labus Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli se někomu už nestala podobná věc jako mě. Když na palub PC mám nastaveno na hodiny a vypnu motor po opětovném nastartování se mi zobrazuje čas nastartoveného motoru. Není to sice žádná závada, ale prostě to tak fungovat nemá a celkem mě to rozčiluje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 je to nejake divne kouknu zitra jak to funguje a dam vedet teda jestli nezapomenu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Dobře dík... dneska jsem to ještě zkoušel a když sem zhasl motor a hned nastartoval tak ok, ale jakmile byl vyplej víc jak ty 2 hodiny nebo po kolika se mažou průměry tak mi ukazoval ten čas. prostě zmatek:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 a neda se to nejak nastavit pres diagnostiku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 A vynulujou se ti jen hodiny? Nebo i spotřeba a další? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 A vynulujou se ti jen hodiny? Nebo i spotřeba a další? No, když máš vyplej motor dýl jak asi 2 hodiny (musel bych se podívat do knížky, kolik to je přesně), tak se ti nuluje všechno-ujetý km, čas jízdy, průměrná rychlost... to je normální, ale jde o to že se mi to z hodin překlikne na ten čas jízdy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Grenz13 Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Mám stejný problém a navíc se mi vynuluje počet ujetých kilometrů a dost mi to vadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Zkus jesli ti to vynuluje jen při zapnutí klíčku nebo až po nastartování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.