OziToretto Posted January 21, 2019 Author Share Posted January 21, 2019 Obvykle o 20 levnější než se to pak objeví na internetu co jsme tak koukali v práci... 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Sestrenky manzel mi ted nabizel triletyho Passata. Sleva by byla 10 procent oproti trzni hodnote. Trzni za 600, pro nej 540 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted January 21, 2019 Author Share Posted January 21, 2019 To je super, to je krásná sleva, to by se mi taky líbilo... 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted January 30, 2019 Author Share Posted January 30, 2019 Tak v pondělí cestou ze Slovenska krásný vrtulníček. Vzhledem k tomu, že v úterý zmizel, tak jsem servis nevolal, ale aspoň jsem si nahodil diagnostiku doma. Výsledek je chyba EGR ventilu, tak auto pro jistotu do servisu půjde pravděpodobně hned příští týden... Stav tachometru při chybě cca 153 tisíc km. 0 Quote Link to comment
jar_da Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 už to máš vracet, tak se ti auto musí předvést a řeklo si, že tenhle obrázek jsi ještě v biografu neviděl 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted January 30, 2019 Author Share Posted January 30, 2019 Já si ho chci brát, byl bych radši kdyby mi to ukázalo, že je v top formě... 0 Quote Link to comment
Dakie Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Ještě sis to s tím odkupem nerozmyslel, jo? :) 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 (edited) Pořád si říkám, že to je dobrý auto a někomu ze známých může udělat radost. Většina KM jsou delší trasy (myšleno přes 40km na zátah) a vše celkem funguje. Pokud bych sháněl trojkovou Octu, raději bych něco takového, než vrácený klasický operák... A navíc je mě jí trochu líto, rád bych aby šla do dobrých rukou. I když mě občas potrápí, vím, že to není její chyba, ale nemoc kvůli leasingu Edited January 31, 2019 by OziToretto 0 Quote Link to comment
Dakie Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Já také přemýšlím, jestli odkoupit tu mojí 1,6ku. Jediný, co mi chybí je DSG.. A hlavně bude záležet na ceně odkupu a také, co bude jako nástupce.. Zatím to vypadá, že příští auto kvůli ceně bude Scala, protože Octu ve výbavě, jakou mám teď už nenakonfiguruju :( Od koho máš leasing? Víš už odkupní cenu? 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 Odkupní cenu mám nějaký neofiko odhad, ale mělo by to být někde 235 tisíc. Bude záležet kolik přejedu km, aktuálně jsem někde 3500 nad smlouvou a auto mám ještě na 3 měsíce. Lease je od ALD. No já jsem bohužel přesně kvůli rozpočtu a ještě motoru tedy, musel jít nakonec do Karoqa :-( Ať se na mě nikdo nezlobí, ale ty ceny za škodovky jsou teď totální nesmysl... 0 Quote Link to comment
Dakie Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Karoq tě vyšel líp jak Octa??? Tak to je drsný. Ale my ani SUV mít nesmíme.. To je pěkná cenovka! Tak držím palce! 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 Snad to s odkupem klapne... Díky. [emoji16] Jj, má lepší výbavu než jsem měl teď v Octavii a rozdíl v ceně byl cca 30 ve prospěch Karoqu. Má spousty věcí co jsou v Octavii za doplatek v ceně... (I něco co jsem ani nechtěl, jako adaptivní tempomat) Navíc v době objednání neměla Octavia 2.0 TDI v manuálu, což by mi chybělo. [emoji41] SUV jsem mít mohl, ale třeba Scalu bych mít nemohl, musím mít minimálně Octavii dle směrnice [emoji849] 0 Quote Link to comment
marekczek Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Jojo, Škodovka je nesmyslně předražená a furt ji všichni kupují, takže chápu jejich zdražení. Radši než Scalu, tak Polo GTI s normálním motorem za stejný peníze. 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 Máro, jenže když nesmíš tak s tím nepohneš...takže bohužel naprosto zbytečná diskuse... 0 Quote Link to comment
