RemyZero Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Zdravim..chtěl jsem se zeptat na průměrnou spotřebu na palubním PC ... Celou dobu jsem měl dlouhodobou průmernou spotřebu na PC, ale poslední dobou se mi při každém nastartování vynuluje.. Nevíte jak to nastavit nebo čím by to mohlo být?? Chtěl bych průmernou spotřebu třeba na měsíc...a ne na každou jízdu Díky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Krátkým stisknutím tlačítka reset na pravé páčce, přepneš režim pal. počítače 1 je denní 2 je dlouhodobej režim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 rychlá odpověď.. :) ..děkuji moc...Zítra se na to kouknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Dneska,kdyz jsem menil cas na palubnim pocitaci jsem si vsimnul .ze tam je zimni pneumatiky vyp.zap. K cemu to je ? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 nastavíš tam rychlostí index pneu a při překročení rychlosti to na tebe pípá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Dalsi dotaz palubni pc STAV VOZU hlasi zavada na airbegu. Mam to resit v servisu? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 V cukrarne to asi nevyresis. Chce to diagnostiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 V cukrarne to asi nevyresis. Chce to diagnostiku. Tak zavada vyresena. Napojeno na wag zavada na bocnim aerbegu ridice. Sahnul pod sedacku na kabely a zavada byla pryc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 chalani po vymene baterky mi ukazuje palubak dojazd na plnu nadrz 600 km pricom predtym som mal na plnu nadrz 1100km. je mozne ze sa to upravi ? ci to zblblo koli tej vymene baterky? spotreba dlhodoba je zhruba rovnaka ako predtym tu mi nevynulovalo. vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Tak zavada vyresena. Napojeno na wag zavada na bocnim aerbegu ridice. Sahnul pod sedacku na kabely a zavada byla pryc. Pokud jsi s tím nic nedělal tak to tam za chvilku máš z5 bolest OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 chalani po vymene baterky mi ukazuje palubak dojazd na plnu nadrz 600 km pricom predtym som mal na plnu nadrz 1100km. je mozne ze sa to upravi ? ci to zblblo koli tej vymene baterky? spotreba dlhodoba je zhruba rovnaka ako predtym tu mi nevynulovalo. vdaka Mám pocit, že dojezd počítá palubák podle aktuání průměrný spotřeby a ne podle dlouhodobý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 vdaka uz som to nasiel v prirucke k autu. po odpojeni baterky pocita dojazd 10l/100km a postupne ho upravuje. cize po par km by mal byt dojazd realny. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Mam dotaz ohledne aktualni spotreby,je normalni ze v kolone pri popojizdeni mi na volnobeh litala mezi 5 az 13 l/h a az po nejake dobe spadla na 0,6. Proste kdyz jsem popojel na jednicku a pak vyradil ,tak to litalo mezi tema 5 az 13 l/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Normální stav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Normální stav. diky o starost min 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiSKO83 Odesláno Únor 7, 2014 Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Mě se nějak zbláznil PP při jízdě po dálnici... při 130 kmh tempomat mi ukazuje průměr i 7,5 l/100 km a přitom podle tankování mám dálnici za těch 5,9. Před dovolenou mi to ukazovalo dobře, ale teď už púl roku tohle. Okresky a město to ukazuje celkem dobře. Diagnostika nic nehlásí.. néjaký špatný kontakt by asi hlásila. Vím, že údaj PP je orientační, ale takový rozdíl je moc a navíc to předtím fungovalo :-/.. Tuší někdo, čím to může být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiSKO83 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Takže počítání spotřeby bylo nastaveno na 105%. Nastavení vráceno na výchozích 100%, přehrán SW a vše je (zdá se) v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Nevimcostim Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 ZdravímRád bych se s Vámi podělil o svůj problém, uvítám každou radu, popřípadě tip na opravu.Je to Octavia II TDI 2.0 103kW r.v 2004Jedná se o nepravidelné blikání kontrolek palubního počítače. Nejčastěji kontrolky: nízký tlak oleje, servo,teplota, ruční brzda atd.,doprovázený neustálým pípáním a upozorňováním na tlak oleje a okamžité zastavení auta.Prostě úplně šílený.Auto jsem zavezl na diagnostiku, kde nebylo nic zjištěno. Podle mechanika je to složité a neví v čem je problém(jelikož to neblblo každý den), prý by se mělo počkat až se problém začne vyskytovat častěji.*auto jsem měl ještě předtím v servisu na výměnu oleje a filtrů a vše v pořádku.Každopádně jízdní vlastnosti auta jsou "neporušeny", jede jak má. Pískání teda ignoruji a problém se vyskytuje už každou jízdu, odvezl jsem ho znova na diagnostiku(na jinou), kdy mi zase mechanik řekl, že se musí vyměnit budíky, které stojí 22 000,- , ale že je nemá a někde je zkusí sehnat. Problém teda prozatím přestal, ale pro změnu nastaly jiné(kontrolky už nesvítí, ale svítí jiné, přesněji tlak v pneumatice a ESP) a auto celkově táhne doprava.Tlak v pneumatice je v pohodě, zkusil jsem i odpojit baterku, ale nic.Omouvám se za možné překlepy, nejsem z oboru, každopádně děkuji za rady. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Zkus podle lokality oslovit některý z našich klubových servismanů a dalších šikovných lidí. Na výběr máš lidi v Praze (minimálně Rolbař a MartinRS), v Prostějově Váša. Případně ve Strakonicích Ferda, anebo uživatel milhausek (nevím teď přesně kde působí) a určitě se dají najít další. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.