Luk.ass Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 super,moc děkuju Jirko :-) jak jsem psal - kdyby jsi musel ještě doplácet,tak napiš,nechci být dlužen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 takze dnes bylo hezky,tak jsem umyl auto i s kolama,sundal zasterky (letni setup),vymyl jsem vapkou podbehy a ono misto kde se drzi jemnej prach a bahno + jsem to vystrikal nejakym cernym postrikem na spodky aut.dal jsem nahodil novy vzpery kufru,ty stary uz neutahly vrata.sice je to Stasline,ale fungujou a tak kdyby neco,maj 2 roky zaruku a je to nebe a dudy,krasne to zveda kufr.jinak na srouby ke kolum stale cekam :-( jinak na fotce je auto ještě před umytím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Dnešní jen takový rychlovky mobilem...zítra vezmu foťák se stativem a něco nafotim... je mi jasný,že by to chtělo níž o tom žádná,ale tak uvidím no.bydlim na vysočině a tak abych měl i nějakou průjezdnost v zimě a i v létě na nějakou polňačku apod.... poslední foto jak je kolo s lemem.takhle je to ideál... + teda by to ještě nebylo marný natřít třmeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Tak to je hodněee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 ta černá to zabíjí podlě mě, chce to něčím rozbít, ty kola nevyniknout :) až budou v barvě, tak to bude paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Výškově to je v pohodě, ale ty kola by fakt chtěly nějakou výraznější barvu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 příští sezonu půjdou do barvy.nevyniknou,to je pravda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 a mi se to líbí i v té černé, jen bych jim třeba dal hranu u gumy vyleštit nebo nějaké zvýraznění třeba plastidipem na paprsek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Mě to taky přijde dobrý i v černý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Černý kola jsou pěkný ale fakt jen z blizka :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Nějaký dnešní focení...jsem v tom amater,takže to neni prostě ono... Foceno špinavý,na umývání dnes nebyl čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 luxůůůůůůůůs..... u mě za jedna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 mega foto ta poslední je TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 ta poslední a ta u vody je luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 taky se mi ta poslední nejvíc líbí,každopádně ta "u vody" je pouze zrcadlově vyfocená (funkce foťáku). ale moc všem děkuju,potěšilo mě to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 nějaký ty věcičky z Escape6 - kondicionér na kůži - odstraňovač hmyzu a asfaltu - přípravek na pneu - 50m krycí pásky - vzpěry přední kapoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Jsi spokojený s tou kosmetikou od megu? mě to za tu cenu přijde dost mimo, jasně, nabízí lepší cenu než DoDo, CG atd. ale kvalitou mi to přijde podobné sonaxu a podobným patokům. tak jen sonduji jestli třeba alespoň to ošetření kůže a pneu se vyplatí koupit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 (upraveno) Údajně gel od megu je pecka a dlouho vydrží, tuším že magnum te'd koupil a je spokojen. Čistič na sedačky používal Hanz a také chválil. Je pravda, že ten Meg je nic moc,co se týče třeba sady na obnovu laku, skutečně raději Dodo nebo Valetpro. Se vzpěrama jsem spokojen, jen škoda, že nesedí plug and play a musí se pilovat, ale pro tebe to bude hračka Upraveno Duben 12, 2016 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 co zatím používám,tak je šampon od Meguiars s pH neutrál a s tím jsem spokojen,pak mám vosk taky od Meguiars a taky jsem spokojen.je možný,že kdybych měl třeba Dodo Juice tak změním názor a řeknu,že je dodo lepší,ale nemám s čím porovnat.tuhle kosmetiku co přišla dneska jsem ještě nepoužil,tak uvidím co udělá,kdyžtak si pak objednám něco jinýho,uvidíme no...nicméně ty vzpěry vím,že se musí něco pilovat,ale nevím kde a co takže má někdo nějakej popis co a jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 to poznáš, až to přiložíš ke kapotě :D kde to potřebuje větší ďouru, aby to fungovalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Endurance tire gel je super a lip se nanasi stetcem ;) jinak od megsu je jeste dobrej all metal polish ;) je dobrej na kola at uz jsou lakovany nevo jen vylesteny ;) ale je to taky o tom co si kdo odzkousi a s cim se mu bude delat dobre :) me megs celkove moc nepresvedcil a musim rict ze ma i dost velkou spotrebu co se tyka samponu a veci na renovaci laku a voskovani.... Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Vše máš popsaný na tom papíře ;) tam kde je kloub u kapoty tam vypiluješ půl kruh a hotovo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 - vzpery kapoty - naneseni kondicioneru - naneseni lubrikace na pneu (foto pred a po) - natreny zatim predni trmeny - a foto kosmetiky co pouzivam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Pekne, kde mas pruzinu z brzdice ? ;-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 děkuju.schválně jsem nic nepsal,jestli si někdo všimne.nandám je zítra protože jsem nechtěl orvat barvu,chci aby pořádně zatuhla a pak ji tam dám.přes paprsky,to půjde vpoho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Pekne to ty gumy ozivilo ;) a co jak se ti pracovalo s nxt samponem?? Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Aha tak to jo ;-) to je dobre, ten tyre gel tak jednou musim zkusit Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 s samponem uz mam zkusenost od minulyho roku a ja jsem spokojen,staci fakt malo a udela bohatou penu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 13, 2016 Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Ja s nxt delal a musim rict ze mi pqk nechaval misty fleky a to jsem to susil jejich susicim hadrem water magnet mam dva a uz vubec nesajou tak je mam spis na suseni kol a na karoserii mam mamuta s dodo juice susicim hadrem a nedavno se mi dostal do rukou susici hadr od gyeon a ten je taky super Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 dlouho jsem premyslel,kterou a nakonec jsem vybral Einhell protoze mam od tohoto vyrobce i flexu a jsem spokojenej na maximum. soucasti je i nejakej ten unasec na lesteni a brouseni,ale stejne koupim jiny od 3M. regulace otacek se zobrazuje na displeji,coz se mi libi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.