Dakie Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Bohužel jiné značky než Škoda mít nesmíme.. Jo, ještě tu máme Fordy, ale Tourneo Connect, tento segment Škoda nemá.. 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 Tak my máme Škoda, top management si může vybrat cokoliv v rámci budgetu... A pár lidí z pozice má Iveco Daily se skříní 0 Quote Link to comment
marekczek Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 (edited) Tak těmhle managementům a firmám se můžu jenom "zasmát", koupí předražený škodovky a pak bazírují na spotřebě jako u mě jeden čas... Edited January 31, 2019 by marekczek 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 Tak nakonec nabralo vše nečekaný a jiný směr když u nás někdo chytrý rozhodl, že se nebude lease prodlužovat. Takže cena na odkup byla neúměrně vysoká a tím pádem se vrátilo auto leasingovce... Až budu mít doma chvilku tak zkompletuji zbytek fotek a tak a udělám závěrečnou recenzi. 0 Quote Link to comment
Dakie Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Tomu nerozumim. Tys chtel auto odkoupit pokracovanim leasingu na firmu? Me ted dali predbeznou cenu na odkup 299t.. Je to kombi, vybava style, 1.6 81kW, manual, navic adaptivni tempomat, tazne, destak a svetelnej senzor, bolero. Predpoklad najezdu 125tkm v rijnu.. 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 Ještě nemám nové auto a podle plánu mělo být v květnu. O to se měl na firmě prodloužit můj operák a já měl danou cenu na odkup na konci operáku v květnu. Bohužel někdo u nás to buď zapomněl prodloužit a nebo to neprošlo schválením (nejsem schopen zjistit, kde je pravda). Takže auto se vracelo teď ke konci původní smlouvy. Návrh na odkup nyní byl přes 290 tisíc, což jaksi nedává smysl, takže vůz šel zpátky na leasingovku. Odkup by byl samozřejmě klasicky za hotové, ale počítali jsme s jinou cenou, podle původního infa... Odevzdával jsem ho se 155321km na tachometru. 0 Quote Link to comment
Dakie Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Jo taaak.. No, to nastve.. Jaky jsou ted cekacky na Karoqa? 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 Aktualne objednava kolegyne a rekli ji 40 tydnu. Ja objednal v listopadu a ted mi potvrdili vyrobu v 11 tydnu. 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted April 5, 2019 Author Share Posted April 5, 2019 konečně chvilka času, abych udělal shrnutí S Octavii jsem strávil cca 3,5 roku - z toho odhadem 6 měsíců skoro nejezdila (nemohl jsem řídit, byla v servisu). Auto bylo v podstatě docela spolehlivé, až na pár drobností na konci našeho spolužití. Trvalo mi dlouho, než jsem si k autu našel cestu a naučil jsem se s ním zacházet, ale bylo to super autíčko. V zimě bych mu dal obrovské plus, za to jak to bylo hravé s vyplou stabilizací a jak mě s ní bavilo jezdit. Auto jsem vracel s 155321 km na tachometru a bylo mi opravdu líto, že nakonec z nesmyslných důvodů nedopadl odkup. Něco málo ze statistik našeho soužití: Nejhorší bylo si z auta vyndat vše, co se tam za ty 3 roky nainstalovalo... Poslední den před vrácením se kamarád směl v autě prvně napít coly, tak si to užil... A pár vzpomínkových fotek, které tu ještě nejsou :-) 0 Quote Link to comment
jofree Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 by mne zajímalo, kolik si toho v autě ještě zapomněl :-) A jak to vypadá s novým povozem? 11 týden je už pryč a tady zatím není žádná zmínka... 0 Quote Link to comment
OziToretto Posted April 5, 2019 Author Share Posted April 5, 2019 Zmínka je v tom co mě potěšilo, a tady bude snad večer. Musím to dělat postupně ? 0 Quote Link to comment
Recommended Posts