Přejít na obsah

Škoda Octavia 1.8T RS

Doporučené příspěvky

i ten uz mam v planu :-D

ale jinak diky.tata mi bude delat krouzky z cernyho silonu na "odstraneni" vyrezu kolem denniho.takze to bude zahlazeny.no a pak az to vse bude,tak na lak.ale to je az za dlouho,protoze jeste druha mrizka,prostredek a maska.tak jsem sam zvedav.denni budu zapojovat pristi tyden,at co nejdriv setrim xenon.

tady teda jeste jsem to prikladal k narazniku a jak je to vyriznuty na to denni.ten krouzek tam byt musi.

post-46107-0-92414700-1471977536_thumb.jpg

post-46107-0-68763600-1471977588_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

diky chlape.jen teda nechapu,jak jsi to mohl svarit,ja byl rad,ze jsem to dal takhle dokupy.je to vytvarovany podle tvaru mrizky a slepeny ze zadni casti tavnou pistoli,ale ta to neudrzi vecne,pocitam jedna zima a je to v prd...

takze nejaky napady na lepsi prichyceni nebo podlepeni jeste nejakou dvouslozkou.kupoval jsem i od Bernera lepidlo na skla,ale to nedrzelo,to drzi vic ta tavka.takze nejaky napady?vse je cajk,jen to jeste spevnit necim co opravdu bude drzet.

Odkaz ke komentáři

hele nevaril jsme tokazdej plast e jinej tudiz by to nedrzelo . normal jsem to udelal jak ty a dal jsem tam mamuta od bernera a po zaschnuti jsme to jeste zakapal pekne vterinakem a drzi a pak jeste hodne udela nastrik barvy a laku klidne i zezadu lakem ono se to pekne prolei a jelikoz to proudi ten vzduch tak tam neni takovy napod ve vysokych rychlostech a drzi to krasne .

Odkaz ke komentáři

tak nakonec jsem náhodně našel "origo" mřížky od Milotecu za dvojku (třídílná sada) z nerezu a tak jsem to objednal.bude to sedět na stopro a hlavně držet.jen udělat otvory na denní a je to :-) viz odkaz: http://www.skoda-tuning.cz/tuningove-dily-pro-skoda-octavia-i/1052-2-predni-partie/naraznik-mrizky-spoilery/tridilna-mrizka-narazniku-milotec-cerna-s-octavia-rs.htm#!prettyPhoto

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Takže mřížky jsou hotový,tak jsem jednu jen tak prubnul jak to bude vypadat a celkem se mi to zamlouvá.dneska jsem všechny 3 mřížky odvezl na černej lesklej komax,tak jsem zvědav.prej max do 10 dní by to mělo být,podle toho kdy pojedou černou lesklou,že to k tomu hoděj.nicméně vyřezat ten pos*anej nerez byl teda očistec.celkem 2h :wallbash:

ale s výsledkem jsem spokojenej,protože to vypadá celkem slušně,řekl bych jako origo až to bude teda i v tý černý.

post-46107-0-11740300-1474394520_thumb.jpg

post-46107-0-20406900-1474394568_thumb.jpg

post-46107-0-03059200-1474394600_thumb.jpg

post-46107-0-81422600-1474394813_thumb.jpg

post-46107-0-86323100-1474394842_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...