AutomodelyRS Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Ahojte, potreboval by som poradiť ohľadne kabeláže k sedačkám. Kúpil som originál vyhrievané sedačky, mám zakúpený aj nový climatronik s ovládaním na výhrev sedačiek. Potrebujem však info ohľadne kabeláže. Je rozdiel v koncovkách u pred face a facelift sedadlách? Moc sa do toho nerozumiem a nechcem kúpiť niečo iné čo potrebujem. Ešte na inom fóre som dávnejšie dostal odkaz na túto kabeláž. Nepíšu tam však či je to pre facelift. Jedná sa o túto kabeláž - https://www.kufatec.de/shop/de/skoda/octavia/octavia-1z/kabelsatz-sitzheizung-skoda-octavia-1z?action_ms=1 Poprípade ak má niekto po ruke potrebnú kabeláž, rád ju kúpim. Do zimy to musím mať spojazdnené. Ďakujem za každú radu, pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 OII vs. OII FL se liší jen jedním pinem co vede do BCM/BSG u OII je v zapojení z klimatroniku navíc spínané plus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AutomodelyRS Odesláno Srpen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Ok, super díky, takže tá koncovka (neviem ani ako sa to volá), čo zapojím priamo do sedadla je rovnaká u pred face ako aj u FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 16, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 ano, konektor do sedačky je stále stejný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wall.cz Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Mam O2 FL mr2011... chci dodelat vyhrivane sedacky predni a chci se zeptat zda se kabelaz musi nove natahnat az k sedackam nebo je to k sedackam uz nejak natahnany a staci je od sedacky pripojit kabel do konektoru ? Dalsi vec kabelaz pripravana k panelu je? dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 vše se musí natahat včetně nového ovládání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wall.cz Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Narocnost a cena cca? prosim pisni do SZ..dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marthy08 Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Zdravim panove, Dotaz Mam O2 2006 Laurin a Klement s vyhrivanyma sedackama a premyslim, ze bych koupil vicemene to stejne ale 1.9 co mam mene najeto. je mozne sedacky jednoduse prehodit vcetne ovladani climatronicu? Budu potrebovat neco dokoupit a nechat to nakodovat, anebo mam vse potrebne a staci jen zapojit? Dik za radu M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Květen 30, 2019 Sdílet Odesláno Květen 30, 2019 Pánové, dodělávám vyhřívané sedačky do auta kde nikdy nebyly. Mám svoje staré sedačky bez výhřevu a koupil jsem dečky, originální kabelový svazek, atd... . Moje otázka zní: Je potřeba mít kabel na propojení sedačky(výhřevu) a konektoru v podlaze (1Z0971365DL-řidič; 1Z0971365DN-spolujezdec) nebo se ty dečky zapojí rovnou do toho konektoru v podlaze ? Nikde na fóru jsem se nedozvěděl nic o tom, že bych měl potřebovat nějaký další kablíky na propojení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.