Přejít na obsah

Jsou vybojky prave, nebo napodobenina

Doporučené příspěvky

Omlouvam se za nove tema, ale snad si to takhle precte vice lidi.

Koupil jsem dve vybojky philips X-treme vision D3S v obchode kupzarovky.cz, jedna stala cca 2600kc. Kounete se prosim na fota a reknete mi, zdali jsou vybojky prave, bo je nekdo v baleni vymenil. Na baleni S1 je pecet pravosti a vsechno podle stranek philips sedi, ale na vybojkach je jiny QR kod jako na baleni, to je jedna vec a druha, kdyz jsem opatrne sundal tu plechovou ochranu, tak pod ni neni zadny napis, ani QR kod. Vsechno na nich mi prijde ok, az na ty rozdilny QR kody a ze pod tou plechovou ochranou na tom plastu nic neni, tak ja nevim, jestli je to ok, bo ne.

1. Jsou prave?

2. Nakupoval v tomhle obchode nekdo?

Diky moc kluci, za ty prachy by me asi skrablo, mit nejake Ciny nebo nizsi radu.

post-44337-0-07312900-1439550595_thumb.jpg

post-44337-0-77529600-1439550611_thumb.jpg

post-44337-0-29574800-1439550630_thumb.jpg

post-44337-0-83693200-1439550648_thumb.jpg

post-44337-0-34849300-1439550669_thumb.jpg

post-44337-0-74351900-1439550691_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ten kód na výbojkách není QR Kód, ale Maticový 2D kód, který se používá ke značení součástek ve výrobě... takto dle obrázků jsou výbojky na 99% pravé....

Sežeň si čtečku QR kódů - ten co je na krabici, slouží k ověření pravosti přes web rozhraní Philipsu...

Odkaz ke komentáři

Tak to je super, diky moc, nejakou takovou odpoved jsem si pral :-). Ale to je internet, vsude ctu, jak se objevuji padelky zleva zprava a je spis problem sehnat ty prave a pak mi tohle vrta hlavou a nicemu neverim. Proto se musim uklidnit tim, ze se zeptam vas, kteri s tim maji uz zkusenosti ;-).

Ten QR kod na krabicce jsem overoval a vse je OK a jak jsem rikal, vsechny detaily, co jsem si vyhledal sedely, az na ten napis pod tou plechovou ochranou, ktery tam neni, ale treba tam ani nema byt :-).

Takze diky moc, uz se tesim, az je dam do svetel a uvidim o dve vesnice dal :-D :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...