Přejít na obsah

Maro´s car II

Doporučené příspěvky

bud rad, ze mas aspon pneu Sava, ja na ne nedosahl, pry jsou zbytecne drahe tak jsem dostal economy pneu Barum :(

jinak 15 a 17 bys teoreticky mel trochu poznat na spotrebe a hlavne na pruznem zrychleni. Ja jak jsem prezul z 18" na 16" tak je to znat na tom, ze to nesedi, ale spotreba sla dolu o par decek a hlavne pruzne zrychleni je lepsi....

Odkaz ke komentáři

No ked vam tie automaty idu na 1200 ot, tak sa ani necudujte, ze mate take kinder spotreby :smich:

Ale auticko mas na zivo pekne, chlapecku :palec:

P.S: rozdiel v spotrebe medzi 15 a 17 osobne tiez moc nevidim, ale to bude tym, ze 15 su zimne a v zime to samo o sebe trosku viac zerie (kym sa motor zohreje a pod.) a tym padom sa to kompenzuje.

Odkaz ke komentáři

ako citam, tak prechod zo sirky 225 na 205 je na dynamike citit. Idem objednat 1,6 tdi a planujem 17" ale zase pri tom motore sa bojim ze to bude az moc na ten vykon. Jazdim vela takze nechcem prist zbytocne o kW, kedze ta 1,6 ich nema na rozdavanie. 1,6 mam predpisanu, takze 2-litre mi neodporucajte :-) Vas nazor (17" resp 16")?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

auto prodelalo prvni servis v 30 tkm a zaroven i jednu reklamaci. Zamek pravych zadnich dveri zustal po odemceni auta porad ve stavu zamceno, zmake vymenen na zaruku a vse je ted opet funkcni

dalsi vec, nasel jsem na netu jeden zajimavy navod na kodovani Kessy ale trosku smisene pocity u nej. Mel jsem za to, ze pokud se od auta vzdalite, auto se automaticky uzamkne, ale neni tomu presne tak.

Auto se uzamkne ihned po zavreni ridicovych dveri i za cenu, ze zbytek dveri zustane otevreny. Tyto dvere se pak zamknout, kdyz je zavrete - to je pak potvrzeno klasicky bliknutim smerovek.

Nebo pokud si jdete pro nejake veci napr na zadnich sedadlech, auto odemknete a po zavreni dveri se auto zase ihned zamkne ...

A jeste jedna vec, pokud mate sklopne zrcatka, nesklopi se - tady je urcita nevyhoda

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Na Vanoce dostala octavia mensi darecky, ktere byly nainstalovány ihned :D.

Kompletní LED interieru, bohužel namísto 4 LEDek mi poslal prodejce 2 LEDky, ale už je dohodnuta náprava, svítí pěkně bíle bez namodralého efektu a dostatečně intezivně.

A poslední dárek jsou prahové lišty. Pro letošní rok, jsou upravy ukonce :lol:

post-3509-0-09164300-1450708872_thumb.jpg

post-3509-0-50912200-1450708896_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MaroCZ
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...