Přejít na obsah

Můj bílej kombík facelift 1.6 74kw

Doporučené příspěvky

Nevypadá to ale vůbec špatně a na OI jsou rozhodně originální :palec: a s tím výkonem, je tam hodně masa, tak budou asi i dost těžký, sice teď bude dýl trvat, že se auto rozjede, ale ona se octa stejně rozjede. Mám ten samej motor s R17, trochu úbytek výkonu jsem taky pocítil, ale žádná velká hrůza to není a to tam mám ještě převodovku z 1.6/55kw, která má delší kvalty, ale i tak jsem si to v pohodě fičel 190km/h :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Jo kámoš mi říkal že ty krytky vypadaj jak víčka od sprejů, ale jsou origo a já žádný neorigo bastlit nechci, na zivo tolik nevadej, kazdopadne jsem neusnul na vavrinech a pokracuju ve zvelebovani octy

IMG_20160729_211124_zps819lnpes.jpg

jeste na to bezbarvej lesklej lak, a po zaschnuti zpatky na auto :)) co vy na to? Kapky jsou naschval, je to modry na bilym, mam modrej interier ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

tak přišel mi už novej bílej doplněk, jason jako spolujezdec, chystám se sundat lišty na dveřích, a ty v nárazníkách nastříkat do černý lesklý, nebo možná zkusim od severochemy ten alcor dip, cernej mat a prejet leskem, nekdo nejaky rady tipy zkusenosti? uvitam, stale marne hledam manualni ridicovu stahovacku a bilej predni pravej blatnik, kdyby nekdo mel, hned kupuju

Bez%20naacutefzfgvu_zpsmputhr8s.png

Bez%20naacutefzvu_zpsqk3m7l1b.png

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem si řek že věnuju autu zase trochu tý lásky, a říkám si že já vůl se na to nevy ...

Nejdřív jsem sundal fosforový pruhy co moc nechtěly dolu, a pak jsem si řek že když už jsem u toho sundám lišty na dveřích, no a samozřejmě že při mojí smůle šli dolů i s kouskama laku, zejtra si skocim pro gumovej kotouc, snad ho maj v kellyne, abych dostal to lepidlo pryc, to jsem zvedavej jak velka skoda bude po sundani lepidla na laku :(

14123577_1257162014296393_1460970465_o_z

14124212_1257185934294001_60205528_o_zps

Odkaz ke komentáři

hele stalo to celej den na slunicku, povrch auta mel tak 50+, projel jsem to kreditkou mezi listama a autem ;) bohuzel lak se pustil auta na par mistech driv nez lepidlo listy, ale mozna to tam bylo opravovany, kdyz jsem to pak zacistoval gumovym kotoucem tak na stejny strane ale na prednich dverich celej spodni panel byl asi dostrikavanej protoze gumovej kotouc na nejnizsi otacky bral i barvu, je tam znatelna i vyssi hranka laku, takze asi opravovany ale precizne, nebylo nic poznat, ale to se poladí :)))

14064084_1257980464214548_50963543308385

Odkaz ke komentáři

mockrat dikes, uz jsem spodni mrizky vycvak, ty z mlhovek se tahaj k sobe, ta uprostred dovnitr kdyby nekdo delal, akorat jsem byl zas moc hrr, tak to nebude uplne takovej vysledek jak vcera s listama, trochu stejkance no, ale uz to schne :-D

hanzl - ty to mas jeste zlaty :-D to jen polestis a je to, ja tam necham pixlu kitu :-D apropo pekna kara :)) ty mas vytahovany lemy vzadu?

14203590_1262947170384544_1858263160_o_z

14215560_1262923533720241_636787297_o_zp

jsem zvedavej jak se to bude tvarit dohromady :-D jestli to bude vubec poznat

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...