sordo99 Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 (upraveno) Představuji vám moji (obyčejnou) Škodu Octavia 1.6 55Kw AEERok výroby: 1997Výbava: GLX, 2x airbag, ABS, Centrální zamykáníBarva: Zelená smaragdová metalízaStav Km: 156 000Vlastním ji od srpna 2009 a do té doby jsem jezdil půl roku s favoritem takže octavia je pro mne luxus a pohodlí.Provedené úpravy:Bílé boční směrovkyZadní facelift světlaChrom klikyFacelift palubní deska RS pedály Dálkové ovládání k centrálu RS Volant Provedená běžná údržba:Výměna rozvodůNový vzduchový filtrVýměna zapalovacích svíčekNová autobaterieZadní brzdy komplet:bubny+čelisti+válečky a lankaVyměněny destičky a válečky na přeních brzdáchBrzdová kapalinaNová spojkaVyměna palce a víka rozdělovače, nový filtr sáníNamontován kryt pod motor který mi od koupi chybělNové svody + vlnovec nahrazen dílem od TylluNová lambda sondaPár fotek:Takhle vypadala když jsem jí kupovalDoma se musela celá umýt byla strašně špinavá Tady s odstupen času:Původní interier: Upraveno Srpen 9, 2014 uživatelem sordo99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Pekne zahovana :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 no vítej tady..... nemá přední nárazník jiný odstín?? bo se mě to jen zdá :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 at dobre slouzi :( jen o tom zadnim kridle bych popremyslel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Vypadá zachovale, tak ať Ti dobře slouží a hodně šťastných Km. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 AHOJ :( TAKY JSEM MĚL TAKOVOU, ALE ČERNOU. A JAK PÍŠE HOUMÍK......TO KŘÍDLO NEEEE SNAD JEŠTĚ TO RS, ALE S VRC BYS TO POKAZIL. ALE NEBUDU TI DO TOHO KECAT ŽE JINAK TAKY PŘEJI ABY TI DOBŘE SLOUŽILA :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 WRC křídlo fakt ne.... Zacni interierem, at se v aute dobre citis a zbytek prijde casem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 hezka :) vsim sem si ze ta radicka je trochu divna a taky ti chyby kryt pod motorem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 No tak tady konečně vidíme tvýho mazla... ;-) Koukám, že jsi kupoval v Borovanech. Tak ať slouží a dělá jen radost. Musíš mě někdy svézt. Hodně mě zajímá jak to s tímhle motorem jede... ;-) Jinak WRC křídlo je jen o tobě. Pokud se ti líbí tak proč ne ;-) Auto se musí líbit hlavně tobě a tobě dělat radost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Pekne zahovana Na fotkách vypadá pěkně, ale opak je pravdou, předchozí majitel na ní dost kašlal, je hodně poškrabaná, 5 dvěře na kufru jsou trochu promáčklý není to nic strašnýho, ale když je auto vyleštěný tak je to vidět. no vítej tady..... nemá přední nárazník jiný odstín?? bo se mě to jen zdá :P Fotky dost zkreslujou, historii auta neznám, ale mě nepřijde že by měl jiný odstín. hezka :) vsim sem si ze ta radicka je trochu divna a taky ti chyby kryt pod motorem :-) Jo tak kryt pod motor časem určitě přijde, ale jsem chudý student, takže si nemůžu zatim moc vyskakovat. Zatím je prioritou sehnat letní kola. Jinak to WRC křídlo to je zatím jenom taková moje představa která se ještě hodněkrát změní. Jinak děkuju moc za vaše připomínky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Vitej mezi nami. Krasna barva a krasne auticko. Dodelat ji tak aby byla v perfektni kondici (co se vzhledu tice) a hlavne se snaz ji nepreplacat vsim vsudy. Treba RS spoiler OK ale WRC ne, ale jak rekl spooky tak pokud se Ti liby tak OK. Vnitrek bych mozna delal na facelift ale exterier ne v zadnem pripade. V tehle bavre s cirima svetlama a blikacama by to byla boomba. Ale prece podle sviho to auto uprav a ne podle toho co my tady kecame :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 (upraveno) hlavne aby frcelo a nekde te nenechalo :) esteticky veci muzou prijit pozdeji. Vim o cem mluvim, jsem taky studak Upraveno Leden 31, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Tady je foto z čištění víka ventilů. Je to prácička na dlouhé zimní večery :lool: . Ze začátku jsem to brousil hodně hrubým papírem a proto tam zůstaly takový rejhance. Na závěr jsem to leštil vrtačkou s hadrovým kotoučem. Bohužel jsem to ničím nenalakoval a tetkom přes zimu je to zase dosti zašpiněný od soli, takže mě čeká opět na jaře leštění. