsech sedacek a koberce u ridice a spolujezdce.pouzil jsem obyc Vanish,ale chci nakoupit neco lepsiho. a dnes jsem projížděl internet a ve většině případů se objevuje přípravek ValetPro Heavy Duty ale ten už jsem nenašel,pouze ValetPro Classic Carpet Cleaner viz odkaz: http://www.detailingshop.cz/interier/valetpro-classic-carpet-cleaner-5l-cistic-kobercu-a-textilu/ má někdo zkušenosti s tímhle přípravkem popřípadě kde Heavy Duty pořídit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Bohužel nemám foto před,ale jsem s výsledkem spokojen. řidičova sedačka byla už taková zašlá,ale teď je zase krásně čistá s ostatníma. to samý koberec u řidiče byl špinavej,po vyčištění opět čistej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Zari to krasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Super výsledek! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Tak kdy se mám stavit? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Děkuju všem. Lumen 1.8 - tak až nakoupím lepší přípravek (ValetPro) tak klidně můžeš.ale koukám máme to od sebe celkem z ruky (jsem od Jihlavy). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Parádní výsledek! Používám taky Vanish a vysavač na mokro a jsem velice spokojený s výsledky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Diky.ja nepouzil rukavice a pekne me z toho Vanishe svedeli ruce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Tak to já rukavice taky nepoužívám - neumím v nich dělat, ale ruce mě z toho nesvědí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 rukavice jsou základ :D od záchranky nejlepší ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Tak jsem objednal ValetPro čistidlo na textil a koberce 5 litrů.jsem zvědav co to umí,hned jak bude pěkně,tak odzkoušim. jj od příště už jen rukavice...bez nich ani ránu. A když jsem byl u toho objednávání,tak jsem se objednal na příští pondělí do Škodovky na výměnu čelního skla :D mám na něm ťupky od kamínků,je už ošoupaný od stěračů a v pravým rohu dole je odfouklý lepidlo,takže výměna je na místě si myslim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 já taky používám růžovej vanish na koberce s vysavačem a supr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Bílá vypadá krásně!! Věřim tomu, že to mrtě prokouklo..Mě to čeká taky až se venku udělá teplo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Tak balicek z Detailing shopu dorazil - ValetPro 5 litru a rukavky na cisteni.tak jak bude hezky,hned odzkousim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 To bude super fungovat :) přijímáš objednávky? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Ještě v tom nejsem nějakej expert v čištění koberců,ale kdyby mi to šlo,tak neni problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 náhodou, ten bílej koberec máš vyčištěnej bravurně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Dekuju.byla to jen takova zkouskova ocista.az bude hezky,tak sedadla ven a komplet intros.sice koberec byl spinavej,ale jinak se ho snazim udrzovat a chovat se ke vsemu s uctou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 A dnes mazel odvezen do Škoda Dobrovolný na výměnu čelního.neni to nějak extra vidět,ale snad něco málo jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 na pojistku nebo ze svého? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 Protoze mam HAV s 1% spoluucasti,tak jsem si jeste minulej rok pripojistil skla na 6tis a doplatek na celnim bude 40kc :-D takze ano,mam to na pojistku,ze svyho bych to nikdy neplatil :-D kdyz to dela nejakych 900kc rocne to pripojisteni. byla tam nejaka neorigo nahrada a ted tam mam opet origo.takze minimalne 3 sklo uz to ma :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 nové čelní by se mě taky hodilo :D musím s tím něco udělat :D prvně si to ale musím dopojistit :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 Tak to kazdopadne.. nicmene muzu dat na Koktu alucka 8.5x18 ET35 aniz by to nekde skrtalo?guma by byla 225/40. Nakonec chci objednat Japan Racing viz foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.