kotas82 Odesláno Srpen 27, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 Ahoj zdravím Vás všechny a prosím o radu.Dnes my praskla hadička co vede od chladiče k termostatu.Z autem sem zajel ihned do servisu cca 1km ( škoda autorizovaný servis ).Po výměně hadice se auto pořád přehřívá.Ventilátory se někdy spustí někdy ne a diagnostika ukazuje teplotu cca 56 stupňů a auto má tak 90 stupňů.Děkuji předem za Vaše rady. P.S. závada se projevila asi 15 min po převzetí vozu ze servisu a když jsem volal zpět tak na mě technik chrlil ceny kolik to bude stát nějaká záruka na opravu ho asi nezajímala :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Srpen 27, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 A odvzdušnili to vůbec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kotas82 Odesláno Srpen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 A odvzdušnili to vůbec? prý ano tak nevím co s tím udělali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Srpen 28, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 dle mé zkušenosti je autorizovaný servis dobrý akorát tak na to si tam vyzvednout objednávku ze škoda e-shopu. Práce a přístup je příšerný (oni jsou někdo, ty jsi nic)... leda by si přišel v obleku a měl vážný zájem o novýho superba v plný, to pak asi skáčou. Stejně tak práce, dal jsem jim tam auto s tím, že bouchá přední pravé kolo / uložení... bouchá to dál a já jsem o 1800,- lehčí za práci, materiál a "zkušební jízdu á 100 CZK" z -1. patra dílny na parkoviště před prodejnou. Jinak s tím chladičem nevím, mohl by zlobit ten termostat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Srpen 28, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 Přijde mi že to na hovno odvzdušnili. Pokud teda ta hadička nepraskla v důsledku přehřátí třeba kvuli zaseklému termostatu nebo ,,propíchlému" domečku termostatu. Otevři expanzku, dej topení na max a nastartuj, měla by si ještě párkrát odfouknout přes expanzku. Držím palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kotas82 Odesláno Srpen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 Přijde mi že to na hovno odvzdušnili. Pokud teda ta hadička nepraskla v důsledku přehřátí třeba kvuli zaseklému termostatu nebo ,,propíchlému" domečku termostatu. Otevři expanzku, dej topení na max a nastartuj, měla by si ještě párkrát odfouknout přes expanzku. Držím palce. Tak s reklamací jsem neuspěl technik co opravu prováděl dnes nedorazil a jedinou věc co jsem se dozvěděl bylo že tam mám auto nechat že se a to někdo v pondělí podívá , na to s jejich přístupem jsem neměl náladu.Koupil jsem nový termostat i s tím domkem + čidlo teploty tak uvidíme jak to dopadne.Ale dnes už se tolik nezahřívala cca do tři čtvrtě ukazatele a potom teplota spadla uvidíme co to udělá s novým termostatem. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 28, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 mohlo by tě zajímat máš to samý http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15700 jinak jukni na termostat a víko do se rádo prostřelí a termostat pak neotevře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kotas82 Odesláno Srpen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 mohlo by tě zajímat máš to samý http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15700 jinak jukni na termostat a víko do se rádo prostřelí a termostat pak neotevře Tak termostat byl v háji i s tím domkem a odešlo i spodní těleso šroubky v tom spodním plastu to roztavily tak zatím funguje ...:-) musím zaklepat. Ale na tom původním tělesu neni jeden vrchní vývod a na tom novém je tak nevím co tam patří za hadice zatím jsme to zadělali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.