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Vítej mezi AEEčkařema. Můžu-li doporučit sežeň si kryt pod motor. Motor se pak skoro vubec nešpiní :-) Hold prostě ho ve škodovce sériově nedávali no ... Jinak s tím vyleštěným víkém ventilů vypadá motor uplně jinak :-) Krásná octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Tady je foto z čištění víka ventilů. Je to prácička na dlouhé zimní večery :( . Ze začátku jsem to brousil hodně hrubým papírem a proto tam zůstaly takový rejhance. Na závěr jsem to leštil vrtačkou s hadrovým kotoučem. Bohužel jsem to ničím nenalakoval a tetkom přes zimu je to zase dosti zašpiněný od soli, takže mě čeká opět na jaře leštění. ;) Hezky sis s tiim pohral hele! :( ale na jare se na to uz vyser, na to to nejezdi.. :o Jeste k tomu nalakuj kryty motoru! Pak to bude moc hezky.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 pěkné pěkné. aj černé šroubky na víku ventilů :lool: Kryt pod motor na tento typ neseženeš-nedělal se. Ale prý tam pasuje z TDI akorát je potřeba ho vyříznout okolo výfuku. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 pěkné pěkné. aj černé šroubky na víku ventilů ;) Kryt pod motor na tento typ neseženeš-nedělal se. Ale prý tam pasuje z TDI akorát je potřeba ho vyříznout okolo výfuku. :) ;) nebo si doma správně nazohýbej 2ku plech a pak to tam někde přidělej , tak to mám já už od předchozího majitele ... sice je od 80 km/h určitý aerodynamický hluk jak kolem toho obtéká vzduch ale vanu neprorazíš ani kdybys chtěl :D a při výměně oleje nemusíš odmontovávat kryt motoru když si to šikovně uděláš ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 A co tento plastový kryt, ten by na naši nešel? http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...ia-od-r-97.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 no ten už tam všichni ale máme ;) ten je boční, ale ne dolní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Tak to víko ventilů je super,ale kdyby jsi se do toho na jaře znovu pouštěl a chtěl to mít ještě daleko lepší (téměř dokonalý) tak se ozvi a něco s tím vymyslíme ;) ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Výměna zadních světel za faceliftové. Zadní partie opravu hodně prokoukla. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Moc pekne.....:)......ty stare jsou fuj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 tyhle světla jsou nejlepší škoda že takhle neřešili i Combi mrzí mě tam ty červený proužky tohle je prostě super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Na auto sem nahodil zadní podběhy: nechci riskovat až to začne hnít, kolem víčka na nádrž se zatim nic vážnýho neobjevilo ,ale ratši sem zevnitř natřel odrezovačem a černou sintetikou. Dál sem sehnal a dal na autí liťáky s letním pneu. Podběhy: Kola: Po umytí: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 pěkný a co ty chrom kliky? bez nich by to bylo hezčí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 pěkný a co ty chrom kliky? bez nich by to bylo hezčí ;)To je pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 pěkný a co ty chrom kliky? bez nich by to bylo hezčí ;) Tak bez nich to taky určitě jezdí ,ale byli hodně poškrabaný tak jsem přistoupil k této variantě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 no tak je dej do laku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 udělal jsi dobře s těma podběhama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 udělal jsi dobře s těma podběhama Svatá pravda hned jak jsem zjistil že octavia tímhle trpí tak jsem je zařadil do nutných plánů. Nyní jsem ohodně víc vklidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.