Přejít na obsah

03g 130 073M x 03g 130 073T


Doporučené příspěvky

Omlouvám se pokud jsem založil téma zbytečně,ale nikde,včetně jiných fór,nemúžu najít v čem konkrétně spočívá rozdíl mezi těmito dvěma tipy vstřikovačů,již před 2rokama mam vyměněny vstřiky M za T na svolávačku,zatím bez problémů,ale jen kratší trasy,původní mě dvakrát nechali ve štychu na dovolenou a nějak pořád nemůžu najít odvahu se autem vydat na další,delší trasu...Jsou mé obavy na místě,odešel už někomu tento vstřik?nebo je to opravdu vyřešeno a v pořádku..

Díky všem

Odkaz ke komentáři

No ja mam zatim 28tkm a taky zatim o.k krome nouzaku ktery se tady resil na vsechny zpusoby...

A jak je to s listou ke vstrikovacum,ta taky odchazela???mam ji menenou pri cca 120tkm,nyni 160tkm..

Headere jeste prosim te,tech 60 tisic mas najeto i s nejakyma dalkama na jeden zatah(napr. 1000-2000???) nevis treba jak to maji jini???

Stat se mi to po treti,asi bych to nerozdychal...

Odkaz ke komentáři

No já mám teda menenou jenom kabeláž k nim a to při vstrikach a myslím si že by s tím problém bejt neměl... Hele hodne couracek ale mám tam určitě pár jízd kolem tisíce az dvou na víkend a už jsem se trošku přestal bát, přesně jako ty když mě to nechalo stát tak jsem se s tím pomalu bal jet protože to byl kurva mizernej pocit... Bohužel, hodně jsem se angažoval do výměny vstriku, hodně lidí mi i volalo pro rady ale zpětně info bohužel nemám :(... Joo nouzak mi taky jednou až za dva měsíce skočí. Ale neřeším... Jinak podle mého to bude dělat to plastové sani kde rosi olej a klapky budou na kaši jak to tady někdo ve spolupráci s DP forem řešil... Začnu pomalu shánět díly na to, cenové ta oprava není nijak náročná ;)

 

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

ahoj ja najel ma puvodni 90000km a nikdy zadny problem i delci jednorazove akce typu lyze Italie 1100km .

Po kompletni vymene meneny vsechny 4 vstiky na svolavacku najeto necelych 30000km jsk kratke tak delsi trasy viz stejna Italie 1100 km a uplne v pohode.Tak se toho neboj a jezdi.Ja mit takovy oocit ze nevim jestli muzu jet delsi trasy tak to auto davam z baraku :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak Rapid neprošel na STK. Uvolněná spona před středním dílem výfuku. Je to ještě originál, takže budu muset vyměnit, jinak obal na zadním dílu výfuku je první vrstva již hodně zničená, tak budu muset odstávající přebytky odřezat abych byl minimálně dva roky pojízdný. průměr objímky na trubku před střední díl výfuku náhodou nevíte ? dělají se dva typy. @Lancelot, četl jsem tvůj příspěvek, že jsi také řešil zadní díl výfuku, někdy 202x. Již jsi měnil ? Nesvítí nám jedna dioda ve třetím brzdovém světle- řešil jste někdo opravu ? je to za zadním sklem a mám takové tušení, že se jedná o led.
    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
×
×
  • Vytvořit...