Konny Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Nevypadá to ale vůbec špatně a na OI jsou rozhodně originální a s tím výkonem, je tam hodně masa, tak budou asi i dost těžký, sice teď bude dýl trvat, že se auto rozjede, ale ona se octa stejně rozjede. Mám ten samej motor s R17, trochu úbytek výkonu jsem taky pocítil, ale žádná velká hrůza to není a to tam mám ještě převodovku z 1.6/55kw, která má delší kvalty, ale i tak jsem si to v pohodě fičel 190km/h :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Červenec 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 mockrat dikes, potesi od nekoho kdo ma tak vymazlenou karu (oba) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Červenec 14, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 Kola prekrasne ale tu stredovu krytku -pupak by som dal prec, opticky mi to tam nejak vadi, keby to bolo v rovine podla mna by to ukazalo lepsie, neskusal si tam skoda zaslepku noveho dizajnu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Jo kámoš mi říkal že ty krytky vypadaj jak víčka od sprejů, ale jsou origo a já žádný neorigo bastlit nechci, na zivo tolik nevadej, kazdopadne jsem neusnul na vavrinech a pokracuju ve zvelebovani octy jeste na to bezbarvej lesklej lak, a po zaschnuti zpatky na auto :)) co vy na to? Kapky jsou naschval, je to modry na bilym, mam modrej interier ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Srpen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 tak přišel mi už novej bílej doplněk, jason jako spolujezdec, chystám se sundat lišty na dveřích, a ty v nárazníkách nastříkat do černý lesklý, nebo možná zkusim od severochemy ten alcor dip, cernej mat a prejet leskem, nekdo nejaky rady tipy zkusenosti? uvitam, stale marne hledam manualni ridicovu stahovacku a bilej predni pravej blatnik, kdyby nekdo mel, hned kupuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 19, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 Myslíš tuhle stahovačku? http://www.cc-autodily.cz/spoustec-skla-bez-mot-8_8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Srpen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 asi jo, svihadlo ridicovo klasicky rucni bez motorovy mechanicky, ale nepotrebuju fungl novy, blatniky v barve asi nikde neprodavaj co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 19, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 blatnik i stahovacky zkus poptat nekde na vrakaci, nebo na bazosi mas spoustu aut na rozprodej, staci to obvolat a urcite sezenes vse co potrebujes ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Srpen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 prave ze bily blatniky jsou vzdycky vsude prvni vec co prodaj :( ale tu stahovacku zkusim, to by mohli mit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 19, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 Ten Alcor dip (černý) chci taky pořídit a nastříkat s ním lišty a přední chromovej rámeček v masce, ale já to asi nechám v černém matu, ale zase na druhou stranu, v lesku by se ten povrch možná líp udržoval, ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Srpen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 ja chci prave v lesku aby kdyz vyjedu z autem z mycky se lesklo vsechno a nemusel jsem ozivovacem plastu mastit listy a zase si pritom zamastit cely auto, proste vyjedu, a mam hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 19, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 Ono když to bude nastříkaný jen tím matem, tak by jsi žádný oživovač používat stejně neměl. V lesku by to ale taky mělo vypadat pěkně, jen je otázka, jak moc se ten gumový povrch bude lesknout, zda se to vyrovná lesku laku...? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Srpen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 to je docela hezky videt na videu na youtubu o strikani alcoru na octavku 3jkovou tady ve spolupraci s klubem, leskne se to pekne, laku se to asi uplne nevyrovna, ale vypada to rekneme adekvatne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 19, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 Jo to video jsem viděl a lesklo se to pěkně, to musím uznat, no budu o tom ještě přemýšlet, třeba nakonec půjdu do toho lesku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Srpen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Tak dneska jsem si řek že věnuju autu zase trochu tý lásky, a říkám si že já vůl se na to nevy ... Nejdřív jsem sundal fosforový pruhy co moc nechtěly dolu, a pak jsem si řek že když