Přejít na obsah

Nájezd 1.8T RS 132kw

Guest kusik

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny.

Prosím Vás o radu. Mám možnost koupit nádhernou, udržovanou Octavii 1.8T RS. Posledního majitele znám osobně a vím, že všechny auta u něj dostávají jenom tu nejlepší péči. Hodně ale tápu jestli tuto octavii koupit, protože má dle mě na benzín už hodně najeto - cca 245tkm + cca 3,5 roku zpět bylo instalováno LPGčko. Auto je téměř v plné výbavě vč. navigace, chybí pouze vyhřívání sedaček. Nově je na autě daný stavitelný podvozek, blow off ventil, 18" kola OZ a nové gumy.

Majitel za auto chce 110 000,-

Upřímně, hodně lidí z rodiny mě od koupi LPGčka zrazuje, ale co jsem tak studoval po forech, tak bych se toho až tak nebál.

Moc díky za vaše názory.

Odkaz ke komentáři

A jaký nájezd u 10 let a více starého auta očekáváš? Moje má mít 183t km a jestli to je pravda netuším.

<br />

<br />Spíš bych se zaměřil, aby ten stavitelných podvozek byl kvalitní, jestli ten BOV je kvalitní a ne nějaká kopie, nejlépe by měl být uzavřený. Dej si pozor, jestli to má v pořádku napínák vaček. Protože napínák + řetěz cca 5000Kč + práce. Důležitější je technika než vzhled. Jinak s LPG zkušenosti nemám, to budou muset poradit jiní.

Odkaz ke komentáři

Upřímně nejde o to, kolik očekávám najeto od "tak starého" auta, ale spíš jsem to myslel tak, jestli jsou ty motory stavěny třeba do 300tkm nebo jsou schopny najed i 500tkm( samozřejmě při řádném servisu)... abych si teď nekoupil auto a za rok neměnil motor.

A taky Váš názor jestli byste auto s takovým nájezdem koupili, jestli není lepší se na to vykašlat.

Odkaz ke komentáři

Upřímně si myslím, že sehnat auta s menším najezdem s tímhle stářím nebude nic lehkého. Záleží, jak se k tomu autu kdo chová. U 1.8T je dle mě základ kvalitní olej, dochlazovat turbo a šlapat tomu až při zahřátém oleji, což v létě je 10km, v zimě do těch 20km. Každá koupě je sázka do loterie. 1.8T je dobrý motor, 300 vydrží určitě. Četl jsem, že někdo na tom motoru měl 700t km a dokonce i 1,25 milionu km :-D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...