Vlasta79 Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 já toho mám nalepeného z minulého auta docela hafo a tímhle se v práci živím :D takže folie není problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Březen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 Tak to potom jo :) krasna prace, zavidim :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 ono když to rozhodíš, tak to jde líp :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Březen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 rozhodíš? :-D tak to nechápu, já lepil tohle a predtim na starym aute palubku a interier a strechu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 tak ta maska jde přece rozdělat :D pak ti zůstane jenom rámeček a je to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Březen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 jo takhle :-D no to je jasny, uplne nejvic easy by to bylo v peknym pocasi to fouknout venku na aute :-D ale jo chapu slo by to lip do okraju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 já mám výhodu, že třeba 14 dní auto nevytáhne gumy z garáže :D , takže si můžu v klidu hrát s čím potřebuju :) už aby bylo teplo, mám pár plánů v hlavě a čeká to v garáži na montáž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Březen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 jooo ja garaz nemam, dneska jsem se valel celej den v bahne u auta, v motoru jsem nasel prerusenej kabilek nevim od ceho, probijel mi posledni svickovej kabel, tak jsem dal jinej a jede to o dost lip a snad uz nebude zrat 15/100 na dalnici, a furt me nefunguje dodelavana dalka, odemkne, nezamkne, jen problikne, a mechanicky klicem zamknu bez problemu vsechny dvere, nechapu, je to od remotronix, nekdo nakou pomoc please? :) jo a guma prisla uz netusite nekdo od ceho to je? neni to od teplomeru? ten jedinej mi blbne! :-D diky vsem za radu edit - zajimava konverzace s rakso, popsal jsem svuj problem, ze jsem prosel kabelaz a ze je v poradku, ze pojistky jsou v poradku, a ze mechanika zamku je taky v poradku, ze odemkne ale nezamkne, a pokracovani me uplne rozesmalo jak se snazi vykroutit : >> a to mate zapojeno na koncernovem vozidle? >> ano skoda octavia 2001 >> v tom pripade je to neodbornou montazi nezkuseneho elektrikare ... na to jsem mu napsal jakto ze to pozna podle toho ze to je skodovka a jakto ze to pul roku fungovalo? :-D odpoved : "Delam instalace 20 let. Mate chybne zapojeno.... casta zavada... ale to jsem vam jiz psal..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 neni to zasuvka od zpatecky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Březen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2017 yes, presne tak :-D zatim couvam bez svetla protoze furt prsi :) pak to pajnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 19, 2017 Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 normálně bych to nevěděl,ale bylo mi to hodně povědomý,protože jsem dělal denní svícení na právě tuhle patici od zpátečky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Březen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 tak jsem uz nevydrzel a vytahnul zapraseny letaky a uz jsem zase white on white, uz dlouho hledam bilej blatnik a octavka mi dneska na vapce jaksi naznacila ze ho uz proste chce a cekat uz dal nehodla, tak zejtra bych mel jet pro cervenej origo v dobrym stavu za tago, tak snad to nastrikam aby to nebylo jak pest na oko, jestli potkam svestky tak me zkasirujou za ostry hrany :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 29, 2017 Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 To Ti teda mravně upadnulo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Březen 29, 2017 Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 sa odjebol:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Březen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 No ma to taky odjebalo az jsem se chytal za srdce na vapce :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2017 Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 Tak to je nemile, ale octa uz proste rekla dost a chce novej blatnik. Jinak sehnat pekny blatnik na OI je velkej problem, takze i kdyz je v jine barve, tak nevahej a ber ho, prelakovat ho neni zadnej problem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Březen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 tak jsem dneska koupil za tago ten cervenej blatnik, neni uplne zdravej, a k tomu jsem si jeste koupil ridicovu stahovacku, dneska jsem to poradne prebrousil a jen jemne zastriknul, zejtra to jeste jednou zbrousim a pak to bude solidni nater jako vzdycky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Březen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 tak dneska dalsi radost, stahovacka vymenena a uz funguje tak uz jsem si byl hned provetrat hlavu z okynka :-D a pak vecer trosku kitovani at to hezky v klidu vytvrdne a zejtra to zbrousim a pak uz to fakt fouknu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 tak uz tam mam bezbarvej lak, necham to radsi 24hodin tvrdnout a pak to jemne strhnu 1200 pod vodou, dam ho na auto, a na aute rozlestim, tak snad to bude dobry :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Duben 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 tak zatim jsem blatnik nemel cas nandat ale dneska jsem si udelal opet radost a pridelal si do budoucna pracicku, koupil jsem si za petikilo loketku, s par vecma co jsem k ni dostal, nevite nekdo co vsechno musim koupit? nakej redukcni sroub a dve trojnozky? nevite jestli se nedela sprej na interierovy dily? mam cernej interier a tohle je sedy :-( :-D edit : taky uvazuju nad ofukama prednich oken, mate nekdo zkusenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Duben 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 a je tam, skoda ze byl nakoplej uz pri koupeni no, ale to se casem srovna az koupim reverzni kladivo :) odstin se trefil pekne ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 8, 2017 Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 Paráda čakal som že to bude o dosť horšie co sa tyka odtienu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Duben 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 :-D diky diky taky jsem necekal ze se to tak povede, jeste to bude chtit zastrik bezbarvym na aute po vytazeni promackliny a bude to snad jeste lepsi :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Duben 9, 2017 Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 čistě teoreticky...není možný, že jsem tě v pátek viděl v Liberci u Lidlu?kolem 19:00? :ph34r: :huh: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Duben 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 Na sjezdu z rychlostky asi io 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Duben 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 mel bych neco vymyslet s predkem, kdyz jsem octu koupil libil se mi jen predek, ted se mi libi jen prdel :-D ale ma peknou prdel ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 já už sem si to doladil podle představ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CrazyManer Odesláno Duben 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Cernotlamu uz mam taky me to kazej hlavne popraskany svetla, a to lizo mas z cupry nebo ten gumovej pruh? :-D premejslim o tom delsi dobu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Ten blatník to tedy opravdu nepotěší :D aspoň že už to máš v cajku, vypadá pěkně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 origo Cupra .. jediný uni díl z koncernu pasující na všechny auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.