už jsem u toho sundám lišty na dveřích, no a samozřejmě že při mojí smůle šli dolů i s kouskama laku, zejtra si skocim pro gumovej kotouc, snad ho maj v kellyne, abych dostal to lepidlo pryc, to jsem zvedavej jak velka skoda bude po sundani lepidla na laku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Srpen 26, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2016 Tohle si říkám pokaždé, když se do něčeho pustím a po*ere se to S lištama se mi stalo to samé, ale já to sundal se vším, lakem,barvou,plničem a zůstal tak holý kov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 26, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2016 Taky to mám tak, nic si z toho nedělej. Vše se opraví a bude tinto zase delat radost:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Srpen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2016 milos - ty kravo :-D tak to jsem na tom koukam jeste dobre, ale jo, clovek ma radost kdyz se do neceho pusti a ono se to nejaky vysere :-D pulsik - tak to je preci jasny :)) foukne se to a rozlesti nebo se hodej listy do laku a pudou zpatky no :-D se neda nic delat :))) belasci no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Srpen 26, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2016 Prečo sa to stava? :) ja že sa zobere fen nahreje a silonom prerezem to lepidlo :D tak snáď neni šanca poškodiť lak alebo sa myslim? :D ale dáš doporiadku :) stava sa aj horšie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Srpen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2016 hele stalo to celej den na slunicku, povrch auta mel tak 50+, projel jsem to kreditkou mezi listama a autem ;) bohuzel lak se pustil auta na par mistech driv nez lepidlo listy, ale mozna to tam bylo opravovany, kdyz jsem to pak zacistoval gumovym kotoucem tak na stejny strane ale na prednich dverich celej spodni panel byl asi dostrikavanej protoze gumovej kotouc na nejnizsi otacky bral i barvu, je tam znatelna i vyssi hranka laku, takze asi opravovany ale precizne, nebylo nic poznat, ale to se poladí :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Srpen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 tak jsem dneska pokracoval s listama na druhy strane, lak se loupal stejne i kdyz jsem to rezal niti, tak uz fakt nevim, no ted uz to je fuk, vzal jsem predni a zadni listu narazniku lesklou cernou montanou, tak snad to bude vypadat dobre uz aby to bylo suchy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Srpen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 a je to na aute a rovnou projety myckou premejslim jeste ze sundam loga ambiente, a chtel bych striknout do leskly i mrizky z narazniku ale nevim jak je mam sundat, i hagusy, ale jestli se musi dat dolu tapec tak to zase nic :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Září 1, 2016 Sdílet Odesláno Září 1, 2016 mřížky taky nevím, ale jestli chceš sundat hagusy, tak se musí sundavat stropnice... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 1, 2016 Sdílet Odesláno Září 1, 2016 mřížky se jen vycvaknou z nárazíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Září 1, 2016 Sdílet Odesláno Září 1, 2016 jen abys vedel ze v tom nejsi s listama sam - ja to taky zkurvil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Září 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2016 mockrat dikes, uz jsem spodni mrizky vycvak, ty z mlhovek se tahaj k sobe, ta uprostred dovnitr kdyby nekdo delal, akorat jsem byl zas moc hrr, tak to nebude uplne takovej vysledek jak vcera s listama, trochu stejkance no, ale uz to schne :-D hanzl - ty to mas jeste zlaty :-D to jen polestis a je to, ja tam necham pixlu kitu :-D apropo pekna kara :)) ty mas vytahovany lemy vzadu? jsem zvedavej jak se to bude tvarit dohromady :-D jestli to bude vubec poznat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Září 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2016 https://youtu.be/SAxLhs8Y7co splnilo se mi prani a kolega me natocil pri jizde co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 No tak ja uz neviem co stymi listami :( myslel som ze to bude dobry nápad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Září 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2016 jako opticka zmena tam je, a nevim, neni to takovej problem ta linka bez laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Leden 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 https://youtu.be/VWuXU5TrK3Q asi jsem dojezdil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.