Přejít na obsah

1.8T AGU spotreba na volnobeh

Doporučené příspěvky

Zdravim vas.Kolko by malo ukazovat okamzitu spotrebu na volnobehu na tomto motore?mne to ukazuje vseliako...

Po nastartovani mi vzdy ukazuje okamzitu spotrebu podla priemernej,cize rano nastartujem a je priemerna napr 9,0L,tak mam aj okamzitu na volnobehu 9,0L.Nemeni sa pokial sa nerozbehnem.

Potom ked pocas jazdy vyradim nikedy ukaze okolo 1L/100km,niekedy ukazuje aj 12 alebo aj 16L/100km okamzitu spotrebu.

Mne jedine napada dat nastavit klapku,lebo vyzera byt vycistena ale neviem ci bola nastavovana.

Auto mam 2 mesiac,postupne menim zakladne veci,menil som dieravu podtl.hadicu,auto ide pekne,priemerna spotreba okolo 9L v meste,len tato okamzita spotreba na volnobehu ma hneva.

Neaky napad?

Odkaz ke komentáři

Já mám na AUQ většinou do 1,5l. Ale spotřeba 9,0l ve městě mi přijde normální. Když jezdím ve špičce odpoledne do práce cca 40km, tak Praha cca 15km/okresky cca 25km(dálnice 10km), tak mívám 7,5l - 10l. Záleží, jak moc pospíchám mimo Prahu. Ale rekord mám v Praze 13,5l :D

Odkaz ke komentáři

Skontroloval by som cidlo teploty vznikne to robiť aj takéto srandy.

Zdravim vas.Kolko by malo ukazovat okamzitu spotrebu na volnobehu na tomto motore?mne to ukazuje vseliako...

Po nastartovani mi vzdy ukazuje okamzitu spotrebu podla priemernej,cize rano nastartujem a je priemerna napr 9,0L,tak mam aj okamzitu na volnobehu 9,0L.Nemeni sa pokial sa nerozbehnem.

Potom ked pocas jazdy vyradim nikedy ukaze okolo 1L/100km,niekedy ukazuje aj 12 alebo aj 16L/100km okamzitu spotrebu.

Mne jedine napada dat nastavit klapku,lebo vyzera byt vycistena ale neviem ci bola nastavovana.

Auto mam 2 mesiac,postupne menim zakladne veci,menil som dieravu podtl.hadicu,auto ide pekne,priemerna spotreba okolo 9L v meste,len tato okamzita spotreba na volnobehu ma hneva.

Neaky napad?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...