Přejít na obsah

Škoda Octavia 1.8T RS

Doporučené příspěvky

pro mě jako pro lajka bohatě stačí tato aplikace,takže za mě spokojenost.najde to popřípadnou chybu,smázne a nějaký další blbinky co to má jsou taky dobrý.chtěl jsem to hlavně na chybový hlášení kdyby něco v budoucnu.na ten Dashcommand jsem se koukal a taky jsem našel jen free verzi.

Odkaz ke komentáři

Vcera jsem vytahl vysavač na mokry vysavani a za me dobry.dnes udelam nejaky foto,vcera se uz stmivalo,tak jsem se na to vyprdnul.nicmene jsem vyfotil aspon humus,co sem vysal ze vsech sedacek a koberce u ridice a spolujezdce.
pouzil jsem obyc Vanish,ale chci nakoupit neco lepsiho.

a dnes jsem projížděl internet a ve většině případů se objevuje přípravek ValetPro Heavy Duty ale ten už jsem nenašel,pouze ValetPro Classic Carpet Cleaner viz odkaz: http://www.detailingshop.cz/interier/valetpro-classic-carpet-cleaner-5l-cistic-kobercu-a-textilu/

má někdo zkušenosti s tímhle přípravkem popřípadě kde Heavy Duty pořídit?

post-46107-0-37216500-1457417589_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem objednal ValetPro čistidlo na textil a koberce 5 litrů.jsem zvědav co to umí,hned jak bude pěkně,tak odzkoušim.

jj od příště už jen rukavice...bez nich ani ránu.

A když jsem byl u toho objednávání,tak jsem se objednal na příští pondělí do Škodovky na výměnu čelního skla :D mám na něm ťupky od kamínků,je už ošoupaný od stěračů a v pravým rohu dole je odfouklý lepidlo,takže výměna je na místě si myslim...

Odkaz ke komentáři

Protoze mam HAV s 1% spoluucasti,tak jsem si jeste minulej rok pripojistil skla na 6tis a doplatek na celnim bude 40kc :-D

takze ano,mam to na pojistku,ze svyho bych to nikdy neplatil :-D kdyz to dela nejakych 900kc rocne to pripojisteni.

byla tam nejaka neorigo nahrada a ted tam mam opet origo.takze minimalne 3 sklo uz to ma :-D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...